Prémium Tagság

29 900 Ft / month

/ hó

Cikkszám: EKP Kategória:

Leírás

“A Prémium Tagság” az “Intenzív Tagsággal” elérhető online segítségen felül a személyes eseményekhez és férfi-nő csoportokhoz is ingyenes hozzáférést + kurzuskedvezményt ad.

 

Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próbának, amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

  

EgoYoga?

Az EgoYoga az identitás fejlesztését célzó kortárs önismereti út, aminek célja helyükön stabilan álló, magukkal és környezetükkel tisztában lévő, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog férfiak és nők támasztása.

A rendszer mérföldkövek sora, amiknek az elérése a lélek mélységeinek szakadékán átkelni, megújulva újjászületni, a félelmeket legyőzni segít.

Prémium Tagság

… a “sötét oldallal” végül mindenkinek szembe kell nézni. Hogy ez pokoljárás vagy önfelfedezés, az csakis a hozzállásodon múlik. Fogadj el segítséget!

 

Amit kapsz

Az Intenzív Tagság tartalma:

 1. korszakos felmérés – hogy abban segítsünk, ami kihívás épp
 2. magyarázat – arról, hogy mi történik Veled és, hogy mi a feladat
 3. mérföldkő – mindig van következő lépés, ami felé tartasz
 4. heti feladat – konkrét instrukció, hogy elérd a mérföldkövet
 5. online csoport – hasonhelyzetű emberek zárt csoportja
 6. vezető – hús-vér ember, aki segít, reagál, navigál, megért
 7. fogadóóra – heti videó-konferencia, ha kérdésed van
 8. videók – több mint 400 videó-magyarázat (15-20 perc)
 9. haladó cikkek – a Magazin haladó cikkei tagoknak elérhetőek

Plusz:

 • személyes csoport – nőknek heti, férfiaknak kétheti gyakorisággal
 • -30% kurzuskedvezmény – kurzusokra ÉS a folyamatokra is

 

Így működik

 1. fizess elő itt, az oldal tetején
 2. e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka
 3. meghívunk zárt közösségi oldalunkra, aminek neve: EgoYoga

   

Háttér

Megfigyelésünk szerint az emberi út feladványok sorozataként is értelmezhető – lásd korszakos ábra –, amik között az ember, hogy az életében haladhasson, ahhoz mindig kell átállás is történjék. Csakhogy az emberek nagy része a változásnak ellenáll. Aminek következménye a válság.

Másképp mondva: a válság a sikerhez hasonló csúcs, csak épp negatív, amin át kell az embernek menni – és mi ebben tudunk Neked segíteni. Mert jártunk ott, tehát ismerjük, tudjuk, hogyan lehet hatékonyan “meghódítani”.

   

Ajánlás

Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

Az EGOYOGA a válság által kikényszerített magányos ébredéstől indul, és a nyugodt, derűs, helyét, Dolgát, közösségét ismerő, maga körül felelősséget vállaló, hasznos, erős, boldog férfi-nő egységhez vezet. Feladatok, tehát saját új tapasztalatokból fakadó megértések által segítünk Neked. 

Barátsággal,
Joós István

 


Az előfizetési lehetőségek összehasonlító táblázata ITT.