Kecskés Angi
MENTOR

8 000 Ft20 000 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Amiért itt vagyok

1980 március 19-én születtem Érsekújvárott, Felvidéken. Édesanyám tanár, Édesapám mesterként dolgozott az akkori Babetta gyárban. Talán azért is imádtam a Linda c. filmsorozatot kislányként, mert ők gyártották Linda járművét. Már kislányként is mindig az iskola padjait koptattam. Igaz még csak Anyut figyelve, de már formálódott a személyiségem. Ő kísért, terelt. Nem ismerve lehetetlent, azt, hogy NEM. Aputól kaptam a nyugalmamat, a VAN IDŐ-t, az emberekbe vetett mérhetetlen hitet. Anyai Nagyanyámtól -Mamitól- kaptam ajándékba az emberek szeretetét – a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETET, a bennünk rejlő képességeink csodálatát, az empátiámat, a világra való rácsodálkozásomat. Az Ő Szövetségesétől- Papától- a végtelen ragaszkodásomat az IGAZSÁGOMhoz. Apai Nagyapámtól a jóságot. Az Ő Kedvesétől- Mamától pedig a sebezhetőségemet, a tökéletlenséget – ami a TELJESsÉG része. A MINDEN JÓ, JÓ MINDEN már akkor a részem volt. Anélkül, hogy tudtam volna róla. A MINDEN LEHETSÉGES. A KORLÁTLAN. A VÉGTETELEN. Folyamatosan jött felém minden. Diáklányként is már világot akartam menteni. Mindig a nyugalmat, a középpontot keresve.

A révkomáromi gimis évek ebben csak vittek előre. Kivirágoztatva a személyiségemet, felszínre hozva az addig számomra is ismeretlen képességeimet-művészetek /irodalom,tánc, színjátszás- GIMISZ színpad/, nyelvek /angol, szlovák, német/. Folyamatosan szerelmes voltam. Az ÉLETbe.
Az egyetemi évek alatt formálódtam tovább. Nyitrán csodálatos éveket töltöttem. Magyarként egy szlovák-magyar közösségben. Teljes összhangban. Anyu mindig ott volt, amikor kellett visszarántott. Más volt az irány- így alakult /biológia, informatika szakos tanárképzés/ de tetszett ez is. Bár voltak bukkanók, de mindig megtaláltam benne ÖNMAGam. Elkezdtem tanítani. Még nem tudtam, hogy már gyógyítok is. A lelkükkel foglalkoztam főként. Aztán jöhetett maga a tanulás/tanítás. Informatikát oktattam. Magán szakközépben, gimiben, majd elektrotechnikai és kereskedelmi szakközépben. Kerestem önMAGam, hol is vagyok én ebben az EGÉSZBEN. De nem lett meg igazán. Valami hiányzott. Igy aztán Feleség, majd Anya lettem. A Gyógyító-Tanító után. Úgy éreztem akkor, hogy ezekben az archetípusokban otthonra leltem végre. Csodálatos utazás vette kezdetét. Ugyanakkor fogalmam sem volt arról, ki lakik bennem, milyen mintákat hordozok MAGamban. Minden új volt és gyakran ismeretlen terep. Annak minden viszonytagságával, árnyékrészével fűszerezve. Mégis szerettem ebben lenni. De hiányzott a Tanító- Gyógyító. De már nem abban a formában, ami volt. A TELJESsÉGet kerestem. A saját kiteljesedésemet. Ezért egy utazásra indultam. Igy jöttem az Énakadémiára 2021 februárjában. István videói által újra ÖnMAGamat keresve, S folyamatosan megtalálva……A közeg befogadó, támogató tere, bizalma, új kapukat nyitott bennem. Újra életre kelt bennem a Gyógyító-Tanító. Igy kerültem egyre közelebb és még közelebb ÖNMAGamhoz.

2022 februárjában jött a Mentorképzés az életembe. Joós István hívásának köszönhetően. Mentem ezzel. Nem tudtam nem menni. Annyira hívott. Töltött. Lelkesített…. Ezzel párhuzamosan elindult egy folyamat, amelyben elkezdtem megérteni és feldolgozni életem egyes eseményeit, szakaszait. Saját hitrendszereimet, mintáimat itt hoztam felszínre. Oldottam a pánikom maradványait a születés/szülés élményemből, Mami elvesztését, Anyasebet, Apasebet gyógyítottam… Berényi Adrienn szakértőtől megkapva az EGOYOGA alapjait, és attól sokkal többet is, a nekem szavazott mérhetetlen bizalmat kaptam meg újra.

Gallyas Tímea -mentorom- támogatásán keresztül, megkaptam az irányt, a biztonságot jelentő teret, hogy kibontakozhassak. A legidőszerűbb kérdéseket kaptam meg Timitől. Automatikusan érkeztek meg a válaszok….
Így vittek tovább a SOURCE MEMORY HEALING felé. Joós István és Szilasi Márti közös videóját nézve éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem. Ami mára az életem részévé vált. A magam gyógyulásán át jött a felismerés. Ezzel szeretnék segíteni, útjukon elakadt embertársaimat. Kipróbálva itt a közösségben, s tapasztalva, hogy működik- döntöttem úgy, hogy elvégzem az alap-és haladó tanfolyamot. Így váltam SOURCE MEMORY gyógyítóvá.

ÉLETTERÜLETEK

Életmódváltás
Közel 13 éve a paleolit étrenden élek. Mindent megváltoztatott bennem. Kaptam egy új életet, visszakaptam az EGÉSZ-s-ÉGemet, a TELJESsÉGemet. Nehézség csak a kezdeti határhúzásoknál jelentkezett. Ott kezdtem el elsőként kiállni magamért. Ezt követte a mozgás-jóga, majd a futás.

Belső gyermek megdolgozása
Mindannyiunké sérült. Változó mértékben. Anyaként szembesültem ezzel akkor, amikor a sérült gyermek szólalt meg bennem először. Meggyógyítani ezt a Source Memory Healing-gel sikerült.

Anyaseb, Apaseb
A legtöbben nagyon mély Apa/Anyasebbel rendelkezünk. Azt kaptuk, amit Ők is csak adni tudtak nekünk. Ezek felismerése, felszínre hozása, integrálása hoz igazi gyógyulást és gyökeres változást az összes élet területen. Ezek mélységével Anyaként szembesültem legelőször. Az életem ezen szakaszában mindent eluralt az Anya archetípusa. A Source Memory Healing-gel sikerült ezeket meggyógyítani.

Pánik gyógyítása
Az Anyasággal párhuzamosan alakult ki. Gyökere visszanyúlik a szülésélményemhez, ill. egy még korábbi táplálkozási zavaromhoz. Ha a gyermekkort nézem, akkor az első halálfélelem érzéséhez köthető. Ezek meggyógyítása is a Source Memory Healing-gel történt.

Családi/generációs mintáim gyógyítása
Patriarchális családi mintába születtem. Ezen belül gyógyítottam az áldozati mintát, az alá/fölé rendelődést, az ellenállási mintázatot-amibe bele születtem.

Karrierválság/Kapcsolati válság
Az Anyasággal párhuzamosan jelentkezet szinte egyidőben mindkettő. Ezek gyógyítása is a Source Memory Healing-gel történt.

Módszereim:

EgoJoga – Korszakos rendszer

Mentoraim:
Joós István – Útonjárók Közösségének vezetője, megalapítója
Berényi Adrienn – szakértő, coach, mentor
Gallyas Tímea – mentor

SOURCE MEMORY HEALING – Szilasi Márti www. anahitatemple.com

Mentorom: Untener Orsolya Bernadett, Szilasi Márti

SOURCE MEMORY HEALING – forrásemlék gyógyítást jelent. A technika alapja egy több ezeréves meditációs módszer, amely az ősi trika filozófiából ered. Nyolcas csakrás meditációnak nevezik. Forrásemléknek nevezünk minden olyan alapélményt, tapasztalást, traumát, amely erőteljes érzelmi töltettel bír. Ezen forrásemlékek jöhetnek a jelen életből, a fogantatástól a jelen pillanatig, de jöhetnek akár felmenőktől generációs mintaként. Felismerhetőek arról, hogy erőteljes érzelmi töltésűek. Ezekhez az emlékekhez aztán különféle korlátozó hitrendszerek fűződnek fel, amelyeken keresztül azután teremtjük a saját valóságunkat, az életünket. Ezen forrásemlékek fellazításával, oldásával válhat életünk igazán teljessé.

A meditáció során az agy dominánsan delta agyhullámra kerül, amely a mélyalvás állapota. A meditáció során használunk egy ún. vivation légzést, ami segít fenntartani a kapcsolatot a fizikai testünkkel és könnyedén segít rátalálni az energiavezetékekben lévő elakadásokra, valamint segít abban, hogy ezek kioldódjanak. A SOURCE MEMORY HEALING azok számára javasolt technika, akik úgy érzik, hogy vannak olyan részei az életüknek, amelyek akár több éves belső munka hatására sem változnak, s akik hajlandóak elég mélyre menni a tartós változás érdekében.

Szeretettel várlak egy közös utazásra, ha érzed a hívást, hogy kísérhetlek.
Egojoga -konzultációs vagy írásos/chat és egyéni folyamatvezetés/oldás- SOURCE MEMORY HEALING formájában.

 

Hol és hogy lehet velem találkozni?

Egyéni konzultációban.
Személyesen és online.
Valamint jelen vagyok az online ÉA közösség életben. Közösségi profilom ide kattintva éred el.

Hogyan lehet kapcsolódni hozzám? 

Egyéni egyalkalmas konzultáció

Időtartam: 60 perc
Ár: 10.000 Ft

Egyéni chat konzultáció 

Időtartam: 60 perc
Ár: 8.000 Ft

Source Memory Healing

Időtartam: 3 óra
Ár: 20.000 Ft

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:

Jelentkezési lap