Budapest rafting a Dunán

5 900 Ft7 900 Ft

élmény módja: személyes

Kiürítés

Cikkszám: É-BRT Kategória: Címkék: ,

Leírás

bemutatkozás

Több mint 15 éve szervezünk izgalmas élményprogramokat különböző helyszíneken, melyeknél elsődleges szempont az, hogy a programjaink többet jelentsenek egy élménynél, vendégeink igazi felismerésekkel térjenek haza. Hiszünk benne, hogy az aktív pihenés a legjobb formája a kikapcsolódásnak, önmagunk megismerésének.

Azt szeretnénk, hogy néhány napra eggyé válj a természettel, jobban megismerd annak erejét, és csodáld szépségét. Célunk, hogy elfelejtsd a napi gondokat, csak a környezet, az élmény, a mozgás, és az új ismeretek kössék le a figyelmedet – így látatlanul is elindul benned a változás. 

 

ilyen élményt ad

Ez nem egy szokványos városnéző hajókázás, amikor a korlátról kikönyökölve, koktélt szürcsölgetve sodródsz amerre a hajókapitány visz. Itt bizony lapátot kell ragadnod, és neked is evezned kell, ha el akarjátok kerülni a személyszállító, és az óriás teherszállító hajókkal való találkozást! Összehangolt csapatmunkára van szükség, amiből neked is ki kell venned a részed. Épp ezért különleges városnézés ez, mert megtanulsz egyszerre húzni, a többiekre is odafigyelni, miközben megcsodálhatod a város legszebb hídjait, épületeit. Egyszerre sportos és kalandos városnézésben lesz részed, ahol fővárosunkat egy másik oldaláról ismerheted meg.

Ezen a túrán kívülről szemléljük a rohanó Budapest lüktető zaját. A túravezetőinktől rengeteg érdekességet tudhatsz majd meg a Dunáról, annak élővilágáról, a dunai hajózásról és nem utolsó sorban Budapest turisztikai látványosságairól és nevezetességeiről is. Amennyiben a csapat fogékony rá, akkor egy kis játékra is meginvitálunk, bátorságpróbának vetjük alá a társaságot.

Ez a fajta városnézés azért is különleges, mert a mozgás örömét, a sport jótékony hatását is érezni fogod, mindamellett nem kell választanod, hogy a budai vagy a pesti oldalt szeretnéd látni, hiszen egyszerre mindkét oldalra betekintésed lesz!

 

módszerek

Csapatunkkal 2003 óta azon dolgozunk, hogy hétvégente minél több izgalmas élményben lehessen részed, ami nem abban merül ki, hogy vajon jut-e rád evezőlapát. Az ezidő alatt összegyűlt tapasztalatok segítenek minket, hogy gördülékenyen és biztonságban vezényeljük le a túrákat. Így marad időd a rengeteg látnivalóra, egyéb izgalmas programokra.

„A biztonság elsődleges” – hangzik el gyakran a szánkból. Túravezetőink az amerikai követelményeknek megfelelő nemzetközileg elismert túravezetői vizsgával rendelkeznek (IRF – International Rafting Federation). Folyamatosan képezzünk magunkat, és emellett évről évre részt veszünk a nemzetközi vízi életmentői, túravezetői versenyen (WWTC,  Vadvizi mentői tréningeken – Rescue 3 Water Safety & Rescue Training Courses).

 

szolgáltatások

Kétféle program közül választhatsz:

 • Nappali – minden héten kedden 17:30 órától 
 • Éjszakai – minden héten szerdán 20:30 órától

 

A túra nehézségi szintje könnyű, 7,5 km-es távot teszünk meg, időtartama 1,5-2 óra (Slachta Margit rakparttól a Valyo Kikötőig).

 

 

általános tudnivalók

 • A rafting hajókban kifolyó nyílások vannak, ahol visszafelé is befolyhat egy kis víz, ezért júniustól augusztus végéig papucsban érdemes jönni, szeptembertől októberig pedig neoprén cipőt biztosítunk.
 • Mentőmellényt mindenkinek biztosítunk.
 • Hozhatsz magaddal vizes palackot, illetve kisebb nassolnivalót, amit egy vízhatlan hordóban el tudunk helyezni.
 • A minimális létszám 6 fő.
 • Eső, vagy rossz idő esetén, csak akkor tartjuk meg, ha marad a 6 fő résztvevő, ellenkező esetben áttesszük új időpontra a túrát.
 • Az utasok a biztonsági oktatás, és az öltözés miatt a kiírt időpont előtt 30 perccel kötelesek a beszálló helynél megjelenni.

Ha egy kellemes délutáni, vagy esti városnéző túrára vágysz, akkor ragadj lapátot és tarts velünk!

 

programszervező: Hundzsa Attila

Szeretem a kihívásokat, próbára tenni magam, mert azt gondolom, hogy ez visz a fejlődés útján. Célom, hogy kimozdítsam az embereket a komfortzónájukból, lehetőséget adjak nekik a fejlődésre, felnyissam a szemüket, hogy éljenek egy természettudatosabb, egészségesebb életet!

Szeretném megmutatni, hogy élményszerzés közben is tehetünk az egészségünkért a vadvízi evezéssel, mint sporttal.

 

kiemelt területek

 • önbizalomnövelés
 • önfelvállalás elősegítése
 • magány ellen
 • ismerkedés

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj szolgáltatást
 2. kapsz egy automatikus levelet
 3. írjál Attilának e-mailt, adj meg telefonszámot 
 4. röviden írd le miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

Attila hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és részleteit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Budapest rafting a Dunán” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük