Kölkedi Attila (tanácsadó)

12 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-KA Kategória:

Leírás

Amit ismersz, azt uralod is”

 

bemutatkozás

Kamaszkoromban fogalmaztam meg először, mi szeretnék lenni, de csak most, bő 25-évvel később értettem meg, mit súgott a belső hang, amikor azt mondta, hogy „szeretném érteni, az embereket”. Gondoltam ennek útja a pszichológia, de mikor kiderült, hogy oda nem vesznek fel, tudatlanságom okán 180 fokot fordultam, és a műszaki tudományok felé indultam. Ekkor kezdődött az én pokoljárásom őzikeként a farkasok között. Végül villamosmérnöki diplomával a kezemben, és hatalmas kisebbségi komplexussal a batyumban, műszaki “kényszerpályán” helyezkedtem el.

Közben, hogy kielégítsem a belül dörömbölő éhezőt, asztrológiát kezdtem tanulni 22-évesen. Olyan volt számomra, mint a drog vagy sivatagi vándornak egy úszómedence. Igen, itt az ember a középpont, és róla mindent elmondanak a csillagok, bolygók.

Aztán 18 év asztrológiai munkásság, és 15 év műszaki pályán töltött év után, mindkettőt szögre akasztottam. Végre beláttam, hogy nincs többé helyem a mérnöki pályán, ha igazán énné szeretnék válni, és az asztrológia is annak segít igazán, aki mélyebben ismeri és tanulja.

Egy sugallat hatására, amely már régóta kísértett az elemzések alkalmával, rájöttem, hogy minden szenvedésünk, és fájdalmunk mögött az ego van. Úgy döntöttem megfejtem a kódját. Egy év munkájával összeállt a rendszer, és ma ennek segítségével tanítok, segítek.

Megadatott a kegy, hogy ráláthattam az ego működésre és az emberi lét értelmére, nyilvánvalóvá vált számomra, a legnagyobb kincs, amelyet neked adhatok, hogy Te is megismerheted a saját egód működését. Bármitől is szenvedsz, az nem létezhet az egón kívül, azaz a térkép ismeretében megtalálható és feloldható.

 

így segít

Ott leszek veled, nem ítéllek el, és arra foglak ösztönözni, hogy az legyél, amire valóban születtél. Azért fáj gyakran az élet, mert eltévedünk az ego útvesztőjében, nincs meg a térkép. Én a kezedbe adom, és csak rajtad múlik, hogy eldobod, vagy inkább bejárod, hogy a megértés által feszabadulhass. Tied lehet a lenagyobb ajándék, ami az ember kaphat, szabad lehetsz. Igazán szabad! A szabadság lénye pedig nem a korlátlanság, hanem a cél érdekében hozott áldozat. Ha ismered az egót, még mindig fájhat az élet, de eltűnik a hiábavalóság, a minden tudatos lényt felemésztő kétsége. Értelme lesz mindennek, ami nehéz, így a jóság lesz útitársad, ott is ahol, mások csak a szenvedést látják.

A felszínen nincs megoldás, és valós döntés. Mindig tanácsokra, és a saját tapasztalataid okulására fogsz szorulni, amíg nem érted meg az egót. Őt, aki él és boldog akar lenni, de közben nem akarja, hogy fájjon és nehéz legyen.

Az rendszer, amit használok bennem fogant, de mindenkié, aki önmagától akar tanulni. Az Út Te vagy.

 

módszerek

 • EGO módszertana

 

kiemelt területek

 • párkapcsolat
 • karrierválság, céltalanság
 • pénz
 • spirituális kétségek
 • gyász
 • önértékelési nehézségek

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. kolkedi@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Attila hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.