Férfitolmács

10 000 Ft / hónap

A csoport BÁTRAK-nak szól.
Csatlakozni ide kattintva tudsz!

Elfogyott

Cikkszám: FFIM Kategóriák: ,

Leírás

Ha nem érted, hogyan “működik” a férfi/d. Mit, miért tesz a kapcsolatban? Milyen érzések, mozgatórugók vannak döntései, cselekedetei mögött, akkor segítünk neked őt jobban érteni.


A FÉRFI ÉS A NŐ KÜLÖNBÖZNEK EGYMÁSTÓL  “A férfiak alig értik a nőket. Látott már valaki olyan férfit, aki ténylegesen konyított valamicskét a nőkhöz? Találkozott már valaki olyan nővel, aki azt állította volna, hogy a férje megérti őt? Fordítva természetesen ugyanez a helyzet. A nők nem tudnak sokat a férfiakról, különben nem próbálkoznának örökösen a férfiak megváltoztatásával.  Amikor tehát a férfi és a nő találkoznak egymással, mindketten valamiféle idegenséggel szembesülnek. Valamivel, ami belőlük hiányzik, valamivel, amit nem is értenek, de amire szükségük van. A férfinek szüksége van a nőre. Mi másért lenne férfi? A nőnek ugyanakkor szüksége van a férfire, hiszen hasonlóképpen ő sem lehet nő a férfi nélkül, csakis általa. Minden más megoldás csupán átmeneti.  Találkoznak tehát ketten, két egymástól különböző ember. Kölcsönösen kiegészítik egymást, anélkül hogy az egyik a másikát értené, anélkül, hogy igazán megértenék egymást. Így marad fenn közöttük a kellő izgalom és feszültség egy teljes életen keresztül. Újra és újra rácsodálkoznak egymásra, a férfi a feleségére, a nő pedig a férjére. Ez tölti meg élettel a kapcsolatukat.  Amikor a férfi a nővel találkozik, abban a pillanatban elismeri, hogy ő maga nem tökéletes, hogy módosítania kell azon az elképzelésén, miszerint ő, a férfi, egymagában teljes ember. Mindez a nőre is hasonlóképpen igaz. Amikor a férfivel találkozik, ráébred, hogy nőnek lenni egyedül nem az igazi. Szüksége van még valami másra is, fel kell adnia azt a meggyőződését, hogy ő egymagában az emberi lényeg igazi megtestesítője. Egyszer csak ott áll vele szemben valaki, aki egészen más, ugyanakkor lenyűgöző. Csodálatosak mindketten, a férfi és a nő, de különbözőképpen. Amikor ezt elismerik, egyidejűleg a saját magukról korábban kialakított elképzelésükkel is szakítanak és szerényebbé válnak. Az is tudatosul bennük, hogy valamiben hiányt szenvednek. Ha egymással szembesülve mindezt belátják, akkor mindketten gazdagodhatnak a másik által, ami egyben a fejlődésüket is jelenti.   Fejlődni akkor tudunk, ha magunkba fogadunk valamit, ami egészen addig idegen volt a számunkra, valamit, ami büszkeségünk feladására késztet. Párkapcsolatban ezt teszik kölcsönösen mind a ketten, a férfi és a nő.”  (Bert Hellinger: Maradandó boldogság)

 

A csoportban csak azzal foglalkozunk, ami téged érdekel a férfiddel kapcsolatban

 

Amit biztosítunk

 • 2 hetente 60 perces online konzultáció (szerda este 20:00)
 • Értő figyelem, 2 kellő tapasztalattal és rálátással rendelkező férfitől
 • Férfimagyarázó
  • Mit jelent a NEM? Hogyan hagyd magára? Vagy hogy ne menj az agyára!?
  • Miért nem lép? – nem érdekled, halogat mert fél
 • Őszinteség a témáddal, helyzeteddel kapcsolatban. Ami néha fáj, de ez öröm, mert dolgod van vele – ezáltal léphetsz Te is előre
 • Csoporton belüli kapcsolattartás ahol kérdezhetsz és segíthetsz Te magad is

 

Szeretettel várunk, ha érteni is akarod, nem csak nézni értetlenül!?

 

 

Így tudsz csatlakozni

 1. Töltsd ki a csatlakozási kérelmed ide kattintva
 2. e-mail megy a számlával, ami alapján a tagsági díjat át tudod utalni
 3. Tagsági díjad beérkezése után küldjük a meghívót a csoportba