Kulcsár Attila (mentor)

10 000 Ft

konzultáció módja: egyeztetés szerint online vagy személyes
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-KA-1 Kategória:

Leírás

Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet!

bemutatkozás

20 év életmód tanácsadói és tréneri tapasztalattal érkeztem ebbe a közösségbe, és az első perctől kezdve nem volt kérdés – megérkeztem!

Elvált szülők gyerekeként életem a szeressetek-re épült mindenben. Kicsi koromtól a sikerek és győzelmek jellemezték életemet, amibe csak belefogtam. Egyszerre akartam, hogy szeressenek, elfogadjanak, de persze az elutasítottság miatt bizalom nélkül nem tudtam emberi kapcsolatokat építeni. Párkapcsolatokban a féltékenység fáját neveltem az önértékelési zavar talaján.

Miután egy téves karrier döntést hoztam, életem a zavar, tanácstalanság, boldogtalanság halójába került. Párkapcsolatok jöttek-mentek. Őszintén szívből jót akartam, kerestem a boldogságot, de egyik kapcsolat sem elégített meg. Önkéntelenül okoztam sérülést a kapcsolataimban, pedig szeretni akartam. Most látom, hogy az IRÁNY helytelen volt.

Tizenhét év vallásoskodó élet után 2017 nyarán újjá születtem. Egy minden eddiginél komolyabb párkapcsolatban ért utol a ráció halála. Feladtam mindent magamban, azt mondtam, hogy “NEM AKAROK TOVÁBB ÍGY MŰKÖDNI”! Nem a környezet, nem az akkori párom, nem az anyagiak, hanem a saját magam belső zsigeri működésébe haltam bele. Ekkor csoda történt! Nem kerestem, nem tudtam róla úgy abban a formájában, ahogy elért engem. Isten kegyelmét éreztem áradni az életembe, testembe, átélve az új teremtés, az új zsigeri, erőlködés mentes működés csodáját!

Azóta szívbeli békét, biztonságot, folyamatos megsegítettséget élek meg, amiért nem kell tenni, nem kell kiérdemelni. Működik, mert az ember Feletti, a Magasabb, a Nagyobb, a Nemesebb, az Igaz legyőzhetetlen, hűséges. Megértettem, sőt észrevettem, hogy azóta nem a nekem, a felém, a hozzám, az ide, az ÉN motiválja életem. Belőlem, neked, hozzád és a TE vagy életem értelme, célja szívből, zsigerből!

 

 

amiért itt van

Amikor újjászülettem – 2017 nyarán, akkor volt egy mély zsigeri megérzésem arról, hogy a férfinak először küldetést kell találni, utána jön majd minden sorban az életében. Ez mély, nyugodt, békés és biztonságot adó belső megélés volt. 2019 őszén hallottam arról, hogy ebben a közösségben is ezt képviselik. Felkerestem az oldalt, és meggyőződtem arról miként is értik ezt a gyakorlatban. A válaszok több mint elégnek bizonyultak, új meglátásokat kaptam, a bennem lévő új élet elkezdett a fizikai életben kibontakozni, teret nyerni tettekben, célokban!

A közösségben biztonságban érzem magam, mivel elfogadnak, megértenek, de ami ettől több, hogy saját megélésen alapuló tapasztalásokkal segítenek az előttem járók. Felemelő érzés és identitás erősítő a saját élményeimet másokkal megosztani és látni, hogy eddigi életem tapasztalata miként segít mások küzdelmeiben a győzelmekhez!

 

módszere

EgoYoga –  A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Life és business coaching

 

témái

 • párkapcsolat
 • szeretői viszonyok
 • karrier
 • egészség
 • önbizalom
 • élő hit
 • bizalom

 

mentorai

 

így léphetsz vele kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. swatesz@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
 3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. és röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.