Gallyas Tímea
MENTOR

12 000 Ft

„Az élet talán legnagyobb áldása az, ha megtanulunk a tenyerünkön hordozni egy másik embert, és hagyjuk, hogy ő is a tenyerén hordozzon minket.” John Gottman

Leírás

ki vagyok én?

Negyvenhét éves voltam, a moziban ültem és a Könyvklub című filmet néztem, amikor tudatosult bennem, hogy olyan életet élek, mintha máris nyugdíjba mentem volna, mindenféle szempontból. A munkában és szakmai téren elértem amit akartam, elfáradtam… a magánéletem romokban, évek óta semmi intimitás … a gyerekeim kirepültek és már tíz éve macskát tenyésztek… Úgy jöttem ki a moziból, hogy változtatnom kell az életemen.

Néhány hónapon belül belevágtam életem új kalandjába, amiből egy sosem látott, mély, érett kapcsolat bontakozott ki. Ehhez azonban egy izgalmas önismereti ösvényre léptem, ahol találkoztam az Énakadémiával, Joós István: Ha nem érted, nem érdemled című videóján keresztül.

Az Énakadémia a lehető legjobbkor, a pandémia és a karantén idején jött el az életembe. Kiváló online események, kurzusok és egy fantasztikus női közösség emelt át ezen a nem várt időszakon. Az egoyoga filozófiája magával ragadott, végül a coach képzéseim elvégzését követően váltam mentorrá.

Témáim, amelyekkel várlak Benneteket személyes konzultációra: gyász-, és veszteség-feldolgozás, szakítás, szeretői viszony, mozaik-család, normatív krízisek, kapcsolati kérdések, valamint Egoyoga, korszak meghatározás és korszakos feladatok.

 

módszereim

egoyoga
business-, life-, mindfulness coach
OH asszociációs kártyatréner
kutatási területeim: polyvagalis idegrendszer (testbelakás), párkapcsolati- és csoportos coaching, integrál filozófia, bántalmazó kapcsolatok, asszertív kommunikáció, sématréning

 

mentorom

Berényi Adrienn

így segítek:

Konzultáció/coaching: 12.000 Ft

 

így léphetsz velem kapcsolatba

  1. vásárolj egy konzultációt
  2. gtaxbt@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Viber / Messenger elérhetőséget
  4. foglalj időpontot itt: Időpontfoglalás

Egy munkanapon belül jelentkezem és egyeztetjük a részleteket.