ISTENNŐK [női kör, EY4-5]

10 000 Ft / hónap

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: ICS-1 Kategóriák: ,

Leírás


Szeretettel várjuk azokat, akik szeretnék visszakapni elveszített erejüket, igazán megismerni önmagukat, és sikerekre vágynak a karrier és a szerelem terén.


Nyílj ki!

A csoport saját új élmények, ezekből fakadó megértések és közös feldolgozás által segít Neked megvalósítani, a legerősebb, legellenállhatatlanabb, legszexibb önmagad!

 

Így működik

  • A csoport tagjai megosztások formájában mondhatják el egymásnak kihívásaikat, sikereiket, örömeiket, kudarcaikat, megoldandó feladataikat, felismeréseiket, amelyhez a csoport többi tagja tapasztalatok alapján hozzászólhat, kérdezhet.
  • Heti egy alkalommal két órás online konzultációt tartunk zárt kiscsoportos (6-8 fő) formában, ahol megosztjuk egymással az életünk éppen aktuális eseményeivel kapcsolatos érzéseinket, gondolatainkat. Nyomon követjük, illetve szintén tapasztalatainkkal, biztatással segítjük egymás haladását. Ebbe a folyamatban havonta egyszer ingyen betekinthetsz.
  • Havonta egyszer „Tapintat nélkül” címmel tartunk egy órás online konzultációt a szexualitás témakörében.
  • Negyedévente személyesen is találkozunk, melynek hangulatáról érdemes megkérdezned a csoport tagjait.

 

Ismerj meg minket

 Szenvedéllyel és lelkesedésből visszük ezt a csoportot, mert saját tapasztalatunk, hogy ragyogni minden nőnek valódi lehetőség.

Kónya Emőke
mentor adatlap
közösségi profil

Szabó Krisztina Rita
mentor adatlap
közösségi profil

 

Így tudsz csatlakozni

  1. fizess elő itt, az oldal tetején
  2. e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka