ÉLETNAVIGÁCIÓ – Jó felé mész? Győződj meg róla!

(7 vásárlói értékelés)

4 990 Ft

Hogy mi az ÉLETNAVIGÁCIÓ? Egy bakancs és kockázatok nélküli “kirándulás”, egy sok száz életút tapasztalata alapján összeállított  tájékozódó “térképpel”, ami a belső világodat, az aktuális élethelyzetedet segít tisztábban látni. Azzal, hogy jobban érted magad, már könnyebb lesz a helyes irányba továbblépned. 

Tarts velünk, legyél te az életed kormányosa!

Kategória:

Leírás

Ha holnap reggel egy teljesen ismeretlen helyen, minden segítség nélkül ébrednél fel, hogyan jutnál haza?

Észak? Dél? Kelet? Vagy nyugat? Mi lenne az irány?
Magaslatot keresnél, hogy körbe kémlelhess, vagy inkább a völgy felé indulnál?

Mi vezet TÉGED az élet útján?

 

A régi idők utazói, a tengeri vagy a sivatagi emberek pontosan ismerték a természet jeleit, a csillagokat, mert ez a tudás biztosította a tájékozódást számukra. Ezekből tudták, hogy hol vannak épp, és hogy merre kell menniük.

Aki nem ismerte ezt az „iránytűt”, aki nem olvasott pontosan az égről, az bizony komoly veszélynek tette ki magát, ha egyedül, vezető nélkül indult útnak.

Sokat fejlődött a világ azóta, de az mit sem változott, hogy ha el szeretnénk jutni valahova, ma is pontosan ugyanúgy ismernünk kell, hogy hol vagyunk éppen.

A technika kiszolgálja a mai kor emberét, így fizikai helymeghatározás tekintetében már biztonságban tudhatjuk magunkat.

 

De mi a helyzet a bensőnkkel?

Mi a helyzet a gondolatainkkal, az érzéseinkkel a lelkünkkel kapcsolatban?

Mi segít tájékozódni akkor, amikor egy reggel úgy ébredünk, hogy a lelkünk érzi azt, egy ismeretlen, távoli helyen jár az otthontól?


Az ÉLETNAVIGÁCIÓ ehhez kínál megoldást.

Ha dilemmák vannak az életedben és nem vagy benne maradéktalanul biztos, hogy jó felé mész, akkor a legjobb helyen vagy, mert

az életnavigáció kérdőívet kitöltve, és kiértékelésének birtokában látni fogod, hogy hol jársz épp, és abban is jóval magabiztosabb leszel, hogy merre, kikkel és hogyan indulj tovább!

 

Mit tartalmaz a kiértékelés?

 • Helyzetkép
  Személyes életedre vonatkozó helyzetkép, mely a “Hogyan tovább” fejezetben egyenként is tárgyalt életterületek vonatkozásában, őszinte és kendőzetlen megfogalmazással, mutat rá jelenlegi működési mechanizmusodra, motivációdra.A helyzetkép egyes részletei sokszor teljes mértékben felismerhetőek és azonosíthatóak, ezek lesznek azok az adottságok, melyekre alapként támaszkodhatsz a változás útján.Találkozni fogsz olyan tényekkel is, melyek olvasása közben az első érzésed az lesz: “ez nem igaz!” Kezdjük el a kendőzetlen őszinteséget most azonnal:

Ezek lesznek azok a részek és állítások, azok a működési mechanizmusok, érzetek, melyekkel leginkább dolgod lesz. Melyekre ma még nem látsz rá, vagy zsigerileg ellenállsz, elutasítod azokat. Ezekkel a feladat az lesz, hogy engedd emésztődni a kapott információkat, hagyd hogy dolgozzanak benned az olvasottak.
Ezek az információk lesznek azok, amelyek a jelenlegi helyett a kezedbe adnak egy másik nézőpontot.

 • Hogyan tovább
  Ebben a fejezetben az egyes életterületeket külön vizsgálva mutatjuk meg, milyen irányba érdemes lépned. Konkrét és használható javaslatokat olvashatsz, melyek természetesen nem varázspálcaként változtatják meg azonnal az életed, de alkalmazásukkal, gyakorlásukkal garantáltan olyan változásokat érhetsz el, melyektől a mindennapokban is jobban érezd magad a bőrödben.

  • Munka
  • Párkapcsolat
  • Szülők
  • Bizalom – önbizalom
  • Világkép
  • Társas kapcsolatok
  • Pénz
  • Hitrendszer
 • Támogatás
  Aki tett már munkát valamilyen sikeresen megvalósított változási folyamatba, az tudja, hogy sokkal könnyebb az elhatározását végig vinni, ha számára meggyőző támogatást is érez a háta mögött.Ebben a részeben olyan online vagy személyes, egyéni vagy csoportos támogatási formákat találsz, melyekből könnyedén ki tudod választani a személyiségedhez, időbeosztásodhoz leginkább illeszkedő lehetőséget, amennyiben az elhatározás, hogy változtatsz azon, ahogyan most érzed magad – már megszületett benned.
 • Összegzés
  A változásban az egyik legnehezebb feladat a tervezgetésből valóban lépni, elindulni. Értékes időt veszítünk minden halogatással, melynek nem kizárólagos, de gyakori oka, hogy mi is legyen az a bizonyos első lépés, mi legyen a fő irány, szemlélet, amit minden helyzetben és minden életterületen követni érdemes. Ebben a részben ezt adjuk oda.

 

Így működik:

 1. vásárold meg az anyagot
 2. vásárlás után azonnal, – a regisztrációnál használt – e-mail címedre küldjük ki a kérdőívet, melynek kitöltése 15-20 percet vesz igénybe
 3. kérdőíved beérkezését követő munkanapon megkapod az élethelyzet értékelést, javasolt irányt és támogatási lehetőségeket is tartalmazó anyagunkat.

 

Miért érdemes…?

Mert működik!

Mi már tudjuk, ezért vissza adjuk a termék árát, ha nem vagy az eredménnyel elégedett.

De Téged csakis a személyes tapasztalat fog meggyőzni!

 

termékfotó: instagram/thenaturalboho
* A kérdőív kitöltését leginkább akkor ajánljuk, ha még nem jártál nálunk, 
vagy ha még nem ismered átfogóan az ÉNAKADÉMIA tartalmakat.

ÉLETNAVIGÁCIÓ – Jó felé mész? Győződj meg róla! – 7 értékelés

 1. Avatar

  Rita

  Egy ideje követem az oldalt, mert tetszik és olyan megközelítéseket vet fel, amelyekre egyébként nem gondoltam volna. Ez a termék eltalált, amit pedig az élethelyzetemről olvastam az betalált. Elgondolkodtattatok. Maradok mazsolázni.

 2. Avatar

  Roland

  Kiváncsi voltam de szkeptikus is, gondoltam, majd visszakérem a pénzem, ha nem jön be. Nem hiszem el, hogy ennyire talált. Azért majdnem csak négy pontot adtam, mert a szülőkkel nem egészen így van, de végül is minden más meg stimmel.

 3. Avatar

  Robi

  Találó, de van benne egy-két mondat, amiben nem ismertem teljesen magamra.

 4. Avatar

  Zsanna

  Olyan jó, hogy látok kiutat, annyi szaron vagyok túl már bocsánat, most látom, hogy időpocsékolás leginkább. Persze volt ami segített, de most azt kaptam, hogy nem kell felégetnem a múltamat, sőt látom hogyan építhetem be majd az utamon.

 5. Avatar

  Dorka

  Hiánypótló!!! Köszönöm! Végre megértettem hol járok, megértettem miért érzem magam úgy ahogy, és a legfontosabb, hogy rendben van ez így, NINCS velem gond!!
  Bevallom, sokszor elvesztem a sok információ között, mert magamat nem tudtam hova helyezni, de irányba tett ez a kurzus és a legjobb, hogy segítséget is kapok! Megyek tovább!

 6. Avatar

  Kati

  Ledöbbentem, hogy mennyire látjátok hol tartok! Ez egy hiánypótló állapotfelmérés, ami abban segít, hogy tisztán, önámítások nélkül értsd a helyzetedet. A válásom körül olyan szinten szétestem, hogy arról most inkább nem beszélek, egy ideig az alkohol is része volt az életemnek, hatalmas erő kell ahhoz, hogy továbblépjünk és nőként ez nagyon nehéz. Sokáig vártam, hogy majd lesz egy erős férfi mellettem, s végül én lettem erős. Most már látom, hogyan jutottam ide, megerősítést kaptam, hogy ez átmeneti és útmutatást, hogyan lehetek olyan nő, amilyen szeretnék lenni.

 7. Avatar

  Zsófi

  Régóta ismerem az Énakadémiát és István videóit is, mostanában rendeltem meg a könyveket is. Ez a teszt nekem szinte semmilyen új információval nem szolgált azon kívül, amit én magam is tudok vagy megnyilvánult számomra az elmúlt évek “énmunkája” által.
  Azoknak ajánlom, akik még csak az út elején vannak. Nekem nagyon úgy tűnt, hogy a tesztben megadott válaszok gyakorlatilag 4-5 mondattal kiegészítve — ez a teszt eredménye.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük