Lakos Andrea (coach)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-LA Kategória:

Leírás

Ahogy a problémát látjuk, az maga a probléma.” Dr. Stephen R. Covey

 

bemutatkozó

Gyerekkorom óta figyelem az embereket, ez eleinte nem volt tudatos, egyszerűen csak szükségem volt rá. A megismerni, megérteni vágyás együtt járt azzal, hogy bárkit, aki rászorult, kész voltam segíteni. Ma már tudom, hogy elfogadást vágytam csupán. Mindenesetre nagy gyakorlatot szereztem, melyet az évek során tovább fejlesztettem a tanulmányaim, az olvasmányaim és a tapasztalataim segítségével, olyannyira, hogy idővel „látni” kezdtem az embereket. Ez lett a hobbim. Sokat fejlődtem az önismeret területén is, ami hozzásegített, hogy most már a saját utamat járhatom.

Hosszú út vezetett idáig; az alkalmazotti élet elhagyása, két sikeres vállalkozás megteremtése és eltemetése, gyerekek születése, majd a család szétszakadása, és új élet megteremtése voltak a mérföldkövek. A saját tapasztalásaim és változásom által képessé váltam más emberek valódi támogatására.

Új életem hajnalán feltettem magamnak a kérdést, hogy mivel szeretnék foglalkozni hátralévő életemben. A leckét tudtam: a boldog élet egyik garanciája, ha az ember azt csinálja, amit szeret, ami belülről jön. És akkor rácsodálkoztam, hogy hiszen nekem, mióta az eszemet tudom, van ilyen! Mindig is az emberek működése, lelke foglalkoztatott.

Így jött a coaching. Majd egy korábban tanult területtel, az öltözködési tanácsadással kiegészítve is sikeresen kombináltam a coaching technikákat. A húszas éveimben kezdtem el foglalkozni a külső-belső harmónia kérdésével és jelentőségével. Németországig kellett menjek, hogy a külső megjelenés témában képzést találjak. Módom volt egy egyedülálló módszertant megtanulni, melynek segítségével feltárhatjuk a megjelenésünkben is megjelenő elakadásokat. A coaching folyamatot ötvözve az öltözködési tanácsadással még hatékonyabban tudom támogatni a hozzám forduló embereket. Mert így igaz a mondás: “Ahogy bent, úgy kint.”

 

módszerei

 • divat-, szín és stílustanácsadóStudio Irsch
 • Life CoachVista Verde Oktatási központ

 

kiemelt területek

 • belső-külső megújulás
 • párkapcsolati problémák kezelése (válás, szeretői viszony, menjek vagy maradjak?)
 • házasság felkészítő
 • gyerekeknevelési segítségadás
 • férfi és női szerepek

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. villandry69@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Andi hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lakos Andrea (coach)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.