Mozaik Csoport

19 900 Ft / hónap

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: MCS Kategóriák: ,

Leírás

Mozaikcsaládban/párkapcsolatban harmóniában? – Nem lehetetlen!

Hiszem, hogy nem kell gonosz mostohává vagy leharcolt cselédlánnyá válnod! 

A kirakós darabjai több szálon és több felé is kapcsolódnak. Kihívás, DE NEM LEHETETLEN (!) megtalálni benne önmagunkat, a stabilitásunkat, hiszen általában eltérő mintákkal érkezünk. 

A mozaik, vagy patchwork családmodell nem ismeretlen “fogalom” ma már, számtalan “összetételben” létezik. Azonban kevés az a felület, vagy hely ahol őszintén beszélhetünk arról, hogyan éljük meg önmagunkkal, a saját valós igényeinkkel, a társunkkal, adott esetben fogadott gyermekeinkkel a kapcsolatot. Hiszen ez nem egy klasszikus párkapcsolati/család modell, mert a rendszer nyitott, ahol a kapcsolatok (főleg az előző feleséggel) sokszor nem letisztultak, nehezebben alakul ki az új párral érzelmi kötődés, hiszen a veszteség érzelmi állapotával is meg kell küzdenie a férfinak. Arról nem is beszélve, hogy a gyerek(ek) miatt már kialakult szokásrendszer van, amihez az új párnak kell alkalmazkodnia, és nem 100%-osan csak az induló kapcsolatról szól ez az időszak, mint egy átlagos párkapcsolatban. Sokszor érezhetjük azt, hogy nehezített pályán mozgunk.

 

Mi ez?

A kétórás női körben történő beszélgetés célja az, hogy kéthetente legyen egy olyan megtartó közeged, ahol őszintén beszélhetsz a tapasztalataidról, félelmeidről, leteheted a nehézségeidet. Ahol olyan társak között lehetsz, akik mind hasonló kapcsolatban élnek, és vállalják a nehézségeiket. Segítünk egymásnak felszínre hozni azokat a belső kincseket, amelyek a stabilitásunkat megadják.

 

Kiknek szól? 

 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy versengeniük kell a volt feleséggel, barátnővel, gyere(ke)kkel a szeretett férfiért.
 • Azoknak, akik félnek közel engedni magukhoz a szeretett férfit a sok teher miatt.
 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy a társuk gyerekeivel, az ezzel járó kötelezettségekkel nem tudnak mit kezdeni.
 •  Azoknak, akik nehezen találják meg a női szerepüket, helyüket egy ilyen kapcsolatban.
 • Azoknak, akik úgy érzik teljesen alárendelődtek az új kapcsolatnak, és elveszítették benne önmagukat.
 • Azoknak, akik tanácstalanok hogyan kezeljék a kialakult helyzetet, hogyan egyensúlyozzanak a különböző szerepek között.
 • Azoknak is, akik egyszerűen csak szeretnének hasonló társakkal együtt és támogatva lenni.

 

Főbb témáink

 • Stabilitás – hogyan találhatom meg ebben a “kusza rendszerben”
 • Erő – valójában mit jelent, honnan és hogyan működtetem
 • Kommunikáció – hogy kommunikálok, tudatos vagyok-e benne
 • Elfogadás – egyáltalán mit kell elfogadnom?
 • Szerepe(i)m – mit adok a Társamnak, tudok-e figyelni magamra, megtaláltam-e a helyem a kapcsolatunkban?
 • Határaim – mennyire kell bevonódnom a családi történésekbe, hol vannak a határaim, és hol vannak a párkapcsolatunk határai
 • Segítség „anya lettem”(?!), de nem én szültem őket – hogy kezeljem a helyzetet, és ebben a helyzetben önmagam

 


Amire számíthatsz, ha csatlakozol

 • 50 perces egyéni coaching induláskor és azt követően kéthavonta, ahol átbeszéljük hol tartasz a folyamatodban és a következő időszak lépéseit
 • kis létszámú (max. 8 fő) zoom csoport konzultáció kétheti rendszerességgel (2 hetente csütörtökön, 18.00 órakor)
 • folyamatos kapcsolattartás írásban a csoporton belül, ahol megoszthatsz, kérdezhetsz és segíthetsz te magad is
 • értő figyelem, és támogatás.

 

Rólam

Máté Tímea vagyok, női mentor, gestalt coach és kundalini jóga instruktor.

Korán megtapasztaltam, milyen egy ideális családba születni, majd egyedüli szülős családban felnőni, Édesapám mellé beállni, majd később 18 évesen őt is “elveszítve” mozaikcsaládba érkezni. Ez a sok változás és elengedés tett nagyon szenzitívvé más emberek iránt és segített abban is, hogy később felnőttként tudjam az útján kísérni azt a két csodálatos kislányt, akikkel hosszú évekig együtt éltünk, a mi mozaikcsaládunkban. De így sem volt egyszerű elfogadni a férfit, a múltját és megtalálni szerepem a kusza kapcsolataiban. Elveszítettem önmagam, túladtam, alárendelődtem, miközben rengeteget tanultam a nőiségemről, az anyaságomról, a határaimról, és arról, hogy milyen hatalmas kincsek és erő van bennem. Célom az, hogy támogassalak a tapasztalataimmal, és megmutassam azt is, hogyan érezhet a társad, hogyan találd meg önmagad és a valós igényeid, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel, kétségeiddel. Tapasztalatból tudom, ha egy ilyen csoport támogatását tudom magaménak anno, akkor nekem is könnyebb lett volna. 

 

Ajánlás

Szeretem Timi energiáit. A jelenlétét, a figyelmét, ahogy meg tudja a fontos részletet a kevésbé fontos részletektől különböztetni. Nagy öröm, és nagy megtiszteltetés, hogy nálunk indítja a Mozaik Család csoportot. Nagyon ajánlom, ha akár érintőlegesen is, de érint ez a téma!

Joós istván