Homai Rita (FasterEFT specialista)

(1 vásárlói értékelés)

12 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-HR Kategória:

Leírás

Egyetlen fa sem – ahogy mondják – nőhet fel a mennyországig anélkül, hogy a gyökerei a pokolba ne nyúlnának.” C.G. Yung

 

bemutatkozás

Eredeti hivatásom az építészmérnök, amit  szerettem is, de egy idő után éreztem nem ez a dolgom. Annyi minden más érdekelt, egyre jobban. Az élet is sodort bele, mert szükségem volt az új ismeretekre, hogy talpon tudjak maradni, ami persze nem mindig sikerült, jött válás kicsi gyerekekkel, betegségek, munkahelyem szétesése. Ezalatt  folyamatosan jártam előadásokra, képzésekre, a legkülönfélébb témákban és magam is segítőkhöz. Akkor meg sem fordult a fejemben, hogy egyszer ilyesmit fogok csinálni. A spirituális építészet, magyar hagyaték, térrendezés izgatott, már a honlapom is elkészült, amikor beiratkoztam kineziológia tanfolyamra, hogy tudjam tesztelni kinek mi tesz jót, mire van szüksége maga körül. Ezt követően egyre többen találtak meg, mígnem az oldás átvette a vezető szerepet. Csodával határos módon elvégeztem a FasterEFT teljes anyagát külföldi szemináriumokon. Úgy érzem megérkeztem a módszerhez amivel azonosulni tudok. Azóta is folyamatosan tanulok és képzem magam.

A mérnöki hozzáállásom továbbra is megmaradt, ezért fontos nekem a valamilyen módon azonnal érzékelhető, mérhető eredmény. Ezt kerestem és találtam meg a FasterEFT-ben. Általában egy 0-10- ig terjedő skálán  mérjük a változást, pl. egy fizikai fájdalom vagy negatív érzés intenzitásának csökkenését.
Gyerekekkel kapcsolatban is kereshetsz,  problémás vagy tartósan beteg gyermek nevelése is sokszor érzelmileg megterhelő  – egy lányom van és egy fiam.

 

amiért itt van

Amikor találkoztam az EgoYoga ábrával, ráismertem saját utamra, és a korszakos rendszer azóta is folyamatosan bomlik ki számomra mélységeiben. Használata nélkül sokszor nem is értelmezhető a jelen helyzet, a sorsszínpad alakulása, az mutatja az aktuális feladatokat, hogy mi visz előre, egyáltalán merre van az előre, mire kényszerít, mit akar most épp tőlünk az élet, mit lenne jó változtatni, hogyan tehetjük, mi az ami fontos és amivel nem érdemes foglalkozni, kit mi mozgat stb.

Ha a téma és helyzet engedi, szeretek megnevettetve oldani, kizökkenteni, átkapcsolni más viszonyulásba, segíteni átlátni az erőteret, hogy ráérezz saját megoldásaidra és meg is tudd tenni. Mindig célom, hogy egy pozitív jövőképet  felépítsünk, enélkül nagyon nehéz tovább menni, meggyógyulni. Ebben is segít a korszakos ábra.

 

így segít

Oldáskor  kérdésekkel mélyebbre ásunk, majd  azzal dolgozunk amire leginkább szükség van, pl. ismétlődő érzelmi forgatókönyvekkel, egy probléma/betegség  felépülési struktúrájával, a tudattalan döntéseivel, szülői viselkedés vagy családi sors mintákkal, az elengedés fájdalom rétegeivel, hittöréssel… vagy akár az emlék lenyomatokban, imprintekben tárolt provokáló tényezők, triggerek kioldásával, amik bizonyos viselkedésre késztetnek minket, vagy rohamokat – düh, pánik, allergia-  idéznek elő. Nagyon jól tudunk bizonyos fizikai fájdalmakat oldani pl. hátfájás, gyomorfájás, ízületi fájdalmak és traumatikus emlékeket is, mert a fasterEFT eredetileg erre lett kifejlesztve (veteránok, erőszak áldozatainak rehabilitációja).

 

módszerek

 • FasterEFT Level III.
 • One Brain Kineziológia  Level I-X.
 • Recall healing (folyamatban)
 • Radiesztézia

 

kiemelt területek

 • minták halála válság – megcsalás, konfliktusok, szülőkkel probléma, hogyan tovább
 • viszonzatlan szerelem, nem választ, amikor eltűnik
 • betegségek, fizikai fájdalmak, balesetek
 • félelmek, szorongás
 • traumatikus emlékek, gyermekkori bántalmazás
 • női sors – vetélés, abortusz esemény oldása, szexuális zaklatás, traumatikus szülés
 • férfi ügy – “falkaprogram” hatásai, rejtett dominancia konfliktusok, kudarcok, váltás a küldetésbe és annak feltételei
 • infarktus megelőzés, mellkasi fájdalom, hátfájás
 • gyerekkel való kapcsolat

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. rita.homai@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Rita hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Homai Rita (FasterEFT specialista) – 1 értékelés

 1. Avatar

  Ria

  Egy empatikus, elfogadó, nagy élettapasztalattal és bölcsességgel bíró Nőt ismertem meg Ritában.
  Mindig meg tud lepni, új nézőpontot mutat, pontosan látja, hol tartok az utamon. Melegszívű, derűs ember, szívből megszerettem.
  Megismertetett az EgoYogával, a korszakos ábrával. A beszélgetések az oldással együtt nagyon jól működnek.
  Kislányom is járt már Ritánál, az iskolához kapcsolódó szorongását sikerült oldani.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük