MENJEK VAGY MARADJAK? – döntéssegítő régebb óta húzódó helyzetekhez

(1 vásárlói értékelés)

19 900 Ft

Cikkszám: IDH Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Se vele, se nélküle?
Ismerjük.

Sőt… megoldás is van, ami, IGEN, kizárólag Rajtad múlik!

Érzed, tudod, hogy változtatni kéne, mert már lassan több a fájdalom mint az öröm a kapcsolatban? Nem vagy benne biztos, hogy közeledni vagy távolodni kéne, hogy van-e még remény, lehet-e jövő együtt, hogy miképp léphetnétek együtt? Tőle várod hogy megoldja, hogy változtasson, hogy döntsön?

A “Menjek VAGY Maradjak” kurzus nőknek készült.

A folyamat kapcsolati dilemmák esetén segít a megoldás felé továbblépni. Neked. Rá ugyanis hiába vársz… Ő ebben dönteni egyhamar nem fog – és nem azért mert béna, hanem mert nem képes épp, ami maximálisan rendben van.

 

Mi ez?

12 elemes online folyamat, aminek a végén garantáltan tisztábban fogsz látni – szinte magától születik meg a döntés.

Részletes bemutatása: menjekvagymaradjak.info

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás – aki változást szeretne, annak önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni! Sőt. Ebben mi segíteni tudunk.

 

Kép: “Love” by Alexander Milov

MENJEK VAGY MARADJAK? – döntéssegítő régebb óta húzódó helyzetekhez – 1 értékelés

  1. Avatar

    Etti

    Aj-jaj. Most jönnek a legnagyobb kockáztatósdik… A mindent vagy semmit, a mindenkit vagy senkit, az egész országhoz építettem hozzá vagy csak a levegőt markoltam – ami eddig az álmom volt és építettem, az most valóság lesz-e? Na, ebbe lépek most bele. Önszántamból. Vállalom. Félek. Rohadtul félek. Majd meglátjuk,mi lesz. Mindenesetre jó, hogy vannak hozzá ilyen és hasonló támasztékaim.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük