Frei Kitti – 20 perc

2 500 Ft

Kitti tanácsadó, tehát a korszakos ábra alapos ismerője – és ezen felül a fiatalabb generáció felé tolmácsolja nagyon hitelesen az üzenetünket…

Cikkszám: FK Kategória:

Leírás

“Magam kibontakoztatni az Út. Bízni. Merni. Felvállalni.” Joós István

 

tapasztalatok

  • kiszakadás
  • saját lábra állás
  • karrier
  • egyedüllét
  • kapcsolat-építés

 

módszer

  • egológia – a korszakos ábra értelmezésében, magad elhelyezésében, a múlt megértésében és továbblépésben tudok Neked saját tapasztalatok alapján segíteni

 

bejárt út

Vállalkozó Édesapám és az őt mindenben segítő Édesanyám második gyermekeként láttam meg a napvilágot. A felelősségvállalást, a munkafegyelmet, önállóságot, feladatorientáltságot – kis túlzással – az anyatejjel szívtam magamba. Mozgássérült húgom megszületése után a családunkra még több feladat, rám még kevesebb figyelem jutott. Kicsinek megfogadtam, hogy mintagyerek leszek és ennek megfelelő igyekezettel cseperedtem. Eltakartam magam.

A tinédzserévek lázadása és a fiatal felnőttség csapongásai után találkoztam egy fiúval, akivel a kapcsolatunk új irányt adott az életemnek. Felnéztem rá, és mindent meg akartam tenni azért, hogy jól működjünk együtt, de valahogy nem akart stimmelni a dolog. Nem értettem, hogy miért. Összetörtem, és elkezdtem keresni az okokat. Fordulóponthoz érkezett az életem. Egyre erősödött bennem egy hang: „Foglalkozz magaddal!”. Kerestem magam.

Szétválás, egyedül élés és szárnyalás következett. Nem is egyedül, hanem inkább magammal töltöttem időt. Végeláthatatlan önismereti munka kezdődött.

Szakemberek, csoportok és módszerek, könyvek, filmek és minden, ami az utamba került. Mindemellett az álmaim megvalósítására helyeztem a hangsúlyt. Igazi bakancslistás időszak volt. Még Ausztráliáig is elmentem egyedül, ez volt az én nagy El Camino-m. Tanultam magam.

Aztán az egyedül töltött idő egyre terhesebbé vált. Kérők, majd mélyebb kapcsolódás érkezett, amiben már őszintébb önmagam tehettem próbára. Továbbra is sokat foglalkoztam az álmaimmal, de ebben az időszakban az extrémitásról az életszerűségre és egyszerűségre helyeződött át a hangsúly. Az önismereti munka és a tapasztalatok fényében megértettem, hogy azok a személyiségjegyeim, amiket tévesen hibáimnak éltem meg, a valóságban egyedi ismertetőjeleim, amik kijelölik az utamat. Korábban egy tőlem távolálló életformához igyekeztem alkalmazkodni. Önmagam minél őszintébb megélése került előtérbe. Gyakorlom magam.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

  1. válassz és vásárolj konzultációs időtartamot (1 x 20 perc gyakran elég!)
  2. frei.kitti@enakademia.net címre írd röviden le a helyzetedet
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget is adj meg
  4. hív Téged az Általad megadott időpontban, vagy amit egyeztettek

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.