Kováts Ildi
MENTOR

10 000 Ft

Erősen hiszek benne mert tapasztaltam, hogy magunkért csak és kizárólag mi tudunk tenni.

Elfogyott

Cikkszám: 194083 Kategóriák: ,

Leírás

rólam

Hajt, hogy minél több embert lássak magam körül boldog-ulni. Magam is úgy találtam ide, hogy kerestem a Megoldást nagy M-el. El kell keserítselek: a Megoldás mint olyan nem létezik.

De helyette sokkal többet kaptam. Ráláttam, hogy mindez/minden bennem van. Meg benned. Ezt szeretném megmutatni neked. És abból az energiából, szeretetből és figyelemből visszaadni, amit itt kaptam és kapok mind a mai napig.

Idáig persze rögös út is vezethet. Így is fel lehet fogni. De mi van, ha úgy tekintesz rá mint egy kalandra?

Belevágnál-e most? Készen állsz?

Egyáltalán készen állunk-e bármikor is bármire?

Néha azt gondolom, hogy nem. Aztán mindig rájövök, hogy tulajdonképpen a következő lépésre mindig készen álltam. Ahhoz már minden a kezemben volt. Persze, hogy csinálhattam volna szebben, jobban, másképp. Tanulság, konzekvencia levonása és hajrá a végtelenbe és tovább.

Egyértelmű ebből, hogy adott időben az a bizonyos információcsomag látszólag nem volt látható számomra. Így magamnak kellett zseblámpával, gyalogsági ásóval neki veselkednem a megoldásnak. Amivel elment sok idő.

Ezt szeretném számodra lerövidíteni. Ha eljössz hozzám, akkor együtt megnézzük, hogy miben vagy, mi a következő lépésed, és ahhoz milyen szerszámkészlet áll rendelkezésedre. A munka dandárja akkor is a tied, de világos lesz számodra a mit és a hogyan.

témáim és tapasztalataim

Szülőkapcsolat

Édesapámmal sosem volt a kapcsolatom felhőtlen. Inkább zivataros, néhol szélcsenddel tűzdelve. Miután a Belső utazás módszerét alkalmaztam, mintha kicserélték volna, pedig soha nem meséltem neki erről. Édesanyámmal jó viszonyt ápoltam. Nem túl közelit ugyan, de “elvoltunk”. A vele való kapcsolatom megdolgozása nem is olyan régen vált sürgetővé. Sosem gondoltam volna, hogy erre is rá kell majd nézzek. És most ott tartok, hogy hálás vagyok azért, hogy mertem szembenézni és szembesülni. És egyre jobban látom azt is, hogy a velük való viszony kihat az élet más területeire. Ezért nagyon fontos ebbe munkát tenni.

Egyedüllét

Éveket töltöttem kapcsolat nélkül. Értem ezalatt a tartósabb fajtát. Nem mondom, hogy mindig rózsás kedvvel keltem fel reggel, viszont megtanultam élvezni ezt az állapotot. Sőt amennyire lehet ki is maxoltam. Később már féltettem is a nagy szabadságomat miközben hosszú távú kapcsolatra vágytam. Vagy mégsem?

Határok meghúzásának nehézségei

Az élet pedig dobálta elém a szituációkat, én mégis mások érdekeit tartottam szem előtt sokáig. Nagyon fontos témának tartom, ezért nagyon tudatosan figyelem magamat és a helyzetekre adott reakcióimat. Nem tökéletes még most sem. Igazából azt hiszem egy életen át tartó folyamat. Viszont, ahogy rutint szereztem benne, úgy lett az egész egyre könnyebb, és én egyre bátrabb.

módszereim

Egoyoga – Énakadémia korszakos rendszer és módszertan

Meditáció

Pránanadi

Integrál Akadémia 2022.09 –

****

A konzultáció ideje 50 perc.