Ferenczi Orsolya (mentor)

10 000 Ft

konzultáció módja: online vagy személyes
időtartama: 60 perc

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: T-FO Kategória:

Leírás

Itt, az ÉNAKADÉMIA Közösségben találom meg a segítséget, a támogatást, a bátorítást az utamhoz. Itt hisztizhetek, borulhatok, nyafoghatok, és hol ölelés, hol kemény pofon a válasz, de mindkettő szeretettel, mert csak így lehet haladni az Úton.

 

bemutatkozás

Elvált szülők gyermekeként nevelkedtem, édesapámat nem láttam 4 éves korom óta. Ennek hatásait folyamatosan dolgoztam fel, nemrégiben sikerült végleg letenni, megérteni. Édesanyámmal való kapcsolatom nagyon szoros volt, és igazi sorscsapásként éltem meg, amikor 19 éves koromban meghalt. Délben kettőkor még beszéltünk, délután ötkor halott volt. Baleset.

Teljesen elvesztem, mély depresszióba zuhantam, amiből ideig-óráig egy leszbikus kapcsolat ki tudott rántani, de aztán az is düledezni kezdett – ráadásul nem is vagyok homoszexuális, mint rájöttem – és végül az öngyilkosságba menekültem. Nem volt “szerencsém”. A lakótársam egy órával hamarabb jött haza, mentő, kórház, kimosták a gyomrom. Amikor felébredtem, és hallottam magam mellett pityegni a gépet, jöttem rá, hogy az Öreg nem engedi meg nekem, hogy ennyi legyen. Végig kell menjek az úton, bármennyire nem is tetszik nekem.

Lépésről lépésre kezdtem újraépíteni magam: otthagytam az egyetemet, ami anyám választott nekem, megszakítottam az addigi baráti körömmel a kapcsolatot, csak nagyon kevés embert tartottam meg, hazaköltöztem, más egyetemre iratkoztam be, “végre” lett nekem is barátom (ami egy bántalmazó kapcsolat lett végül, de sokat tanultam).

 

témáim és tapasztalataim

Párkapcsolat, megcsalt feleség szerep – Egyetem elvégzése, és az első barátommal való szakítás után ismerkedtem meg a leendő férjemmel. Beférkőzött a bőröm alá, bárkinek lyukat tud beszélni a hasába. Két hónap múlva már költözött is hozzám, hisz miért ne, szeretjük egymást (hittem én). Eleinte nem is volt gond, akadt munkája, próbálkozott férfi lenni, de én fokozatosan elnyomtam, elamazonosodtam. Elértem, hogy akarata ellenére elvegyen, és még gyermekünk is született, amit szintén nem akart. Az első nagyon kemény pofon akkor érkezett, amikor a szülészeten otthagyott, és négy napig színét sem láttam, pedig szerettem volna, ha ott van a szülésnél. Hazament a szülővárosába áldomást inni (tejfakasztónak hívják ezt nálunk). (Ez az egy jól sikerült, mert 4 éves koráig szoptattam a fiam. :)) Következő pofon akkor jött, amikor hozzám sem akart éni szexuálisan majdnem egy évig szülés után. És amikor végre igen, akkor erőszakos és türelmetlen lett – bántalmazó kapcsolat reload. 5 év együttlét után megcsalt, és én kitettem a házból. Szó szerint. Azóta nem találkoztam vele személyesen. Gyermektartást hébe-hóba fizet.

Karrier – A következő időszak az igazi, megrendíthetetlen erőm megtalálásáról szólt. Karriert építettem, tanultam, fejlődtem, kaszaboltam a férfiakat, gyermeket egyedül neveltem és csúszni kezdtem a lejtőn.

Önbizalom – Két esemény érdemes említésre itt: az egyik párom, akivel majdnem másfél évet jártam, megtanított arra, amikor elhagyott, hogy többet, jobbat érdemlek, mint amivel csak úgy beérném. A másik pedig egy nálam 12 évvel fiatalabb fiú, aki szemében először láttam szépnek, sőt gyönyörűnek magam, igazi Istennőnek, minden pompámmal együtt. Ráadásul vele tanultam meg, hogyan kell bármelyik férfit elcsábítani. Bár csak pár napról beszélünk, de mégis olyan mély nyomot hagyott bennem, ami egész életemre szól. És jött a gödör alja.

mélypont – 2019 december 30-án betoppant a FÉRFI az életembe. Régóta ismertük egymást, de felületes volt a kapcsolat. Ezen az estén viszont kinyílt. Mesélt a lelkéről, beengedett, és a kezemből kiesett a kard, lehullott a páncél, ott álltam teljesen ledöbbenve, meztelenül, amazondísz nélkül, és nem is volt kérdés, hogy fizikai szinten is kapcsolódni szeretnénk. Három hihetetlen nap után, mikor menni készült, megkérdeztem, hogyan tovább. Azt mondta, nem tudja, neki most idő kell, stabilitást akar találni, elindulni egy úton. Bekapcsolt az amazon: “meg kell szerezzem”! De ő nem olyan. Nem lehet akarattal megszerezni. Három hétig szenvedtem, akartam, kínlódtam, de minden lepattant róla. Egy átsírt éjszaka alkalmával összecsomagoltam a teljes életem, minden eddigi kapcsolatom, és minden jövőbelit, a vágyam, hogy még gyermeket szüljek, boldog anya- és feleségként szolgálhassak egy Ügyet, és betettem egy képzeletbeli dobozba, letettem Isten kezébe, és rábíztam, mit kezd vele. Ha nem a Férfi, a Férj az utam (bármely Férfi), akkor majd másként szolgálok, másként teszem hasznossá magam a világban. Tanár vagyok, az is kielégítő lett volna számomra, ha látom a diákjaim fejlődni, Emberré válni, a fiamat boldognak látni. Nagyon nem akartam ezt, de tudtam, nincs más út, meg kell adnom magam. Nagyjából két órás alvás után egy üzenet ébresztett a Férfitől: “Hogy vagy? Ma reggel felkeltem és te jutottál eszembe.” Előtte soha nem írt, nem keresett, három hét alatt párszor váltottunk üzenetet, amikor én kerestem.

Istenkapcsolat – Isten humora. Hatalmasat nevettem. Most komolyan?! “Csak” ennyi kell? Adjam át az életem, és kész, megkapom ajándékba, amit szeretnék? Hát, igen, “ennyi”. Most gyakorlok: alázatot tanulok, követést, támogatást, hitet adni. Azt hittem, hogy ha meglesz a Férfi, majd mosolyogva lovagolunk a naplementébe. HAHAHA! Még keményebb a munka, szinte napról napra kell szembenézzek magammal, a félelmeimmel, a lépcsőfokok egyre magasabbak. De megéri.

 

alkalmazott módszer

EgoYoga –  A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

 

mentoraim

 

közösségi profilom

Orsolya Ferenczi

 

így léphetsz velem kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. ferencziorsolya85@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget

Ami után egy munkanapon belül jelentkezni fogok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ferenczi Orsolya (mentor)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük