Cselekvő Férfi Erő

20 000 Ft200 000 Ft

Férfiaknak szóló tematikus programok

Kiürítés

Cikkszám: É-CSFE Kategória: Címke:

Leírás

bemutatkozás

Lévai Brúnó és Zám Zoltán barátként hívták életre a Cselekvő Férfi Erő projektet. Tematikus, kifejezetten férfiaknak szóló csoportjaikon a férfiak biztonságos környezetben élhetik meg erejüket, győzhetik le korlátaikat, haladhatják meg önmagukat. “Célunk, hogy a férfiakban lakozó hatalmas erőt felszabadítsuk, és összekapcsoljuk őket a szívükkel. Az egymást segítő és támogató férfiak közösségét élesztjük itt fel, ahol a fejlődést egy tapasztalati úton átélhető program segíti. A program integrálja a különböző önismereti módszerek, harcművészeti gyakorlatok és a Haka maori harci tánc elemeit új rendszert alkotva.”

 

ilyen élményt ad

Minden férfiban ott van az az erő, amivel hegyeket képes megmozgatni. A férfias erőt manapság gyakran félreértik, agresszívnak bélyegzik. Való igaz, hogy ezzel az erővel pusztítani is lehet, de ugyanúgy lehetséges építésre is használni. Szerintünk a kulcs a megismerésben van. Megismerjük magunkat és az erőnket, hogy miért és hogyan működik. Fontos megérteni, hogy mik az erényeink, amelyeket kiaknázhatunk és mik a sérüléseink, amelyek félre vihetnek az erőnk használatában. A feladat a bennünk lévő agressziót, dühöt megtanulni pozitív módon, építően felhasználni. A visszafojtott érzelmek, a visszafogott erő rengeteg frusztrációhoz, akár depresszióhoz és tehetetlenség érzéshez vezet, és amikor ezek szabad utat kapnak, az olyan, mint egy újjászületés.

A Haka maori harci tánc arra hív, hogy kapcsolódj a természetes erődhöz, légy jelen, és felszabadítsd a benned rejlő potenciált. Kifejezi azt, hogy készen állsz a cselekvésre, hogy jöhet bármi, te elébe állsz, felvállalva önmagadat.

Csoportjainkon férfi szövetség alakul ki. Megélheted, hogy milyen az amikor férfiak rivalizálás, versengés helyett együttműködnek. közösen küzdenek egy célért. Ebben a biztonságos közegben nem ciki a gyengeség felvállalása, sőt annak is van tere, hogy szembenézz saját démonaiddal. Arra hívunk, hogy visszafogottság nélkül tapasztald meg a benned rejlő határtalan erőt!

 

módszerek

A Cselekvő Férfi Erő egy olyan módszer, amely cselekvésen és tudatosításon alapul, integrálva többféle terápiás és önismereti módszert, továbbá szerves részét képezi a Haka maori tánc és merít különféle harcművészetekből is.

 

szolgáltatások

Kétféle program közül választhatsz:

 

programszervezők:

 

Lévai Brúnó 

Szeretem a kihívásokat, próbára tenni magam, mert azt gondolom, hogy ez visz a fejlődés útján. Célom, hogy kimozdítsam az embereket a komfortzónájukból, lehetőséget adjak nekik a fejlődésre, felnyissam a szemüket, hogy éljenek egy természettudatosabb, egészségesebb életet! Brúnó részletes bemutatkozója

 

Zám Zoltán

Fontosnak tartom hogy megismerjük a természetes működésünket, kibontakoztassuk képességeinket, és gyakorlás segítségével törekedjünk arra, hogy egyre jobban tudatossá váljunk az életünkre. Ezeket tartom szem előtt az emberekkel való munkám során is. A maori Haka harci táncot több tanítótól is volt lehetőségem tanulni. Gyakorlása során bontakozott ki bennem, hogy mennyi mindent ad az az állapot, amit a haka előhív. Az erő, a jelenlét, a tűz, intenzitás, szenvedély, a felszabadultság egyszerre jelenik meg, és eközben hála és öröm van a szívemben. Egyértelmű volt számomra, hogy szeretném ezt a tapasztalást másokkal is megosztani. És a Haka Erő Ébresztő – férfi csoportunk melegalakítása innen már csak néhány lépés volt.

 

kiemelt területek

  • önbizalomnövelés
  • önfelvállalás elősegítése

 

így léphettek kapcsolatba

  1. vásárolj szolgáltatást
  2. kapsz egy automatikus levelet
  3. írj Brúnónak és Zoltánnak e-mailt, adj meg telefonszámot 
  4. röviden írd le, miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

A program vezetői hamarosan jelentkeznek Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és részleteit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cselekvő Férfi Erő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük