Gulyás Szilvia (coach)

10 000 Ft

konzultáció módja: Online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: GSZ Kategória:

Leírás

”A Csodákban téged, Téged meg a csodákban kereslek! …

 

tapasztalatai

szeretői viszony –  Egészen fiatalon tapasztaltam meg a szeretőként kapcsolatban lenni a szerelmemmel. Ezért sokáig a fájdalommal azonosítottam a szerelmet, aminek az lett a végzetes következménye, hogy nagyon hosszú időre bezártam a szívem. Sokáig öntudatlanul éltem a sok dühömmel és harcommal, amit a férfiak ellen intéztem. Ha kellett elvettem és megvolt a győzelem mámora, de belül mindig a „nem vagyok elég jó”  érzése marcangolt. Aztán jött egy „megváltó” álom, majd abból született egy vágy, ami elhozta a fizikai találkozást is. A szívem diktált újra élt, de az elmém is diktált. És elindult a harc belül. A fény és a sötét harca.

rossz kapcsolat –  Az első pillanatban ahogy találkozott a tekintetünk én szerelmes lettem. Ő is, csak ezt hosszú évek után tudtam meg, amikor már késő volt. Féltünk. Mindketten a saját érzéseinktől. Pontosabban attól, hogy fájni fog. Szerepet játszottunk, taktikáztunk, menekültünk, bántottunk. Aminek az eredménye még több sérülés lett. Kezdetben én rendelődtem alá, aztán ő. Végül mindketten máshol kerestük a boldogságot. Eltörött. Vesztett a szeretet.

magány – Nagyon sokáig éltem a saját szürreális menedékemben csontmagányban egyedül. Elképesztően sokáig. Feladva önmagam minden síkon. És még csak fogalmam sem volt róla, hogy milyen magas, bezárt toronyban ülök.

betegség – A valóság megint álmokkal jelzett, hogy ideje lenne irányt váltani, de sajnos rosszul értelmeztem az üzenetet, mire a válasz egy pánikrohammal  és egyéb testi tünetekkel köszönt vissza. Intenzív önismeret, belső munka, útkeresés indult el bennem.

karrierválság –  Mivel alapvetően a menekülés volt a megküzdő stratégiám a félelmeimmel szemben, számos lehetőséget hagytam elmenni ezen a területen is. Aztán a sok kudarc és menekülés, kontra beteljesületlen vágyak, egyre jobb kérdésekhez vezettek el. Mi az a tevékenység, amit akkor is csinálnék, ha nem fizetnének érte. Azt hiszem ezt sikerült megtalálnom. Ezért is írhatok most ezen a fórumon erről többek között.

 

amiért itt van

Hosszú évek bolyongása, eltévedése és keresése után végre meg tudtam állni egy időre, mert találtam egy olyan útmutató rendszert, amiben megláttam az életem és sok másik emberi életet is.  Ez a rendszer a férfiről és a nőről szól. És a kapcsolatról, kapcsolódásról.

Azóta tele vagyok izgalommal. Folyamatosan kíváncsian érdeklődök, figyelek, tanulok,  tapasztalatokat gyűjtök, és adok át. És tudjátok mit tapasztalok amikor én is azt teszem, amit velem tettek  pl. az Énakadémiások ? Amit én is éreztem anno és a mai napig érzek !? Ez a tapasztalat a Hála érzése. Mert amikor segítség érkezik az nagyon átjön ám. És át is megy! Adni és kapni! Szükségünk van egymásra !

A célom az, hogy minél több embernek tudjak segíteni ébredni. Ahogy velem is történik. Megérteni az életet! Megtanulni és egyre jobban csinálni !  Azt kívánom Neked, hogy ne legyél ebben egyedül, mert az nem jó. Találj valakit (vagy valakiket) akihez bizalommal odafordulhatsz, aki hisz benned akkor is, amikor fáj az élet, vagy kérdésed van, mert elakadtál éppen.

 

módszere

EgoYoga A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Life coaching – Szupervízió alapú módszertannal dolgozó folyamat, amelyben a saját élményű tapasztalati tanulás segíti az aktuális probléma megoldását. Párkapcsolati elakadásokban, életviteli kérdésekben, korszakos ábrán mutatott válsághelyzetekben alkalmazott segítő módszertan.

Business coaching – Életünk fontos része  az önmegvalósítás, a karrier építés, pénz keresés, a világban való hasznosulásunk akár cég tulajdonosként, vezetőként vagy alkalmazottként. A módszer segít felszínre hozni és ki bontakoztatni a bennünk szunnyadó erőt.

Gestalt módszer – A kedvencem, amely leginkább alkalmas módja a tudatosság fejlesztő folyamatoknak, amikor két ember kapcsolódik, ( jelen esetben a coach és partnere ) a legtöbb ami felhozható tudatos síkra  az éppen aktuális jelenlét folyamat során. Nekem mindenképpen meghatározó önismereti tanulás volt, amikor először találkoztam vele.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. gulyas.szilvia@enakademia.net címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
  4. és röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek. 

 

További információk

Rólam

Szüleim találkozása szerelem volt első pillantásra, ami elemi erővel tépte ki őket addigi életükből.

Az ára nagy volt. Mindent odaadtak érte, amit addig elértek. Ugyanis házasságban éltek mind a ketten előzőleg. Így elölről kezdtek közösen, újat. Nem volt kérdés. Küzdelem volt, sok lemondással, merthogy érkeztem – nagyon hamar. És nem voltak éppen ideális feltételek sem. Sőt. A nehézségek sok stresszt termeltek. Igen kockázatos terhesség, komplikált koraszülés, és küzdelmes első földi hónapok.. Harc volt az életért. Első anyai érintés két hónap elteltével. Sok érzelmi kötődés ezért nem is nagyon alakult ki közöttünk.

Kisgyerekként magamnak való, inkább szorongó személyiségű voltam. Sokszor méláztam magamban, kémlelve kifelé az ablakon, néztem az égre fel, és nem értettem az egészet. “Olyan igazságtalan” – mondtam neki…

A rajongás és odaadás érzését egy gyönyörű, határozott férfi hozta el nekem. Felnéztem rá, istenítettem. Ő volt az apám. Egy szép napon azonban lelepleződött előttem, és megláttam mennyire esendő. És a kislány segíteni akart. Megadni neki, ami a félistennek hiányzott. Nem lehetett. Egy napon ez a szerelem eltörött közöttünk. Majd újból és újból eltörött. Ismét bekapcsolt bennem az igazságtalanság érzése. Távolodtunk. Örökre. Később, egy szép tavaszi napon el is vitte magával.

A dühöm és dacom eközben egyre csak nőtt… A fiúk akik jöttek, csak arra voltak jók, hogy bizonyítsak. Magamnak. Hogy kellek.. Ez tetszett. De az istenieket messziről elkerültem, mert féltem, hogy nem leszek elég jó, nem kellek és hogy fájni fog. Aztán mégis jött egy isteni. Akartam őt. De ő nem eléggé – gondoltam én akkor. És megint a pokol alján találtam magam, távol a szívemtől. Magányosan. Ő persze nem hagyta, hogy feltámadjak, évekig kardoztunk értünk és ellenünk.

Sok idő telt el, és én újra az eget kémleltem, – vágytam Rá. És Ő eljött. De nem akárhogyan. Úgy, ahogy azt álmodni se mertem volna soha. Ő elküldte nekem. Az eget is és a földet is… Isten bevilágított a lelkembe. Boldog voltam. A föld sara azonban túl nehéz volt. Nem bírtuk el. De egy dolog megmaradt közöttünk örökre. Szeretet. A vágyak azonban feszültek és mennünk kellett tovább, immár külön utakon.

Egy szempillantás műve volt, és megtörtént. Elképesztően valószínűtlen helyzetben találva magam. De már egészen másképpen. Dolgozott a sár. Az ártatlanságnak vége lett. És én merültem. A szeretetet használtam fel arra, hogy kikompenzáljam lelkem jajgató hangjait. Vele és a világgal szemben – győztem. Elvettem sok mindent, mert akartam. Önmagamat pedig elvesztettem. Újra.

Kietlen senki földje amiből egy út vezet… Újból felfelé. Kerestem, hívtam, kértem, hogy segítsen. És meghallgatott. De nem adta ingyen. A fizetség a szívem volt. Ami dobogott újra. A föld és az ég ismét összeért egy pillanatra. Teljessé váltam. Visszakapcsolódtam. Az érzés túl ismerős volt a bátorság hozzá kevesebb. A kockázatot nem vállaltam. De a szikra maradt. Megannyi jelet, üzenetet, támogatást kaptam az Égtől. Sajnos nem volt elég. Újra elbuktam. És nem akárhogyan. Az életemmel játszottam. Ám, valami mégis az élet mellett döntött bennem. Talán mert már ismerős volt, talán mert tudtam, ha egyszer a kezdeteknél sikerült, akkor most is sikerül.. Vagy mert nem adhatom fel.. Nem tudom. De életben maradtam és elindultam újból felfelé. Valami viszont sokáig néma maradt ezután. Ő… Mintha csalódott volna bennem. Így éltem meg.

Hosszú kóborlás és intenzív útkeresés – küzdelem. Évek.. Mit akar tőlem – kérdeztem sokat. Hiszen élek, vagyok, de minek? Mondd mit kívánsz tőlem? Segíts! Kérlek ! És segített.. Karácsony körül jártam.. Egy napon üzenettel érkezett, majd robbant a tudatomba a válasz, és a hely. Itt találhatsz.. És találtam.. Reményt, hitet, utat, hogy van tovább boldogulni ! Megértettem Isten tervét. Már nem gondolom, hogy igazságtalan, csak végig kell járni akármilyen is. Mindenki az úton van, és reményeink szerint egyszer – valahol, valamikor meg is érkezünk. Hozzá ! Vár minket. Kapcsolódjunk. Segítsünk egymásnak…

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gulyás Szilvia (coach)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük