Balázsi Ágnes (mentor)

9 000 Ft

konzultáció módja: egyeztetés szerint online vagy személyes
időtartama: 60 perc

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: T-BA Kategória:

Leírás

A titok őrizgetése akadályozza a psziché és a szellem természetes öngyógyító folyamatait. Már csak ezért is meg kell szabadulnunk titkainktól. (…) Megtisztulunk és új élettel telítődünk.” – Clarissa Pinkola Estés

 

rólam

Hagyományos társadalmi minták szerint nevelkedtem vidéki környezetben. A család szentsége és a közösség előtti példaértékű viselkedés határozták meg gyermek- és serdülő éveimet. Szülői szigor és szeretet kíséretében értékgazdag útravalót kaptam az élethez, amelyért hálás is vagyok.

Fiatal felnőttkoromtól keresem a mélyebb igazságokat és nagy érdeklődéssel vizsgálom az élet szövevényes összefüggéseit. Viszonylag korán ismertem meg a Reiki életfilozófiáját és gyakorlatát. Ennek ellenére még sokféleképpen kerestem külsőségekben az igazságnak nevezett ködös valamit, amit hittem, csak akkor találhatok meg, ha már tökéletessé fejlesztettem tudásomat és kigyógyultam minden valós és képzelt traumámból. Észrevétlenül is kiképeztem magam különböző lélektámogató módszerekben, amelyeket mostanáig féltem alkalmazni.

Kapcsolódásaim, mint egy színház a nő ezer arcáról, ahol voltak címlapon nagy szerelmek, kisebb fellángolások és drámai szívtiprások, melyekben alakítottam már győztest is és vesztest is. Öltöttem magamra jelmezeket, amelyekben jól éreztem magam, de a közönség letapsolt, de volt olyan is, hogy nagy áhítattal csodálták illegésem a számomra kényelmetlen jelmezben. Egy ideje megszerettem a szabad performansz stílust – kihozni a legjobb alakítást az életízű jelenetekből.

Hivatásomat az önismereti folyamat részeként élem meg. Gyermekkorom telítődött a paraszti kultúra tudásával és tapasztalataival, ami szervesen kapcsolódott a természethez. Ez adja az alapját annak, hogy ma az ember és természet kapcsolatával foglalkozzak. Szinte automatikusan jött a lehetőség, hogy ökopszichológiát tanuljak és része legyek a világ (újra)ébredésének arra, hogy ez a kapcsolat legalább annyira fontos, mint kapcsolatunk önmagunkkal és másokkal.

A korszakos rendszert négy éve ismerem, ami hihetetlen egyszerűséggel rendszerezte életem eddigi történetét és vezet át az életközepi válságon. Hittem, hogy megírom saját sikertörténetem a nagykönyvek szerint (párkapcsolat, munka, egészég, anyagi javak, család), így fáradhatatlan akaraterővel feszültem neki a jövőm megvalósításának. Egy éve nagyon elfáradtam és szerre megadtam magam. Közel fél éve újra jutok levegőhöz és életem történetének egy másik fejezete kezdődött. Átalakulóban vagyok és ez felszabadító.

Egy ideje felelősséget érzek a bennem lakozó erő, tudás és érzések megosztására és kamatoztatására különböző módszerek ötvözése által. Az elmúlt év közösségi munkáról és saját természetem megéléséről és elfogadásáról szólt. Végre egyesült bennem a Tudós és a Boszorka. Természetesen még kihívás vállalni a felelősséget a hasznosulni vágyó erőért és elfogadni, hogy ember vagyok, tehát hibázni is fogok, talán sokszor bukok még hasra is. Ugyanúgy haladok az élet útján, mint bárki más, hasonló áldások és átkok esélyeivel. Mindig segített a tudat, hogy soha nem vagyok egyedül és hogy végül
mertem kapcsolódni emberekkel, vállalva esendőségem.

Legfrissebb felismeréseim, hogy túlságosan komolyan vettem magam, az életet és elfelejtettem játszani. Ezért most játszom, az a neve ÉLETESDI. Van benne néhány alapszabály, de a legjobb, hogy a váratlan fordulatokat nem lehet kiszámítani. Hihetetlen élmény a játékosok átalakulása egy-egy fordulat következtében, olyan igazi sírva-nevetős és nevetve-sírós élményeket nyújt. A jó benne, hogy korhatár nélkül játszható és soha nem ér véget. Játékra fel hát!

 

témáim és tapasztalataim

Őszinteség | Kapcsolatok: Őszinteség az alaptulajdonságom és kapcsolataimat is ez jellemzi. Különböző életszakaszokban és kapcsolódásokban éltem hazugságban is (minták korszaka, kusza viszonyok) a látszatvalóság fenntartásáért, de zavart és bűntudatot eredményezett. Vizualizációs és rendszerelméleti módszerekkel segítem magam a továbblépésben. Ha rendszerként tekintek életemre, értem az elemek közötti folyamatokat és dinamikákat. Őszinteség a kulcsom.

Hivatás | Elhivatottság: Hivatásom nem szakma, elhivatottságom a „munka” iránt belső forrásomból fakad, ahol kelesztőben érlelődik az „anyag” a tudásom, tapasztalatom és inspirációm egyvelegéből. A munkakör „forma” csak, amiben az „anyag” sül, amit így megoszthatok a világgal. Eddigi munkaköreim: közalkalmazott, szabadúszó, kutató, tanár és mentor. Hamuban sült pogácsát (támogatást) adhatok önismereti tréningek gyakorlatából és bátor lépéseim eufóriájából. Bátorság a kulcsom.

Önismeret | Érzelmi Wellness: Érzelmeim irányjelzők, melyek elvezetnek egy-egy testi tünet lelki okához. Egy ideje megbarátkoztam szorongó énemmel és gyakorlom a bizalomalapú működést. Nehéz és néha fájdalmas. Önismereti utamon a Reiki (energetikai módszer) kapta a legmeghatározóbb szerepet, és három éve használok esszenciális olajokat különböző érzelmi kihívásaimhoz (bizalmatlanság, bizonytalanság, düh, szorongás, szégyenérzet vagy erős önkritika). Megélés megengedése a kulcsom.

Kapcsolat a természettel |Ökopszichológia: A természet gyógyít. Szeretem és életerővel tölt fel. Három éve „munkám” része az ember és természet kapcsolatának kutatása, ami által egy inspirációdús női útra is léptem. Megértésem, hogy a korszakok (István és mások hasonló nézőpontú rendszerei), lelki fejlődésünk, szoros összefüggésben állnak természet-kapcsolatunkkal. Szakmai tudásom és tapasztalatok gyarapítása által mélyülök bele ebbe a szeretetkapcsolatba. Felfedezés a kulcsom.

 

módszerem

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Soul Realignment® (képzés folyamatban)

mentoraim

 

közösségi profilom

Ági KA

 

 

így léphetsz velem kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. balazsi.agnes86@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget

Ami után egy munkanapon belül jelentkezem nálad.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balázsi Ágnes (mentor)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük