Major Bea (mentor)

(1 vásárlói értékelés)

9 000 Ft

konzultáció módja: Online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: MB Kategória:

Leírás

“Az teszi széppé a sivatagot(…), hogy valahol egy kutat rejt.”
Antoine de Saint Exupéry:A kis herceg

 

tapasztalatai

Szeretői viszony – Kezdetben tetszett az izgalom és az érzés, hogy valami mást adok a férfinak, mint ami a szokványos. Élveztem, hogy csodál és különleges vagyok számára. Egy idő után viszont éreztem hogy ez nem elég és hogy én többre vágyok, s szeretnék én az az egy lenni…továbbléptem.

Magány- Begubózva, szép kis falakat húzva magam köré, védtem magam. Védtem a csalódástól, a sérüléstől. Mentem előre az életemben, de egyedül. Kezdtem rájönni, hogy ennek nem így kellene lennie. Kapcsolódni kezdtem és kockáztatni. “Ha földre esem, majd újra felállok” jeligével kezdtem szép lassan lebontogatni a pici, mohás, barna kis téglákat a falamból…

Önszeretet, önértékelés – nagyon fontos alap dolog ami sajnos nem jön magától mindenkinél. Sok éven át küzdöttem ezzel. Nem hittem el, hogy jó vagyok, hogy elég vagyok, hogy szerethető vagyok. Nem tudtam fogadni a dicséreteket a környezetemtől és a bókokat a férfiaktól…Ezt is hoztam magammal az évek során, s eljött az idő hogy megszeressem önmagamat, mert ezáltal még értékesebb az utam, többet tudok adni magamból bárkinek, szeretettel.

 

amiért itt vagyok

Mióta megismertem és megértettem az Énakadémia korszakos ábráját figyelni kezdtem az életeket, és egyre jobban felismertem, hogy ez egy működő “képlet”. Belehelyeztem magamat, és még néhány sorsot, s így sokkal jobban tudok segíteni ezzel a módszerrel is a hozzám fordulóknak. Tetszik, hogy így meg lehet érteni mi miért történik az életünkben, és hogy minden úgy van jól ahogy van.

A megszerzett tudásomat és tapasztalataimat szívesen osztom meg akár tanácsadás, akár a bécsi női kör keretein belül.

módszere

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Párkapcsolati coach – Megfelelő kérdések, gyakorlatok segítik a párokat abban, hogy tisztázzák érzéseiket, vágyaikat, gondolataikat, javítsák a kommunikációjukat, és minden téren jobban értsék egymást, közelebb kerüljenek egymáshoz.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. majorbea@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
  4. és röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek. 

További információk

Rólam

Kétkeresős családi modellben kisebbik gyerekként nőttem fel. Szüleim később vállalkozók lettek, így megtapasztaltam ezt az életmódot is.

Azt tanultam akkor, hogy a család alapítás úgy működik, hogy összetesszük amink van, s együtt építjük fel a közös életünket.

S jött a királyfi, megpróbáltam, szerelem, közös fészek, közös célok, álmok… hittem. Elmentünk egymás mellett, más úton haladtunk, elengedtem. Megsínylettem, páncélt növesztettem, bezárkóztam.

Felkeltem a padlóról és elindultam. "Akkor majd megyek tovább egyedül”. Lett időm magamra. Életmódot váltottam, táplálkozás, sport, önismeret, spiritualitás. Rengeteget olvastam, ismerkedtem önmagammal, mit is akarok. Elindultam szó szerint a nagyvilágba. Országot váltottam az új, boldog élet reményében. Új munka, új emberek, új alap nyelv, új környezet. Szépen újraépítettem az életemet, egyedül. Nem volt egyszerű a kezdet, de belejöttem. Tovább folytattam az utamat, éreztem fejlődök, s megjelent a Herceg is, aki által lassan lekerült a páncél, újra hittem, és élveztem, hogy ketten vagyunk. Majd újabb elengedés…

Nem értettem, nekem miért nem úgy van, ahogy a nagy könyvben meg van írva… Újra felálltam és mentem, már próbálkoztam, tapasztaltam a férfiakkal. Kialakult az életem az új környezetben, barátaim lettek, közösség alakult. Kapcsolataim voltak, de nem az igaziak, folyton eltűntek mellőlem a férfiak. Furcsálltam akkor, nem értettem miért is? Megtanultam egyedül lenni, egyedül is jól érezni magam. Mentem az utamon, és éltem az életem.

Szenvedtem-tanultam-éltem, hagytam, hogy jöjjön aminek éppen jönnie kell. Engedtem, gyakoroltam, majd elengedtem. Szenvedtem. Magány volt, a szép magány.

Elég jól berendezkedtem…egyedül. Viszont megtanultam, hogy minden okkal történik. Elfogadom a történéseket, így könnyebben átlendülök az akadályokon.

Jött a felismerés, jól vagyok, de valami hiányzik. Megtanultam szeretettel nézni az emberekre. Megtanultam szeretni és tanulom a szeretet elfogadását! Szívesen adok és tanulom, hogy engedjek kapni is. Észrevettem, hogy a férfiak most már nem menekülnek, szívesen maradnak, s lelkükbe engednek. Próbálom támogatni őket az útjukon, s adni amit tudok. Ezáltal folyamatosan tanulok és tapasztalok a férfiakról, és magamról is egyaránt. Lelkes voltam minden egyes alkalommal, hogy adhatok, és segíthetek. Végre érzem nőiességem kibontakozását.

Közösségbe járok, és élvezem. Lelkesít, hogy hasznos lehetek.

Jó úton vagyok…

mentorom

Gálné Berényi Adrienn – aki mindig minden helyzetben megmutatja az irányt, amikor elakadok

Major Bea (mentor) – 1 értékelés

  1. Avatar

    Takács Attila

    Beat veletlenul ismertem meg a cegnel, ahol dolgoztunk. Fogalmam sem volt rola, hogy aktiv tagja az enakademianak, vagy, hogy foglalkozik eletvezetesi tanacsadassal. Ket dolog viszont egybol feltunt: Nagyon jol erti amit mondok es az a bizalom fele, ami azonnal megvolt. Minel tobbet beszelgettunk, annal egyertelmubb volt, hogy Bea nem igy szuletett, hanem treningezte es kepezte magat, igy valt ilyen jo emberismerove. Hatalamas tapasztalata es tudasa van eletvezetesi kerdesekben. Nagyon jol tud hallgatni es kritikusan kerdezni. Sok kihivas ele allitotta az elet, de o mindbol csak tanult es tapasztalatot szerzett. Szerintem egy ido utan rajott, hogy ekkora tapasztalatot, mar erdemes es hasznos lenne megosztani masokkal. Ehhez nagyon ert Bea, mert szeret önzetlenül adni. Gyorsan atlatja a helyzetet, amiben vagy es azt, hogy hol van a problema forrasa. Innentol fogva mar csak a te elszantsagodon mulik, hogy tudsz-e valtoztatni es elore lepni.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük