Gergely Györgyi (coach)

(3 vásárlói értékelés)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-GGY Kategória:

Leírás

Nem tudsz hibázni, mert nem létezik hiba. Tanulás van, amiből siker születhet.”

 

bemutatkozás

Közel harminc éve foglalkozom emberekkel – kezdetben tanárként, majd coachként, trénerként, terapeutaként -, céges környezetben és magánéleti helyzetekben egyaránt.

Kezdetben a saját működésem megértése motivált. Nagyon sokféle módszert, eszközt kipróbáltam, megtanultam, hogy közelebb kerüljek önmagamhoz, hogy lássam, értsem a saját motivációimat, működésemet, szerzett mintáimat, hogy változtatni tudjak azon, amin szeretnék… Szóval önmagam feltérképezésével kezdődött minden. De nem azért, hogy coach, tréner vagy terapeuta legyen belőlem -azzá csak “lettem”, mindezzel párhuzamosan-, hanem mert űzött a szűnni nem akaró, megismerni, felfedezni vágyó kíváncsiságom. :)

Közben megtapasztaltam csalódásokat, két párom és az anyukám elvesztését, baleseteket, halálközeli élményt, kapcsolati függőséget, önmagam helyett mások megmenteni akarását, munkában való kiégést, és még sorolhatnám… A legfontosabb mindebben az volt, hogy megtanultam ezekből előnyt kovácsolni a tanulságokat beépítve, az önmagamba és az életbe vetett hittel és bizalommal nulláról építkezni, intuitívan a belső iránytűmre hagyatkozni, merészen belelépni az ismeretlenbe, bátran és gyermeki kíváncsisággal kísérletezni.

Mára egyetlen dolog motivál -mind a saját életemben, mind azokéban, akik hozzám fordulnak-, hogy hogyan lehet a lehetetlennek látszó helyzetekből, fájdalomból, szomorúságból, elkeseredésből, kilátástalanságból, elégedetlenségből – elégedettséget, kiegyensúlyozottságot, örömöt varázsolni. Számomra a legnagyobb boldogság, amikor azt látom, hogy a közreműködésemmel, támogatásom nyomán “kivirágzik” a klienseim élete. Ilyenkor az ő sikerük, örömük, elégedettségük az enyém is.

A hajtóerőm, hogy mély elköteleződéssel hiszek a változásban, a fejlődésben, a felelősségvállalásban, az egyediségben és a kreativitásban, a tudatosságban, a szeretetben és az ÖRÖMTELI ÉLETben.

 

amiért itt van

Hogy támogassalak önmagad és a lehetőségeid felfedezésében, egy boldogabb, örömtelibb élet megteremtésében, a tudatosságod megtartásában.

Joós István meglátásaival, gondolkodásmódjával való találkozásom nagyszerű dolog volt, a “Nem vagyok egyedül!” élménye. A saját tapasztalataim nyomán nagyon hasonló felfedezésekre jutottam, így azt éreztem, boldogan csatlakoznék az “ÜGY”-ét támogatni.  

 

így segít

Tudom, hogy minden tudás és tapasztalat a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy kihozd a legjobbat magadból. Úgy támogatlak, hogy lehetőséget teremtek arra, hogy figyelhess befelé, meghalld és támaszkodj az érzéseidre, belső hangodra, hogy tudj őszintén szembenézni magaddal. Inspirálni tudlak abban, hogy legyen hited, erőd, bátorságod „védőháló” nélkül belelépni az ismeretlenbe, új felfedezéseket tenni, és ezek mentén cselekedni.

 

módszerek

 • life coaching
 • business coaching
 • önismereti csoportfoglalkozások
 • Access Consciouness
 • SZÍNEZD ÚJRA AZ ÉLETED! – interaktív előadássorozat és önfejlesztő műhely

 

kiemelt területek

 • önbizalom, önértékelés, önszeretet
 • (pár)kapcsolati, munkahelyi, egészségi problémák
 • gyászfeldolgozás
 • karrier válság, kiégés kezelése

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. inspiratorteam@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Györgyi hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Gergely Györgyi (coach) termékről 3 értékelés

 1. Avatar

  Sári

  Szeptemberben kerestem meg Györgyit. 10 perc alatt elhadartam a problémáimat, majd megbeszéltük az első alkalom időpontját. Alig vártam. Az első kellemes meglepetések egyike a párbeszédes forma volt. Korábban, amikor pszichológusnál jártam, azt éreztem, hogy bár elmondhatom neki a gondjaimat, ő még lehet fel is tesz egy-két kérdést, de nem kerülök közelebb a megoldáshoz. Györgyi ennél sokkal aktívabb tanácsadó, mindig reflektál, kérdez, magyaráz, noha soha nem javasol konkrét megoldást, hiszen ezekről magunknak kell döntenünk. Merthogy ez egy csapatjáték. Előfordult, hogy kaptam házi feladatot, de emelett sem telt el úgy nap, hogy ne jutott volna eszembe valami az ott elhangzottakból. A coaching folyamat alatt rengeteget tanultam. Önmegismerésről, önelfogadásról, önszeretetről, ami az alapja annak, hogy az ember valódi szeretettel, elfogadással tudjon mások felé is fordulni. Beszéltünk a női és férfi minőségről, párkapcsolatról, karrierről, ajándékozásról, énidőről és még sok-sok mindenről, amit hétről hétre tudtam elsajátítani, gyakorolni. Eközben sok sikerélmény ért, de ha valami nem a terveim szerint alakult, akkor meg sok tapasztalattal lettem gazdagabb. Közel két hónap telt el az utolsó alkalom óta, amikor egyszerre éreztük azt, hogy most már menni fog önállóan is, noha mai napig eszembe jut bizonyos helyzetekben, hogy “Ehhez vajon mit szólna Györgyi?” Megértettem, hogy nincs olyan helyzet, amiben teljesen egyedül vagyok, hiszen közelebbről megismerhettem valakit, aki mindig itt van nekem: saját magamat. Nagyon hálás vagyok Neked, Györgyi, köszönöm ezt az izgalmas lelki utazást!

 2. Avatar

  Szűcs Zsuzsa

  Györgyit egy munkahelyi coaching alkalmával ismertem meg. Nagyon tetszett nekem hogy némi előzetes tájékozódás és pár mondatos bemutatkozásunk után milyen lényegre törő képalkotással és az aktuális problémákat előhozó feladatokkal állt elő a csapat részére.
  Volt aki vonakodva, volt aki bizakodva érkezett munkatársaim közül. Olyan is előfordult aki nem is várt ettől a programtól semmit de két nap aktív részvétel után bátran kijelenthetem, hogy mindenki képet kapott arról, hogy minden embernek más a működése. És ha ez a másfajta működés nem egymás ellen, hanem egymás elfogadásáról szól, akkor a munkahelyi kapcsolatok pozitív irányú változása várható. Számomra ez volt a legfontosabb mondanivaló. Györgyi “elszórta a magokat” és onnantól mindenki azt kezdett vele, amit tudott, amit akart… Nem megmondta a “tuti”-t, hanem felnyitotta a szemünket és irányt mutatott.
  Én már akkor éreztem, hogy továbbra is dolgunk lesz egymással, mert nagyon tetszett nekem ez a szemlélet. Ahogy általa megismerhetem a személyiségemet és a működésemet.
  Pár hete kezdük még csak a közös munkát, de már érezhetően tudatosabb vagyok, jobban koncentrálok a működésemre, és nyílik egy irány, amit követni szeretnék, hogy boldog és kiteljesedett legyen az életem.
  Bátran ajánlom Györgyi életvezetési útmutatását azok számára, akik szeretnék nyitott és nem “csukott szemmel” leélni az életüket! :)

 3. Avatar

  Perjesi Petra Paloma

  Györgyi segített megtalálni a belső hangomat evekkel ezelott, korabban a tortenesek aldozata voltam, meg akkor is, ha azt hittem kezben tartom a dolgokat. Maganeleti es munkahelyi kerdeseken is dolgoztunk egyutt egy tobb eves folyamatban es eletem legnagyobb felismereseihez juttatott el a kozos munka. Gyorgyi nem kesz valaszokat adott, hanem egy olyan eszkozkeszletet, amivel ma a zsebemben mar nagyon tudatosan, erzekenyen es magabiztosan jarom az utamat, onalloan. Olyan kulcsot adott, ami folyamatosan nyitja az elet altal hozott kihivasok ajtajat, legyenek azok barmilyen hetkoznapi vagy nagy hordereju dolgok. Nemcsak ujfajta latasmodot kaptam a coaching folyamat soran, hanem tudast es batorsagot ahhoz, hogy semaktol, mintaktol, elvarasoktol es megfelesektol mentesen jarhassam a sajat utamat. Ez a munka persze soha nem er veget es minden reggel ujra kezdodik, de Gyorgyivel valo munka azt is megmutatta, hogy lehet mindezt meg elvezni is. :) Csak ajanlani tudom, ha ‘valami tobbre’ van szukseged mint egyszeruen jo coach.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.