NŐI KÖR GRÉTÁVAL – zárt, előfizetéses csoport

12 000 Ft / hónap

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: GRET-A Kategóriák: ,

Leírás

Ez a női kör egy zárt,
intim csoport.
Egymásért.
Mindazoknak, akikben már megfogalmazódott, hogy:

„…..szeretnék végre tovább indulni…….”

Azoknak a Nőknek tudok segíteni, akik önként éreznek késztetést, hogy mozduljanak az adott élethelyzetükből és készek arra, hogy félelmeikkel szembe induljanak, akár fájdalmas felismerésekkel szembesüljenek, és elinduljon bennük egyfajta motiváció a haladáshoz:

  • akik szeretnék kiejteni a kezükből azt a bizonyos kardot,
  • akik szeretnének kilépni abból a körfogásból, állandó vagy visszatérő élethelyzetből, amikben úgy érzik, hogy benne ragadtak,
  • akik úgy érzik, hogy a régi mintáik fogva tartanak, és nem sikerül elcsípni a kulcsot a szabaduláshoz
  • akik szeretnének már kilépni a kontrollálható védőbástyák mögül
  • és még biztosan másoknak is, akik hívást éreznek ebbe a női körbe.

Tapasztalataim szerint meg lehet tanulni, hogy mik az eredendő, és állandóan működtetett Mintáim, hol verem át magam rendszeresen, hol vesztegetem el az energiáimat, és mikor van szükségem ugrani egy nagyot…az Ismeretlenbe.

rólam

Elkezdtem érezni magamban az Erőt ahhoz, hogy továbbadjam a többi Nőnek azt az Utat, amit bejártam és ma is járom. Megtapasztaltam, hogy a Nők egymást tudják a legjobban segíteni a nőiességük, női erejük megszerzésében.

Az az Út, amit magam járok, nem könnyű és nem szokványos. Néha fájdalmas.

Számomra az jelentette és máig is az jelenti az előrehaladást az Életem megrekedt állapotaiból, ha egy mély beszélgetés során a nálam tapasztaltabb beszélgetőpartnerem a szemembe merte mondani azt, amit ő már meglátott vagy megérzett nálam, mert megélte, átélte, megtapasztalta. Ha tudta, hogy fájni fog nekem, akkor is. Én pedig addig még nem láthattam, nem érthettem. Amire egyedül nem is jöhettem volna rá.

Ehhez szükség volt egy már megérkezett Alázatra bennem a Világ, a többi ember és saját magam felé. E nélkül nem tud működni ez a partnerség. Így az ilyen módon való tovább lépés sem.

Tehát nem mindenki számára befogadható még……egyelőre.

Úgy érzem és úgy tapasztaltam, hogy pont ezzel a szemlélettel tudok én is más Nőknek is segíteni. Ha meg merem engedni magamnak ezt az őszinteséget a másikkal szemben. Bevallom, ebben még vannak félelmeim, hogy ki merjem-e mondani a számmal a másiknak, amit érzek. Mert: hogy is jövök én ahhoz?!

De azt figyeltem meg, hogy ha merem követni ezekben a beszélgetésekben is az intuíciómat, át merem magamon engedni azt, és ki merem mondani, amit érzek, akkor annak ott helye van. Az legtöbbször úgy van. És ez nem arrogancia.

Hiszem, hogy akivel elkezdek valamiről beszélgetni, az a téma pont úgy bennem is téma, mint a másikban. Így elegendő a bennem keletkezett érzéseket figyelni és engedni…………ez segít……….általa én magam is sokat kapok Tőletek.

Hosszú még az Út ezzel kapcsolatban nekem is. Ennek a csoportnak az elindítása egy bátorságpróba számomra is, hogy ezt így…tényleg?….merem?

Szeretettel várok mindenkit!
Gréta