Képviselő Program

12 000 Ft

Célunk, hogy értéket adjunk Neked és Rajtad keresztül a Hozzád kapcsolódóknak. Szeretnénk jól szolgálni Téged. 

Cikkszám: KP Kategória:

Leírás

Egyre többen jelentkeztek nálunk együttműködést keresve.

Összefoglaltuk tehát a lehetőségeket – örömmel segítünk Neked a Hozzád segítségért forduló vagy Veled más okból kapcsolódó embereket a hatékonyabban támasztani!

 

Terápia, családállítás, masszázs, coaching, alternatív gyógyászat, jóga-, tánc- és mozgásstúdiók, férfi és női körök, sőt baráti társaságok képviselői is kerestek bennünket a legutóbbi időben – és mind ugyanarról számoltak be: hogy István könyvében és videóiban bemutatott férfi-nő modell érték, a korszakos rendszer hasznos “madártávlatot” ad, kurzusaink és közösségi törekvésünk szimpatikus Nektek. Alább kapcsolódási módok, eszközök, lehetőségek. 

 

Mi ez?

A Képviselő Program a világképünkhöz vonzódó segítőknek szóló kínálatunk. Olyan együttműködési lehetőség, ami által többet tudsz adni a Hozzád már kapcsolódóknak, és magad is jobban haladhatsz.

 

Célja

Célunk, hogy értéket adjunk Neked és Rajtad keresztül a Hozzád kapcsolódóknak. A segítők segítőiként törekszünk ezzel szolgálni, hogy a Veled már kialakított erős bizalmi kapcsolat többlet értéket is adjon a Hozzád kapcsolódó embereknek, tovább mélyüljön a kapcsolat, hogy egyre több ember lehessen egyre jobban. Segíteni szeretnénk, hogy jobban segíthess másokat!

 

Tartalma

A Képviselő Program jogokat ad és lehetőségeket kínál. Személyes támogatás kapsz, zárt csoport vár, új esemény-formátumok nyílnak Számodra meg, amiket az ÉNAKADÉMIA közönsége felé is meghirdetünk, ha szeretnéd + a vezetőképzésből kedvezményt kapsz, ha részt vennél:

1. személyes kapcsolattartó – segít kiaknázni a lehetőségeket

2. zárt csoport – “képviselők közössége”

3. egyedi esemény-formátumok – nekünk működik, próbáld ki Te is:

 • NŐI KÖR – tapasztalatokkal támasztani egymást
 • FÉRI MŰHELY – férfiak, férfias témákról, férfiasan
 • HELYI CSOPORT – kirándulás, mozi, közösségi kapcsolódás
 • teljes lista itt – folyamatosan megosztjuk, ami bevált, és segítünk is!

4. megjelenítés – Általad szervezett ÉA eseményeknek (facebook + weblap)

5. Kapcsolódj! csoport – ha lennél földrajzi helyed szerint házigazda

6. könyv kedvezmény – 8as csomagban Neked féláron adjuk, ha terjesztenéd

7. tanácsadó képzés – 20% díjkedvezmény, ha továbblépél

 

Így működik

 1. a díj egyszeri, a fizetési mód utalás, bankkártya vagy PayPal is lehet
 2. a vásárlás egyben regisztráció is
 3. előfizetés után a személyes kapcsolattartó telefonon keres meg, megismerjük a szándékaid, átbeszéljük a részleteket, és bevonunk a közösségi életbe

 

Ajánlás

A Képviselő Programot abban a reményben ajánlom, hogy értéket találsz magad és a Hozzád kapcsolódó emberek számára. Együttműködés, sőt a Te szolgálatod A célunk.

Lényege, hogy az emberek így nem kell hozzánk, egy újabb csoportba járjanak, hanem megmaradhatnak az általuk már megismert közegben Veled és Nálad, és mi a Ti kapcsolatotokat tudjuk olyan tartalommal és élményekkel gazdagítani, amikről tudjuk, hogy segítik az Utat.

Kiemelten ajánlott az alábbi közösségek számára:

 • mozgásstúdiók
 • jóga csoportok
 • baráti társaságok
 • férfi vagy női körök
 • módszerek alkalmazói

Szeretettel,
Joós István