Máté Tímea
MENTOR

14 000 Ft84 000 Ft

Semmilyen problémát nem lehet megoldani abban a paradigmában, amelyben keletkezett. (Einstein)

Cikkszám: MT Kategóriák: , , ,

Leírás

Bemutatkozás

Női mentor, Gestalt coach, Kundalini jóga instruktor, de leginkább Nő vagyok, aki szeretne értéket teremteni és harmóniában élni. Tele voltam kétséggel, kérdéssel, kihívással. Ebben a világban kell megfelelnem, ahol a női szerepek eltorzultak. 

Az alábbi kérdések foglalkoztattak:

 • Mennyire tudunk azonosulni a női minőségünkkel, az ezzel járó felelősséggel, szereppel, erővel?
 • Hogyan tudom ebben a világban megélni női energiáimat?
 • Hogyan tudunk felemelkedni saját nehézségeinken, stabilak maradni, a bennünk lévő erőhöz kapcsolódni emelni általa magunkat, a szeretett férfit, a környezetünket?

A legcsodálatosabb ajándék az élettől, hogy Nő lehetek. Mindaddig érezzük nehéznek ezt, míg fel nem fedezzük azokat a belső kincseket, amelyekkel mindannyian rendelkezünk. Nekem is hosszú út vezetett idáig.

12 éves koromban veszítettem el Édesanyámat, sokáig áldozatnak, elveszettnek éreztem magam, hibáztattam mindenkit, harcoltam magammal, a családommal, a párkapcsolataimban. A gyerekkori veszteségből következett, hogy az önismereti utam közel 20 évre tekint vissza. Rengeteg képzésen, tanfolyamon részt vettem. A legtöbbet egy bizonyos pontig a kundalini jóga tanítások által fejlődtem és adhattam tovább a hozzám fordulóknak. Azonban egy idő után azt éreztem, hogy a jóga és az egyéb módszerek számomra leginkább önismereti út és eszköz, hiányzik a spiritualitás mellett a „racionális láb”. Így találtam rá a coachingra és azon belül először a gestaltra; és jutottam arra a felismerésre, hogy minden eddigi tanulás, önképzés ide vezetett. Az, amit a jógában tanultam és tapasztaltam, a fókuszálás, a jelenlét, a semlegesség, a feltétel nélküli szeretet, projektmenedzserként pedig, hogy felülről lássam a dolgokat, hogy egy egészként lássam a célt és bontsam ki a megvalósulás lépéseit, szépen „megágyazott” annak, hogy coach legyek. Így ezen az úton mentem tovább és képeztem magam.

Ez a hosszú út vezetett el oda, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, szeretem, hogy Nő vagyok, már nem akarok harcolni, “csak” a finomságot és szépséget áramoltatni. Megértettem, hogy az önátadás, a befogadás és szeretet a legfontosabb minőségeim.

Amivel fordulhatsz hozzám:

Nőiség/nőiesség téma

Édesanyámtól kaptam a szépséget, finomságot, kreativitást és azt a vágyat, hogy harmónia legyen bennem és körülöttem. Azonban sok idő volt, míg lebontottam azt a generációs örökséget, amit már nem szeretnék továbbadni.  Ha szeretnél Te is közelebb kerülni önmagadhoz, ahhoz a nőhöz, aki a mintáid nélkül vagy, ha szeretnéd megtapasztalni nőiséged szépségeit, annak határtalan lehetőségeit, felszabadítani azt a sugárzó nőt, aki vagy, akkor itt vagyok és fogom a kezed. Megosztom veled minden tudásom és tapasztalatom, amit a témában szereztem, hogy felfedezd azokat a kincseket, amik ott vannak benned is.

Mozaikcsaládban/párkapcsolatban élsz és ezzel kapcsolatban kihívásokkal küzdesz

Korán megtapasztaltam, milyen egy ideális családba születni, majd egyedüli szülős családban felnőni, Édesapám mellé beállni, majd később 18 évesen őt is “elveszítve” mozaikcsaládba érkezni. Ez a sok változás és elengedés tett nagyon szenzitívvé más emberek iránt és segített abban is, hogy később felnőttként tudjam az útján kísérni azt a két csodálatos kislányt, akikkel hosszú évekig együtt éltünk, a mi mozaikcsaládunkban. De így sem volt egyszerű elfogadni a férfit, a múltját és megtalálni a szerepem és a helyem a kusza kapcsolataiban. Elveszítettem önmagam, túladtam, alárendelődtem, miközben rengeteget tanultam a nőiségemről, az anyaságomról, a határaimról, és arról, hogy milyen hatalmas kincsek és erő van bennem. Miközben az élet formált, azt vettem észre, hogy egyre több nőt kísérek ezen az úton és támogatom őket abban, hogy megtartsák önmagukat, hogy NŐK maradjanak a különleges párkapcsolataikban. Sokat tanultam, képeztem magam. Célom az, hogy abban támogassalak, hogyan találd meg önmagad és a valós igényeid, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel, kétségeiddel.

Gyász-és veszteség feldolgozás

Sajnos nem élhetjük le az életünket veszteségek nélkül. Továbblépünk a munkában, el kell engednünk egyik otthonunkat egy másikért, elengedünk barátságokat, házastársakat, sokszor a szeretett hozzátartozóinkat A feldolgozatlan gyász és veszteség egy életre szólóan megakadályozhatja a boldog élet lehetőségét; mert azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt. Tapasztalatból tudom, hogy megfelelő támogatással, helyes információkkal, konkrét cselekvéssel meggyógyítható a veszteségeink által okozott érzelmi fájdalom. A legtöbb módszer abban támogat, hogy értelmi, intellektuális aspektusból tekintsünk rá a veszteségeinkre. Ez sokszor segít abban, hogy megértsük, hogy mi történt, de nem segít feldolgozni a gyászt. A “7 lépéses” cselekvésprogrammal abban támogatlak, hogy az érzelmi munkát tudd elvégezni, hogy hozzáférj ahhoz a fájdalomhoz, amit haláleset, válás vagy más veszteség miatt érzel. Tudom, hogy a gyász/veszteség bezárta a szíved és szívesen kísérlek abban, hogy újra meg tudd nyitni.

Alkalmazott módszerek:

 • EgoYoga
 • Gestalt coaching life, business, család és párkísérés témákban
 • Gyászfeldolgozás módszere
 • Kundalini jóga

mentorom

 • Joós Dóra

Társ-műsorvezető vagyok a Sziluett podcastben, hallgass bele 

így segítek:

Konzultáció/coaching: 14.000 Ft

Cselekvésprogram a veszteség feldolgozására (7 alkalom): 84.000 Ft

Mozaikcsaládban/párkapcsolatban harmóniában csoport:  Mozaik csoport

 

így léphetsz velem kapcsolatba

 1. válassz lehetőséget
 2. mate.timea@enakademia.net címre küldj e-mailt, benne
 3. telefonszámot vagy Viber / Messenger elérhetőséget

Egy munkanapon belül jelentkezem és egyeztetjük a részleteket.