Hella Ildikó (coach)

6 500 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-HI Kategória:

Leírás

Először az ember megérti, hogy szenvedései jórészét maga okozza szükségtelenül. Másodszor ennek az okait keresi saját életében. Keresni annyi, mint bízni önmagunkban, hogy képesek vagyunk véget vetni a szenvedésnek. Végül felébred a vágy, hogy utat találjunk a békéhez, mert minden, ami él, boldogságra vágyik. Mind szeretné megnyerni saját legtisztább lényét.” Tendzin Gjaco, a Dalai Láma

 

bemutatkozás

Hosszú utat jártam be, és még járom, egyre nagyobb lendülettel. Mindig tele voltam tanulási vággyal, új dolgokat megismerni maga volt a csoda. Már gyermekkoromban is belső kényszert éreztem arra, hogy tanítsak, hogy segítsek. Így lettem aztán tanár, hisz akkoriban csak addig láttam el, hogy ezzel tehetek a legtöbbet. Bizonyos szempontból egész jónak mondható, másfelől elég bonyolult gyermekkorom volt, de valahogy mindig mindenből sikerült viszonylag maradandó sérülések nélkül kikerülni. Önismerettel évtizedek óta foglalkozom, és ösztönösen csepegtettem mindenkibe azt a tudást, amire éppen akkor szüksége volt. Mindenkit meghallgattam, mindenkinek segíteni próbáltam, és egyre többen jöttek, egyre többen kértek. Sok mindent tudtam, bizonyos területeken mégis naiv voltam. Így történt, hogy a házasságom válsága derült égből villámcsapásként ért. Elsősorban saját életem megoldásáért iratkoztam be a Lemma Coaching képzésére, ami szinte az addigi tudásom, tapasztalatom megkoronázása volt.

Hogy mit kaptam én mindettől a tanulástól, munkától? Változtam. Megértő lettem, tele alázattal. Már nem csak fekete vagy fehér létezik számomra, a szürkének vannak árnyalatai. Hirtelen türelmetlenségemet felváltotta egy ismeretlen érzés: a türelem. Már nem ítélkezem, mindent és mindenkit olyannak tudok elfogadni, amilyen.

Hogy megoldottam-e a saját életemet? Még úton vagyok, de már teljes békével, lelki nyugalommal tudom élni a napokat, élvezni minden pillanatot, hálásnak lenni azért, ami van, és nem bánkódni azon, ami nincs.

Az emberi természet olyan, hogy ha rettenetesen válságos helyzetbe kerülünk, az emberi elme felébred, és talál valamilyen más alternatívát. Ez emberi adottság. Minden emberben megvan minden képesség, tudás, tapasztalat a változtatáshoz, csak nem mindig vagyunk tudatában. Ebben segítek, megtalálni, felfedezni a benned rejlő megoldást.

 

amiért itt van

Egyre gyakrabban találkoztam, majd már célzottan kerestem Joós István írásait, videóit, és egyre inkább azt éreztem, hogy a korszakos ábra magyarázata a legteljesebb, leghitelesebb megközelítése a Férfi- Nő útjának. Természetesen ezeket a szabadon elérhető információkat is ajánlottam mindenkinek, ahol azt éreztem, hogy segítséget jelenthet számára. Hogy teljesebb legyen az ismeretem és hitelesebben hasznosulhassak, elvégeztem az Énakadémia Alapképzését.

 

így segít

Szeretettel várlak, ha úgy érzed: elakadtál, nehéz időszakodban vagy épp, és egyedül nem megy a változtatás. Ha hozzám fordulsz, kéz a kézben haladunk addig, amíg megtalálod önmagadban a megoldást. Elfogadó, ítéletmentes együttműködést ígérek, ahol szembe fogsz nézni önmagaddal, és módszerek, eszközök változatosságával segítek Neked kijutni a gödörből.

 

módszerek

 • coaching (Lemma Coaching, Wiesner Edit – elsősorban személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.)
 • Brain Gym kineziológia (Egyensúlyért Bt, Gál Attila – agyféltekék összehangolása, tanulási folyamatok segítése, stresszoldás, tisztább felismerések segítése)

 

kiemelt területek

 • párkapcsolati nehézségek
 • magány oldása
 • konfliktusok (szülőkkel, gyermekkel, munkatársakkal)
 • tanulási folyamatok segítése
 • önismeret, önszeretet, önmagunk elfogadása

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. harmoniacoaching77@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ildikó hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hella Ildikó (coach)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük