Lendvai Gabriella (szivárvány-terapeuta)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-LG Kategória:

Leírás

Akit hív és megérint a Szivárvány, annak az élete már nem lesz többé olyan, mint azelőtt.” Bartha Erika 

 

bemutatkozás

Mindig azt gondoltam, kívülről érkezik a megváltó, amitől vagy akitől jól alakul az életem. Sokáig nem vettem észre, hogy hiába keresem kívül, a társamban, a körülményekben, a szerencsében, valójában mindig velem van, ott belül, a szívem mélyén, és ez nem más, mint az isteni Én magam. A Teljesség, a tiszta, feltétel nélküli Szeretet, a harmónia és boldogság, aki születésem óta Én vagyok. Messzire távolodtam tőle és jó nagy utat tettem meg, mire megleltem. Tanítóktól, könyvekből, önismereti kurzusokon és tanfolyamokon kaptam számtalan tippet arra, hogy hol találom, ám sokáig nem értettem meg a lényeget. Végül a Szivárványfény-energia, majd A csodák tanítása segített abban, hogy megtapasztaljam mindazt, amiről az előttünk járók, bölcsek és megvilágosodottak szólnak: amikor rátalálunk önmagunk lényegére, akkor szép lassan minden a helyére kerül és kitárul a világ előttünk.

Egy ajándék-masszázzsal kezdődött minden. A finom, megnyugtató, ellazító, lágy érintések hatását még napokig, hetekig érzékeltem. Elhalványultak a félelmeim, megszűnt az állandó szorongás és olyan vidám, energikus lettem, hogy legszívesebben átöleltem volna az egész világot! Megváltás-szerű élmény volt és – noha akkor még a multik világát szolgáltam – egy különös ihlet által vezérelve azt kérdeztem: hol lehet ezt megtanulni? Egyszerűen úgy éreztem, hogy ezt a csodát muszáj továbbadni…

Lassan tíz év telt el azóta, s közben az egész életem megváltozott, velem együtt. Olyanná váltam, amilyen mindig lenni szerettem volna: önmagam teljesebb, boldogabb és elégedettebb változata. A sorsfordító találkozáshoz engem a Szivárványfény-energia vezetett el és ma már annak a hivatásnak szentelem az időmet, energiámat, amit igazán szívvel-lélekkel végezhetek. Időközben számos módszerrel gyarapítottam a tudásomat a természetgyógyászattól a kvantumpszichológián és a Théta Healing®-en át, az önismereti csoportok vezetési módszeréig, tulajdonképpen a mai napig folyamatosan képzem magam.

Célom, hogy a hozzám forduló emberek minél hamarabb visszaszerezzék a fizikai és érzelmi egyensúlyukat. Ebben rendkívül gyors és hatékony segítséget tud nyújtani – önmagában vagy kiegészítésül – a Szivárványfény-kezelés. Hiszem, hogy mindenki képes változni, megújulni. Az egészség záloga a lelki egyensúly, melynek alapja az önismeret fejlesztése. Ennek érdekében tartok tanfolyamokat, egyéni konzultációkat és indítok útjára spirituális önképző kurzusokat.

Hiszem és tapasztalom, hogy a belső egyensúly mosolya és a szeretet hatványozódik, átterjed mindenkire és visszatükröződik az emberekről, akikkel kapcsolatba kerülünk. A saját jól-létünkkel és egészségünkkel pedig a szeretteinket, a környezetünkben élőket is segítjük, végső soron az egész világ jobbá tételét szolgáljuk.

 

így segít

Biztonság, figyelem és empátia fogad egy finom, megnyugtató környezetben, mely segít ellazulni és megnyílni arra, hogy elmondhasd, ami bánt vagy amit szeretnél elérni. Megbeszéljük a tennivalókat, majd a Szivárványfény-kezelés során nagyon finom energiák közvetítésével támogatlak a testi-lelki egyensúly elérésében, vágyaid megvalósításában. A gyengéd és tudatos érintések nyomán feloldódnak a feszültségek, felszabadulnak a sejtszinten tárolt érzelmi blokkok. Csodálatosan mély oldódások, érzelmi tisztulások hoznak könnyebbséget és megújulást testnek és léleknek egyaránt. Tiszta, éltető energia tölt, felerősödnek az öngyógyító folyamatok, helyreáll a harmónia benned. Lebegésszerű éber-álom, feltétel nélküli szeretet és időtlenség vesz körül, szavakkal leírhatatlan élmény, mely napokig, hetekig elkísér. Nyitottságod és együttműködésed segítségével olyan csodálatos változások indulnak az életedben, amit eddig elképzelni sem mertél. Új élményeiden keresztül megtanulod, hogy lehetséges és biztonságos könnyedén, örömmel élni, amit te is ugyanúgy megengedhetsz magadnak, mint mindenki más…

 

módszerek

 • Szivárványfény-kezelés és oktatás
 • Életút-tanácsadás (sorsalakító beszélgetések)
 • Önismereti kurzusok, csoportfoglalkozások, női körök
 • Theta Healing®
 • Belső utazás (Brandon Bays módszerével)
 • Természetes gyógymódok
 • Bach-virág esszencia

 

kiemelt területek

 • hangulatjavítás, szorongásoldás, energia-harmonizálás
 • egészségügyi problémák kiegészítő kezelése, folyamatok visszafordítása
 • babavárás, álmatlanság, koncentrációs zavarok, tanulási nehézségek, fejfájás, migrén
 • párkapcsolati nehézségek, veszteségek feldolgozása, függőségek
 • önismeret és spirituális fejlődés

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. buddhabar67@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Gabi hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.