Prémium Tagság

29 900 Ft / month

/ hó

Cikkszám: EKP Kategória:

Leírás

“A Prémium Tagság” a “Tagsággal” elérhető online segítségen felül a személyes eseményekhez is ingyenes hozzáférést ad.

Férfiak számára különösen ajánljuk, mert az Ego Mastery folyamatban csak prémium tagsággal lehet résztvenni!

 

Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próbának, amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

  

Amit kapsz

A Prémium Tagság logikus magyarázatsaját új élmények és új emberi kapcsolatok által segít Neked gyorsabban továbblépni – bármi is a kihívás.

A “sötét oldallal” végül mindenkinek szembe kell nézni. Hogy ez pokoljárás vagy önfelfedezés, az csakis a hozzáállásodon múlik. Fogadj el segítséget!

  

Így működik

  1. fizess elő itt, az oldal tetején
  2. e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka
  3. meghívunk zárt közösségi oldalunkra, aminek neve: EgoYoga

   

Háttér

Megfigyelésünk szerint az emberi út feladványok sorozataként is értelmezhető – lásd korszakos ábra –, amik között az ember, hogy az életében haladhasson, ahhoz mindig kell átállás is történjék. Csakhogy az emberek nagy része a változásnak ellenáll. Aminek következménye a válság.

Másképp mondva: a válság a sikerhez hasonló csúcs, csak épp negatív, amin át kell az embernek menni – és mi ebben tudunk Neked segíteni. Mert jártunk ott, tehát ismerjük, tudjuk, hogyan lehet hatékonyan “meghódítani”.

  

Ajánlás

Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

Barátsággal,
Joós István

 


Az előfizetési lehetőségek összehasonlító táblázata ITT.