Illat tanácsadás – Lipovszky Csenge (illatesztéta)

32 000 Ft

élmény módja: személyes
időtartama: 120 perc

Cikkszám: É-LCS Kategória:

Leírás

A legújabb kutatások szerint szaglóreceptorok a tüdőben is találhatóak. Lehet. Én azonban azt vallom, leginkább a szívünkkel szagolunk.”

 

bemutatkozás

Magyarország egyetlen illatesztétája vagyok. A parfümőrökkel ellentétben én nem készítem az illatokat, hanem beszélek róluk. Arról, hogy hogyan szagolunk és hogy ez miért jó nekünk. Segítek meglátni és átélni a szépséget a szagláson keresztül. Az emberiség a történelme során az illatokat a templomban és a hálószobában egyaránt használta. Szakralitás és érzékiség. Középen pedig vagyunk mi, az ember.

Soha nem voltam az a gyerek, aki mindent megszagol, de minden egyes emlékemnek – amihez érzelmeim kötődnek – fel tudom idézni az illatát. 10 éve kristályosodott ki bennem, hogy olyan hivatást szeretnék, ami boldoggá tenne. A semmiből teremtettem ezt a foglalkozást, mert senki nem foglalkozott előttem ezzel.

A saját blogom kialakításával egyre többen kerestek meg, és a személyre szabott tanácsadás, illetve az illatos rendezvények kezdtek professzionális kereteket ölteni. Az évek alatt kifejlesztettem egy módszertant is, mára pedig a tanácsadásaim messze túlmutatnak azon, hogy kihez, milyen parfüm illik. Vallom, hogy az emberi és illat archetípusok megfeleltethetőek egymásnak. Ahogyan a grafológusnak az íráskép, nekem az mond el sokat, hogy milyen szagot szeret vagy nem szeret valaki, milyen reakciói vannak bizonyos összetevőkre.

A munkám sokszínűsége is mutatja, hogy az illatok hatalmát mennyi területen lehet hasznosítani. Tartottam bor- és parfümvacsorát, füstölőkészítő workshopot, illatkalandtúrát leánybúcsú keretein belül, érzelmi intelligencia fejlesztést felsővezető-képzésben, vagy csapatépítő tréningeken. Nagyon jó látni, ahogy a szemem előtt sorsok alakulnak át, életek változnak meg, és én ennek a segítő részese lehetek.

 

ilyen élményt ad

A személyes tanácsadás során annak eredünk a nyomába, hogy milyen parfüm illik Hozzád. Bábaként segítem azt a folyamatot, amelyben a Te belső hangod, az ösztöneiddel és a tudatalattiddal karöltve kiválasztja, hogy melyik illattal van most dolgod. A legélvezetesebb mindfullness gyakorlat szagolni és önreflexiót adni arról, ami eközben benned zajlik benned. Az illatok, illetve a rá adott reakcióid kirajzolják azt a térképet, ahol Te jelenleg állsz, és azt is, hogy önmagad bölcsességét követve, merre indulj. A kiválasztott parfüm pedig láthatatlan segítőként áll melletted és segít elköteleződni a jövőbeni utadon.

 

így segít

Az illatok megnyitják a szívet, melynek semmi köze az aromaterápiához. Sokkal inkább az érzelmeinkhez, az illatemlékeinkhez és az elakadásainkhoz. A szaglás az ösztönvilághoz és a megérzéseinkhez hoz közelebb, ahhoz a világhoz, amit manapság olyannyira tagadni kell, holott megbízható belső iránytűként tud szolgálni, ha megtanulunk beszélni a nyelvén. Mint minden művészetterápia által, itt is gyökeres változások érhetők el.

 

módszerek

  • Csenge által kifejlesztett egyedi és forradalmi módszertan, mely a lélektan és a szaglás összefüggésein alapul.

 

szolgáltatások

  • illat-tanácsadás – a személyes tanácsadásra Budapest kézműves, művészi parfümöket forgalmazó parfümériáiban kerül sor

 

kiemelt területek

  • válság / váltás
  • önértékelési nehézségek / önbizalomhiány
  • mindfullness / tudatosság
  • érzelmi intelligencia fejlesztés

 

így léphettek kapcsolatba

  1. vásárolj szolgáltatást
  2. kapsz egy automatikus levelet
  3. írjál Csengének e-mailt, adj meg telefonszámot 
  4. röviden írd le, miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

Csenge hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Illat tanácsadás – Lipovszky Csenge (illatesztéta)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük