Lévai Brúnó (önismereti mentor)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-LB Kategória:

Leírás

Az önismeret a bátraké, és valamennyien útközben válunk igazán bátrakká! ”

 

bemutatkozás

Önismereti utam a harcművészettel kezdődött, ahol életem első mestereivel találkoztam, tanultam és utóbb szükségképpen csalódtam is bennük. Akkor még nem tudtam annak igazságát, hogy a guruk, mesterek, segítők is emberek. A harcos archetípus cselekvő attitűdje azóta is meghatározza a személyiségemet és a segítői hivatásomban is fontos szerepet kap. Csalódásom és fiatalkori útkeresésem, valamint intimitás és párkapcsolati válságaim abba az irányba tereltek, hogy elkezdjem magam jobban megérteni.

Mindig is érdekelt a spiritualitás, a dolgok mögöttes tartalma, és közben meg nagyon szeretem az életet és a földi létet. Az “ég és föld” összehangolásában az Integrál Pszichológia hazai iskolája az Integrál Akadémia segített. Az itt töltött évek és az ez idő alatt átélt terápiás ülések alatt erősödött meg bennem az a szándék is, hogy embereknek segítsek.

Utam során azt tapasztaltam, hogy kifejezetten férfiaknak szóló önfejlesztő lehetőség kevés van. Olyat pedig egyáltalán nem találtam, ahol a férfi erő és annak tanulásának és uralásának a szándéka áll a középpontban. Ahol a lelkünkhöz kapcsolódás mellett nagy hangsúlyt kap a cselekvés és a tapasztalás. Személyes célom volt ennek terét létrehozni, és megszületett a Cselekvő Férfi Erő program, ahol a férfiak önmaguk visszafogása nélkül lehetnek erősek és gyengék is egyaránt.

 

így segít

Arra hívlak, hogy bátran nézz szembe a lelked mélységeivel. A bátorságod empatikus, elfogadó légkörben, ösztönző kérdéseimmel és megtartó jelenlétemmel fogom támogatni. Abban segítelek, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Adott esetben az én tapasztalatom értékes lehet számodra, de direkt tanácsokat nem adok.  

A belső lelki munkád mellett, a cselekvésre is ösztönözlek. Hiszek a tettek formáló erejében. A belső és külső munkák pozitív egymásra hatásában. Nem akarlak megjavítani, hiszek abban, hogy az ember eredendően rendben van, csak néha elveszíti a kapcsolatát önmagával. Meg tudom mutatni az utat a változás felé, eszközöket is kaphatsz tőlem, és az ajtón képes leszel egymagad bemenni.

Az ülések során az Integrál Pszichológia szemléletét használom, amely hidat épít a nyugati pszichológia és a világ spirituális hagyományai közt. Az a tapasztalatom, hogy rengeteg életenergiánkat kötik le transzgenerációs traumák, fel nem dolgozott családi történetek. Ezért segítői munkámban kiemelt helyet kap a családállítói eszköztár és szemléletrendszer.  

 

módszerek

 • Cselekvő Férfi Erő – saját módszer, társalapító
 • Terápiás Kommunikáció – Integrál Akadémia
 • Családi rendszerelmélet az egyéni tanácsadásban – Bedő Nóra
 • Integrál Családállítás – Bedő Nóra és Kemény Péter képzőműhelye (jelenleg is képződöm)
 • Theta Healing – Szilasi Márti
 • Harcművészet – 12 év (Zen Bu Kan Kempo, 1.kyu)

 

kiemelt területek

 • cselekvő erő felszabadítása
 • apává válás, a gyermekvárástól, a szülésen át, a korai időszakig
 • párkapcsolati problémák
 • férfi csoportok

Cselekvő erő felszabadítása – A saját utam megtalálása nem volt könnyű. De ennél is nehezebbnek bizonyult beleállni a feladatokba, cselekedni, csinálni. Ahogy az önismeret során fokozatosan felszabadítottam magamat minden olyan tényezőtől, amivel gátoltam önmagamat, úgy megérkeztem a saját Erőmbe. Olyan részeimmel találkoztam, amelyeket azelőtt elutasítottam, „gonosznak” bélyegeztem. Az integráció során ismertem fel, hogy ezekben a letagadott, meg nem élt, megbélyegzett részeimben hatalmas potenciál lakozik.

Párkapcsolati problémák – Vallom, hogy a párkapcsolatban élni az egyik legjobb önfejlesztő út, mert folyamatos fejlődésre ösztönöz. Évekbe és több párkapcsolatba telt mire eljutottam addig, hogy a nehézségek láttán ne kimeneküljek a kapcsolatból, hanem belül keressem a megoldást. Ugyanúgy sok időbe telt az is, hogy olyan partnert válasszak, akivel lehetséges egy intim szövetség kialakítása. Ugyanakkor azt gondolom, hogy nincs tökéletes párválasztás. Kölcsönös megértés, szeretet és egymásba befektetett munka van.

Apává válás – Korunk egyik kihívása, hogy az anyagi stabilitás megteremtése mellett ott tudjunk lenni érzelmileg is apaként, engem sem került el. Gyermekem érkezése készületlenül ért, de beleálltam és megtettem, ami tőlem telt. Most egy elképesztően vidám két és fél éves kislánynak vagyok a boldog apukája. Amit a legfontosabbnak tartok apaként egyebek mellett, az az érzelmi elérhetőség. Ha a gyermekem számára lelkileg elérhető vagyok, akkor ebben a stabil kapcsolatban hatalmas erőt kap az élethez.

Férfi csoportok – Társammal és barátommal, Zám Zoltánnal alapítottam a Cselekvő Férfi Erő projektet. Tematikus, kifejezetten férfiaknak szóló csoportjainkon a férfiak biztonságos környezetben élhetik meg erejüket, győzhetik le korlátaikat, haladhatják meg önmagukat. Célunk, hogy a férfiakban lakozó hatalmas erőt felszabadítsuk, és összekapcsoljuk őket a szívükkel. Az egymást segítő és támogató férfiak közösségét élesztjük itt fel, ahol a fejlődésre egy tapasztalati úton átélhető programot raktunk össze. A programunk integrálja a különböző önismereti módszerek, harcművészeti gyakorlatok és a Haka maori harci tánc elemeit új rendszert alkotva.
Mottónk: Erőtlenségből az erőbe, tehetetlenségből a cselekvésbe.

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. levaibruno@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget 
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Brúnó hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lévai Brúnó (önismereti mentor)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük