FÉRFI KLUB

30 000 Ft / hónap

Csakis az nyer, aki mer – magadat kell legyőzd!

Clear

Cikkszám: HK Kategória:

Leírás

Tiszta Önkép x Helyes Irány x Működő Közösség = Siker + Boldogság

Ezt tapasztaltuk, ebben segítünk.
Helyed VAN és VÁR.

 

Mi ez?

Őszinte szembenézés és bátor tettek által haladó férfiak zárt csoportja.

ÉRTSD jobban, hogy mi történik Veled, hogy a helyes kérdéseket lásd – a jó döntés és az időszerű lépés ezzel arányban automatikus lesz.

Ha elakadva érzed magad, valamit nem jól értesz!

   

Kiknek szól?

A Férfi Klub szembesülni, dönteni, felvállalni, mélyülni, lépni, újjászületni segít. Akkor szól Neked, ha már tudsz őszinte lenne. Magaddal elsősorban. Könyörtelen szembesítéssel, tehát: kemény pofonokkal várunk. Le KELL a sárkányt győzd – a saját erőd igazából, meg KELL szelídítsd. 

Azok számára, akiknél frissen billent az élet / ütött be a válság / nemrég jöttek csak rá, hogy nem érzik magukat boldognak: normális. Nem rontottál el semmit. Minden rendben van. Először a Valóságformáló kurzust és a Közösséget ajánlom. Értsd jobban, ami történt, és gyakorold az őszinteséget! Klubba akkor várunk, ha ez már megy.

 

Részletek

  • Cél: tisztábban látni / hamarabb lépni
  • Mód: őszinteséggel segítjük egymást (pofonok)
  • Működés: írásban (posztok) ÉS heti Zoom konzultációk
  • Témáink: karrierváltás / válás / nők / szerető / önismeret
  • Másképp: Ügy / Funkció / Csapat / Társ / Működés

 

Így működik

A Férfi Klub az Énakadémia Közösség részeként működik – zárt csoport és heti konzultáció az Énakadémia Közösség zárt közösségi oldalán belül érhető el, amihez A) már tag kell legyél, vagy B) a csomag előfizetést válaszd.

Időpont: KEDD, 17:00 – 18:00
Vezeti: Joós István

A heti konzultáció:

Értelmezni segít. Értened KELL, hogy mi történik Veled – a férfi utat, magánélet és karrier összefüggéseit – mielőtt lépni tudnál. Valamit nem jól látsz, ha nem automatikus (és derűs) a cselekvésed.

másrészt (az érme másik oldala):

Tettekhez meríthetsz belőle erőt. Sőt a vezető és a csoport segítségével konkrét heti lépéseket is vállalnak a résztvevők. Távolodj attól, ami viszi az erőd, közeledj ahhoz, ami Vonz!

 

Előfizetés

A tagdíj havi előfizetés, amit automatikusan terhelünk havonta a kártyádra, amíg le nem állítod.

 

Ajánlás

Hogy KI a férfi? Mindenki, aki bátor harcban áll… magával a környezetével vagy a világgal. Végül mind harcban állunk. Hogy eközben az élményünk siker, önismeret, depresszió, magány, boldog vagy boldogtalan kapcsolat az felszíni jelenség csak, ami – mint fény és árnyék – a nézőponton (hangulaton) is múlik.

Harc az élet, ami él Harcol.
Férfi boldog másképp nem lehet.

Jó munkát!
Joós István

 

Részvétel

  1. vissza az oldal tetejére
  2. válassz változatot!
  3. fizess elő! 
  4. levelet kapsz
  5. jelentkezz a csoportba!

 


FIGYELEM – a Férfi Klub az Énakadémia Közösségben működik. Tagságod által az Énakadémia zárt közösségi oldalára hívunk meg, ott folyik a munka.