EgoYoga

15 000 Ft / hónap

ha gyorsítani szeretnél

Cikkszám: EKT Kategória:

Leírás

Az “EgoYoga” a ”Tagság” tartalmán felül zárt közösségi oldalunkon működő korszakos csoportokhoz is hozzáférést ad, ahol heti lépésekben segítünk haladni, bármi is van Veled.

 

Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próbának, amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

 

Módszerünk

Az identitás fejlesztését – tehát az egó szelídítését – célzó önismereti módszerünk neve: EgoYoga. Célunk a helyükön stabilan álló, magukkal és környezetükkel tisztában lévő, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog férfiak és nők támasztása.

A rendszer mérföldkövek sora, amiknek az elérése a lélek mélységeinek szakadékán átkelni, megújulva újjászületni, a félelmeket legyőzni segít.

A válság jó, mert a vágyvilágával – a “sötét oldallal” – végül mindenkinek szembe kell nézni. Hogy ez pokoljárás vagy örömteli fedezés, az csakis a hozzállásodon múlik. Fogadj el segítséget!

  

Amit kapsz

Az EgoYoga saját új élmények, ezekből fakadó megértések és közös feldolgozás által segít Neked továbblépni – tehát korszakot váltani. Rendben Van, bármi is történik épp Veled…

  1. korszakos felmérés – hogy abban segítsünk, ami kihívás épp
  2. magyarázat – arról, hogy mi történik Veled és mi a feladat
  3. mérföldkő – korszakos feladat, amit a felé tartasz
  4. online csoport – hasonhelyzetű emberek zárt csoportja
  5. mentor – hús-vér ember, aki átment hasonlón, ért és segít
  6. konzultáció – heti videó-konferencia, kihívásokról beszélni
  7. heti feladat – következő lépés, amit megtenni vállalsz

 

Így működik

  1. fizess elő itt, az oldal tetején
  2. e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka
  3. 12 szint van, amikor egyet teljesítesz, csoportot váltasz

A résztvevők új emberi kapcsolatok és saját új tapasztalatok által léphetnek az emberi úton gyorsabban tovább. Időszakosan is ajánljuk!

   

Ajánlás

Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

Barátsággal,
Joós István

 


Támogatási lehetőségek összehasonlító táblázata ITT.