Kulcsár Attila (mentor)

9 000 Ft

konzultáció módja: egyeztetés szerint online vagy személyes
időtartama: 60 perc

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: T-KA Kategória:

Leírás

Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet!

bemutatkozás

20 év életmód tanácsadói és tréneri tapasztalattal érkeztem ebbe a közösségbe, és az első perctől kezdve nem volt kérdés – megérkeztem!

Elvált szülők gyerekeként életem a szeressetek-re épült mindenben. Kicsi koromtól a sikerek és győzelmek jellemezték életemet, amibe csak belefogtam. Egyszerre akartam, hogy szeressenek, elfogadjanak, de persze az elutasítottság miatt bizalom nélkül nem tudtam emberi kapcsolatokat építeni. Párkapcsolatokban a féltékenység fáját neveltem az önértékelési zavar talaján.

Miután egy téves karrier döntést hoztam, életem a zavar, tanácstalanság, boldogtalanság halójába került. Párkapcsolatok jöttek-mentek. Őszintén szívből jót akartam, kerestem a boldogságot, de egyik kapcsolat sem elégített meg. Önkéntelenül okoztam sérülést a kapcsolataimban, pedig szeretni akartam. Most látom, hogy az IRÁNY helytelen volt.

Tizenhét év vallásoskodó élet után 2017 nyarán újjá születtem. Egy minden eddiginél komolyabb párkapcsolatban ért utol a ráció halála. Feladtam mindent magamban, azt mondtam, hogy “NEM AKAROK TOVÁBB ÍGY MŰKÖDNI”! Nem a környezet, nem az akkori párom, nem az anyagiak, hanem a saját magam belső zsigeri működésébe haltam bele. Ekkor csoda történt! Nem kerestem, nem tudtam róla úgy abban a formájában, ahogy elért engem. Isten kegyelmét éreztem áradni az életembe, testembe, átélve az új teremtés, az új zsigeri, erőlködés mentes működés csodáját!

Azóta szívbeli békét, biztonságot, folyamatos megsegítettséget élek meg, amiért nem kell tenni, nem kell kiérdemelni. Működik, mert az ember Feletti, a Magasabb, a Nagyobb, a Nemesebb, az Igaz legyőzhetetlen, hűséges. Megértettem, sőt észrevettem, hogy azóta nem a nekem, a felém, a hozzám, az ide, az ÉN motiválja életem. Belőlem, neked, hozzád és a TE vagy életem értelme, célja szívből, zsigerből!

 

 

témáim és tapasztalataim

párkapcsolat | ismerkedés – Megláttam, beszéltem vele és tudtam, hogy ő lesz a párom! Mégsem! Miért? Volt egy ideál a fejemben, amit elképzeltem magamnak, na nem Playboy alapján, mivel azt sosem nézegettem. Családi helyzetemből fakadóan (minták hiánya, vagyis a nincs minta is minta), hiányosságokban nőttem fel. Nem tapasztaltam a szüleim válása után a szeretetet, elfogadást törődést stb. A visszajelzések, át nem élt kapcsolati tapasztalások miatt, kerestem ösztönből a jó és szeretetteljes, elfogadó légkört. Ha ezt egy nőben láttam, akár csak egy tulajdonsága tapasztalása által, beindult az „Ő AZ” program, mivel egy hiányt pótolt. PREPARE/ENRICH tanácsadói végzettség megszerzése közben tanultam meg, hogy a működő kapcsolat a megértésből fakad. Ha előtte vagy, esetleg úgy érzed rossz döntést hoztál, kapsz tőlem jó kérdéseket és elindulunk!

Szeretői viszony – amikor megtudtam, hogy van férje, főtt a fejem, nem tudtam mit tegyek, mivel már benne voltunk a kapcsolatban. Amikor kiderült hosszú beszélgetések közben, miért keresett harmadik felet, tudtam mit kell tegyek. Megérteni sokszor kevés, DE alap a további helyes úthoz. Amikor én választottam harmadik felet, valójában az történt, hogy fogalmam sem volt ki vagyok ebben az életben. Nem volt célom, utam, csak egy fölös energia tobzódott bennem. Minden arról szólt, hogy NEKEM, FELÉM, HOZZÁM áramoljon az öröm, boldogság, kényelem. Amikor megtaláltam életem legmélyebb gödrét, akkor kaptam ajándékba a NEKED, HOZZÁD, FELÉD áramoltatást. Új élet, új célok, ügy, küldetés lengte be a homlokteret, amivel megszűnt minden fölös energia, helyére került a harmadik is!

Karrier – kicsi korom óta egy dolog motivált. Amit csinálok, azt azért tegyem, mert a szívem legmélyén örömet okoz nekem. Ha ilyen került elém, belevetettem magam teljes gőzzel! Addig bújtam bele, ameddig minden lényegi elemét megláttam, kimerítettem. Ezek után láttam, hogy kell-e nekem valójában. Biológia, műszaki tudomány, sport, fegyverek, szociális szféra, trénerség, coaching – mind egy út és annak iránya. Tudom mit kell már kérdezni, hogy megleljem vagy megnyerjem az utat, célt!

Egészség – 20 éve testi-lelki egészséggel foglalkozom tréner és tanácsadóként. Több száz előadás, tanácsadás a háttérben. A betegségek megelőzése a célom tevékenységem során, de hiszem és tapasztalom, hogy a hozzám fordulóknál az un. szennyező anyagok (mérgek, nehézfémek, kemikáliák stb.) és a kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák, férgek) okozzák a betegségek több mint 90%-át. Frekvencia generátorral és Zapper technológiával végzem a hozzám fordulók szervezetének fenti anyagoktól, élősködőktől való tisztítását, életmód tanácsadással, life-coachinggal egybe kötve, amikor a jelenre koncentrálva építjük együtt a jövőt!

Önbizalom – kis szőke visszahúzódó fiúként sosem tudtam elképzelni, hogy több száz érett családanya előtt állva tartok ország szerte főzőköröket testi egészség témakörben. Előtte országok vezetőit, világhírű előadókat kellett biztonságban tartanom. Hogyan, miként? – hiszen korábban láthatatlan voltam! Hiszem, hogy mindenkiben van egy biztos és határozott tulajdonság, képesség, amin fel lehet építeni a biztonságos ÉN működését. Nekem ez a figyelem és az ügyesség volt, amin azt értem, hogy ha olyan dologba akadtam bele, ami legbelül szólított meg, akkor arra tudtam koncentrálni teljes erővel, figyelemmel. Ezt gyakorlati próbálgatás követte, ami így sikert aratott. Életem első országos Taekwon-do versenyén csak azért lettem második, mert a bírók azt sem tudták ki vagyok és ellenfelem a mestervizsga előtt állt, így neki pontoztak egy együttes találat gyanús helyzetet.

Élő hit – 20 éve foglalkozom testi-lelki egészséggel, amiről fentebb már írtam. Lelki-szellemi tevékenység során az ember egyik legnemesebb képességét használja, kapcsolódik az általa felette állónak tartott eszményhez, Személyhez. 17 év vallásos élet után, rám talált a Mindenható Isten. Nem akartam már a törvények szerint megfelelni Neki és a közösségnek. Elég volt! Elfogadtak teljes valómban, megsegítettek legbelül. Ott ahonnan az élet fakad, ott születtem újjá! Egy megromlott párkapcsolatban éltem meg azt az önmagam, aki valójában sosem szerettem volna lenni. Elegem lett az önkéntes, ösztönös viselkedésemből. Új életet akartam élni, ahol nem húz a düh, az irigység, a féltékenység. Legnagyszerűbb önmagam akartam már lenni végre, az aki valójában vagyok legbelül. Ekkor történt, hogy új szívet kaptam, Isten belenyúlt a legbelső működésembe, így eltűnt belőlem minden, ami korábban fogva tartott. Szabad vagyok, új energiák, képességek, élet jellemezi napjaimat, amihez hasonlót korábban sohasem éltem meg! Rám talált az élet a maga útjával, céljával, megvan a küldetésem, ügyem!

Bizalom – elvált szülők fiú gyermeke arra van predesztinálva, hogy féltékeny legyen, valamint sose bízzon a felette Valóban. Ha elhagynak, fiúként az édesanyád, valamint korábban már elválnak, így édesapád nincs az életedben, akkor törvényként érkezik a bizalmatlanság. Másból is, de nekem ez hozta el! Pokol volt az életem ezek után az emberi kapcsolatok terén. Jó szándékkal közeledtek felém az emberek, és én azt néztem – mit akarnak valóban? Ha egy párkapcsolatban voltam, akkor azt néztem, hogy hol ver át a nő? Ha Istennel kerültem kapcsolatba, akkor azt kérdeztem, hogy tényleg a jót akarja nekem, tényleg nem elveszi azt a jót is, ami eddig volt az életemben? Ez  a működés felemészt minden emberi kapcsolatot, jövőt, életet! Valójában mögötte a félelem áll. Félelem bármitől, ami viszont zsigeri szinten működik benned! Biztos, hogy ezt akarod?

 

módszereim

EgoYoga –  A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Life és business coaching

 

mentorom

 

közösségi profilom

ÜGYes Atesz

 

így léphetsz velem kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. swatesz@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget

Ami után egy munkanapon belül jelentkezem Nálad.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kulcsár Attila (mentor)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük