Lengyel Attila (mentor)

(1 vásárlói értékelés)

10 000 Ft

Konzultáció módja: Skype vagy telefon
időtartam: 60 perc

Kategória:

Leírás

„Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom.” (Pál Apostol 1kor, 13)

tapasztalatai

kapcsolat javítás, válás- Volt idő, hogy a másikat hibáztattam. Volt olyan is, hogy magamat. A legrosszabb az volt, hogy nem értettem, hogy miért történik már megint ez velem. Maga volt a csoda, amikor megértettem, hogy egyikünk sem hibás! Csak a dolgok történtek velünk. Felszabadító érzés!

önbizalomhiány – Őszintén, gerincesen bevallom ez nálam évekig, évtizedekig a bányászbéka feneke alatt volt. Olyannyira, hogy ha bárki, bármiért a legapróbb módon is megdicsért, akkor gyorsan igyekeztem bizonygatni, hogy rosszul látja. Annyira reflexből, a tudatalattiból jött ez viselkedés, hogy már fel sem tűnt. Meg kellett tanítanom magamat arra, hogy ne magyarázzam meg, hogy meg sem érdemlem, és tudjam elfogadni, amit kapok. Eleinte nem volt könnyű. Sőt. De szép lassan megváltozott. Megérte!

céltalanság – Olyan volt mintha kihúzták volna a lábam alól a talajt, de több ennél! Nem tudtam, hogy merre van előre és hátra, lent és fent, jobbra és balra! Akkor szörnyűségnek éltem meg. Úgy éreztem, hogy megállt a Föld forgása. Ma már hálás vagyok érte! Enélkül az élmény nélkül nem indultam volna el, de ebben a helyzetben nem lehetett „nemelindulni”!

amiért itt van

Hiszem, hogy mindannyian megérdemeljük a Boldogságot! Csak néha eltévedünk az odavezető úton. Saját megélt tapasztalatom, hogy az EgoYoga Korszakos ábra iránytű tud lenni, mely segít a helyes útra visszatalálni. Nem egyszerűen csak hiszek abban, hogy még a legreménytelenebb helyzetből is van kiút, hanem tudom, hogy ez így van, mert átéltem.

Bár mindenkinek magának kell az Úton végigmenni, de személyes tanácsadás és csoportos találkozók keretében szívesen segítek eligazodnásban. Hiszem, hogy együtt könnyebb!

módszere

 • EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.
 • Access Consciousness
 • Kabbalisztikus Életút- Elemzés
 • Spirituális Mélyrelax Terápia

így léphetsz vele kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. lengyel.attila@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
 3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. és röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek. 

További információk

Élethelyzet

önbizalomhiány | erőtlenség | céltalanság, kapcsolat javítás | válás

Módszer

mentor

Lengyel Attila (mentor) – 1 értékelés

 1. Avatar

  Surányi Beatrix

  Felkészült, empatikus, figyelmes! Komolyan veszi a problémát, és igyekezik tárgyilagosan vezetni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam!
  Szívből ajánlom másoknak is!
  Köszönöm Attila a segítséget! :)

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük