Gelsei Bernadett (döntésmentor)

20 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon időtartama: 45 perc

Cikkszám: T-GB Kategória: Címke:

Leírás

Abban hiszek, hogy a változáshoz ki kell tudnunk lépni a saját komfortzónánkból. Minden krízis, nehézség, probléma ezt próbálja megtanítani és megláttatni velünk.”

 

bemutatkozó

Voltam megcsalt, hűtlen és szerető is. Utóbbi hosszú éveken keresztül.

Talán ismerős számodra az a helyzet, amikor elmész az x. osztálytalálkozódra és ott beleszeretsz újból abba, aki gyerekkorodban tetszett. Velem is ez történt. Egyértelmű volt már az elején, hogy nem fogja elhagyni a feleségét. Ezért hónapokig csak beszélgettünk, ami a legrosszabb ebben a helyzetben, mivel úgy éreztem, hogy figyel rám, fontos vagyok neki. A beszélgetések mélyültek, vele együtt az érzelmeim is. Észrevétlenül csúsztam bele a szeretői státuszba.

Szeretőnek lenni méltatlan helyzet. Attól válik azzá, mert alárendelt szerepbe hozod magad a hűtlen féllel szemben. Valójában egy függőség alakul ki benned olyankor, amikor hosszú ideig vagy benne a titkos viszonyban. Társ és kapcsolatfüggővé válsz, ahol elveszíted önértékelésed, önbizalmad. Folyamatosan bizakodsz, hogy majd most fog melletted dönteni, és folyamatosan csalódsz. Ez a tehetetlenségi állapot teljesen felőröl és döntésképtelenné válsz.

Nekem sokáig tartott, míg eljutottam oda, hogy végleges döntést tudtam hozni. Hosszú és kemény önismereti munkámba került, mire rátaláltam újra önmagamra. A saját tapasztalatom segít, hogy megértően és hitelesen tudjak segíteni hasonló helyzetben neked is: legyél szerető, hűtlen vagy megcsalt fél.

Emellett segítséget tudok nyújtani abban is, hogy bűntudat, bizonytalanság, döntésképtelenség és egyéb negatív érzések enyhítésére ne alkoholhoz, droghoz nyúlj csak azért, hogy kicsit jobb legyen.

 

így segít

Hiszek abban, hogy a változáshoz ki kell tudnunk lépni a saját komfortzónánkból. Minden krízis, nehézség, probléma ezt próbálja megtanítani és megláttatni velünk. Abban is hiszek, hogy sosincs megfelelő időpont, de van megfelelő hangnem, megfelelő kérdés, ami segíthet ezekben a helyzetekben. Hiszem, hogy az igazságérzet, amire sokszor hivatkozunk, csak hátráltat minket. Tudom, hogy a gyávaság, ami a félelmekből és szorongásokból fakad, szintén ellensége a változásnak. Hiszek abban, hogy jó kérdésekkel, visszajelzésekkel, figyelemmel, őszinte kíváncsisággal hitelesen és hatékonyan lehet segíteni ezekben a helyzetekben: bárkinek.

 

módszerei

 • megoldásközpontú tanácsadás
 • kognitív tanácsadás
 • sorsközösség, saját élmény megosztás

 

kiemelt területek

 • párkapcsolati nehézségek
 • szeretői viszony (munkahelyi kapcsolat, szerelmi háromszög)
 • társfüggőség (függőknek és hozzátartozóknak)
 • életvezetési tanácsadás (döntés támogatás)

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. gelseiberna@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Bernadett hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.