Németh Adrienn (kineziológus)

(2 vásárlói értékelés)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-NA Kategória:

Leírás

Feladatom, hogy felemeljem azokat, akik nem látnak tisztán, de vágynak a fényre.” Szepes Mária

 

bemutatkozó

Már fiatal koromban vonzott a lélek világa és segítés. A kislányom születése vitt igazán ebbe az irányba. Amíg én nagyon boldogan éltem meg az első hónapokat, éveket azt láttam, hogy sok anyuka nincs ezzel így és lelki gondokkal küzd. Éreztem magamban a hívást, hogy segítenem kell, és elsőkörben készítettem egy honlapot annak az elvnek a mentén, hogy ha az anyuka rendben van akkor a család is rendben van. Tanácsadás, és segítő cikkek írása volt a célkitűzésem. A későbbiekben jelentkező párkapcsolati válságom teljesen önmagam felé fordított és a spirituális útra vitt. A kineziológia egy olyan módszert adott a kezembe, amivel azóta nemcsak az anyukáknak, hanem mindenkinek tudok segíteni. Így már több mint 4 éve tevékenykedem kineziológusként. Önmagam megismerése, a generációs mintáim feltárása, az átvett terhek lepakolása, a magzati és gyermekkori élményeim nagyon jó alapot jelentenek a másokkal való foglalkozás területén. Az ügyfeleim a hitelességemet emelik ki sok esetben, és tudom, hogy a saját bugyraim járása rengeteg tudást is adott és ad a mai napig. A lélek világa lenyűgöző számomra, és egy igazi kaland az abban való munkálkodás. Az összefüggések meglátása, az elme védelmező működésének felismerése, és az így elért pozitív változások egyre inkább inspirálnak a még mélyebb tudás megszerzésében. Sok módszerrel találkoztam már (családállítás, aura-soma, szomatodráma) és az egyéni konzultációk alkalmával ezekből is használok 1-1 elemet amennyiben szükséges. Fontosnak tartom a tárgyi tudás megszerzését is, ezért képzem magam időről-időre, jelenleg a Recall Healing módszere az, amiben egyre jobban elmélyedek.

 

módszerei

 • kineziológia
 • recall healing

 

kiemelt területek

 • párkapcsolati problémák
 • gyermekkor feldolgozása
 • generációs minták
 • magzatkori traumák
 • szülés utáni hangulatingadozások
 • depresszió

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. nemethadridr@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Adrienn hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Németh Adrienn (kineziológus) – 2 értékelés

 1. Avatar

  Bobik Emese

  2014 nyarán találkoztunk először. Mély ponton voltam, és éreztem, hogy kell valaki segítsége. Már az első alkalommal többet kaptam, mint vártam. Adri megérzései, tapasztalatai, iránymutatásai mindig a legjobbkor, a legmegfelelőbb formában jönnek. Minden alkalommal segít, ráérez arra, hogy mi az, ami az adott helyzetben a legtöbbet tudja adni, ezért a közös munka mindig nagyon hasznos. Hozzásegít letenni terheket, megoldani élethelyzeteket, kijönni elakadásokból, rossz berögződésekből.

  Számomra nagyon hiteles, mert a saját tapasztalatait megosztva mindig irányt mutat, akkor is, amikor úgy érzem, hogy nincs már tovább.
  Jó szívvel és őszintén ajánlom mindenkinek, aki elég bátor szembe nézni saját magával és ehhez keresi az ideális segítőt.

 2. Avatar

  Ecker Klaudia

  A kineziológia és Adri segítség és segítő legnagyszerűbb kombinációja. Saját élettapasztalataira is reflektálva, hihetetlen érzékenységgel, intelligenciával és kedvességgel segít felismerni az elakadásokat, a személyes konfliktusokat és életfeladatokat. A vele való találkozás és az immáron közel négy év tartó közös munka jellemformáló erejű volt számomra. Nem csak komoly párkapcsolati változásokon, de feldolgozatlan gyászon és egy éles karrierváltáson is végigkísért már, a felszín kapargatása helyett a gondok lelki gyökereit és mentális gátjait felismerve. Szeretettel ajánlom azoknak, akik hajlandóak egy olykor fájdalmas, de biztos eredménnyel járó folyamatot elkezdeni. Széleskörű eszköztára, tapasztalatai és elhivatottsága révén Adri erre a legméltóbb és legmegfelelőbb útitárs.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük