Molcsányi Emőke (életvezetési tanácsadó)

12 500 Ft16 500 Ft

Kiürítés

Cikkszám: T-ME Kategória:

Leírás

“Engedj meg magadnak többet.”

 

bemutatkozás

Életminta fejlesztéssel foglalkozom, a meg nem értettségből, elfojtásból fakadó elakadások megoldására specializálódtam. Az élet kényszerített erre a pályára, mivel sokáig senki nem tudott segíteni az örökölt, nem túl vonzó életmintáim sokaságának felszámolásában.

Feszült és kiszámíthatatlan családi légkörben nevelkedtem, ahol generációkon keresztül a gyereknevelés az önbecsülés porig rombolását jelentette. Így hiába voltak az előnyös adottságok, az ambíció és a bizonyítási vágy bennem, elvesztem az elvárások sűrű erdejében. Közel-távol nem láttam boldog házasságot a családban, így a kötődési és párkapcsolati mintám is az ideálistól beláthatatlan messzeségben voltak.

Nem tudtam belenyugodni a családomban látott sorsmintákba, az abból fakadó szenvedésbe, a magányba és kudarcélményekbe, ezért kutatni kezdtem a lehetőségeket.

Tanultam, fejlesztettem magam, és időközben a tudásomra, az utamra mások is kíváncsiak lettek. Ez a kutatómunka terelt a segítő pályára, így az eredeti, mérnöki végzettségemet végleg a fiók mélyére tettem.

Közben felfedeztem, hogy a gyerekkori feszült családi légkör a rengeteg elfojtás és torz minták mellett egy rendkívüli érzékenységet és ráhangolódási képességet is adott nekem, melyet a saját fejlesztésű meditációs tréningjeimen, valamint az egyéni konzultációk személyre szabott meditációiban kamatoztatok. Azoknak segítek változtatni, akiknek már elegük van abból, hogy mindig mások elvárásai szerint éljenek, mert rájöttek, hogy a boldogságuk a legfontosabb dolog annak ellenére, hogy mások mit gondolnak erről.

Hiszem és élem, hogy az egykor a környezetünktől elszenvedett romboló behatások következményeibe nem kell belenyugodnunk, mert ugyan mélyen eltemetve, de ott van bennünk a valódi, szerethető, értékes, és tettre kész önvalónk. A saját és az ügyfeleim élete, akik a bizalmukkal megtisztelnek napi szinten bizonyítják ezt.

Mert dolgunk túlnőni a szüleinken. Követhetjük, amit ők követtek, de értelmet kell adnunk a létezésünknek azáltal, hogy bátrabbak, jobbak, kreatívabbak, önállóbbak, többek leszünk, mint ők valaha is voltak. Nem csak miattuk, és nem csak magunk miatt, hanem az utánunk következő generáció méltó fogadása miatt, hogy példát mutathassunk egymásnak, és azoknak, akik tőlünk függnek.

 

így segít

Az életminta fejlesztés szükségességét általában a problémák, a megakadások, a beteljesületlen belső vágyak okozta frusztráció jelzi a számunkra.

Én abban tudlak segíteni, hogy boldog lehess a saját szabályaid szerint!

Egyéni konzultációban átvilágítjuk a megfelelés miatti önsorsrontó, romboló életmintáidat és ha felkészültél rá, át is alakítjuk azokat. Mindig annyi történik az egyéni konzultáción, amennyit elbírsz! A cél, hogy a saját éltető életmintáidat tudd kialakítani.

Olyan energetikai teret és személyre szabott folyamatokat hozok létre, melyekben saját magad fedezheted fel a megakadások okait, a benned rejlő lehetőségeket és a megoldásokat is. E belső élmény és a konzultáción szerzett tudás innentől meghatározó motiváló erőként kísér tovább!

 

módszerek

 • életminta fejlesztő tanácsadás
 • meditáció
 • Ragyogás Program – meditációs tréning

 

kiemelt területek

 • romboló családi minták
 • párkapcsolati megakadások
 • túlzott önfeláldozás
 • visszatérő csalódások és kudarcok

 

konzultáció

online vagy személyes: utóbbi esetben Győrben

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. hello@molcsanyiemoke.hu címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget 
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Emőke hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Molcsányi Emőke (életvezetési tanácsadó)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük