Balázsi Ágnes (mentor)

8 500 Ft

konzultáció módja: egyeztetés szerint online vagy személyes
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-BA-1 Kategória:

Leírás

A titok őrizgetése akadályozza a psziché és a szellem természetes öngyógyító folyamatait. Már csak ezért is meg kell szabadulnunk titkainktól. (…) Megtisztulunk és új élettel telítődünk.” – Clarissa Pinkola Estés

 

ebben tudok hasznodra lenni

Önismeret / Kapcsolatok – Életünk útján sokan bizonyulnak irányjelzőként, gyorsítóként, társként vagy akadályként egy-egy fejlődési korszakban. Ha egy rendszerként tekintünk életünkre könnyebben ismerjük fel az elemek közötti kölcsönhatásokat, mozgató rugókat és dinamikákat.

Pályaválasztás/Hivatás – Tanárként tapasztalom, hogy mennyire fontos a diákok pályaválasztásában az önismeret, hogy időben ráérezzenek a belső elhivatottságra, hogy merjenek a kíváncsiságuk alapján ismereteket gyűjteni és a megérzéseik alapján mentorokat keresni. Ugyanezt érvényesnek tartom azokra is, akik már az élet nevű iskolába járnak.

Érzelmi Wellness – Fizikai testünket nagyban befolyásolják a lelki és a szellemi jólétünk. Érzelmeink olyan iránymutatók, melyek elvezetnek egy-egy fizikai tünet lelki okához, vagy önkorlátozó hiedelmekhez, amelyekkel magunkat szabotáljuk. (Energetika/Aromaterápia)

Ökopszichológia / Kapcsolat a természettel – A környezetünkkel és a jövővel kapcsolatos aggodalmaink, a környezet rombolásáról szóló hírek, tények sokunkat okoznak lelki kihívást, amit a társadalom amolyan túlérzékenységnek tart(ott). Ér beszélni ezekről, sőt tenni ezért a kapcsolatért a leghatékonyabb.

 

bemutatkozás

Hagyományos társadalmi minták szerint nevelkedtem vidéki környezetben. A család szentsége és a közösség előtti példaértékű viselkedés határozták meg gyermek- és serdülő éveimet. Szülői szigor és szeretet kíséretében értékgazdag útravalót kaptam az élethez, amelyért hálás is vagyok. Sokáig voltak aggályaim a tapasztalataim, megérzéseim és életfelfogásom kapcsán, ezért folyton szorongtam nyíltan mutatni magam.

Fiatal felnőttkoromtól keresem a mélyebb igazságokat és nagy érdeklődéssel vizsgálom az élet szövevényes összefüggéseit. Viszonylag korán ismertem meg a Reiki életfilozófiáját és gyakorlatát. Ennek ellenére még sokféleképpen kerestem külsőségekben az igazságnak nevezett ködös valamit, amit hittem, csak akkor találhatok meg, ha már tökéletessé fejlesztettem tudásomat és kigyógyultam minden valós és képzelt traumámból. A korszakos rendszert is úgy fogtam fel, mint módszer, ami gyorsan juttat majd el a megérkezés révébe.

Kapcsolódásaim, mint egy színház a nő ezer arcáról, ahol voltak címlapon nagy szerelmek, kisebb fellángolások és drámai szívtiprások, melyekben alakítottam már győztest is és vesztest is. Öltöttem magamra jelmezeket, amelyekben jól éreztem magam, de a közönség letapsolt, de volt olyan is, hogy nagy áhítattal csodálták illegésem a számomra kényelmetlen jelmezben. Egy ideje megszerettem a szabad performansz stílust – kihozni a legjobb alakítást az életízű jelenetekből.

Hivatásom kurtán furcsán alakul, amit az önismereti folyamat részeként élek meg. Gyermekkorom egy mesebeli környezetben telt, ami észrevétlenül is a paraszti kultúra tudásával és tapasztalataival telítődött, ami szervesen kapcsolódott a természethez. Egy ideje kapcsolatokkal foglalkozom, pontosabban az emberek kapcsolatát kutatom a természettel. Ennek következtében eszméltem a természettel való kapcsolatom erősségére, mint ősi forrás és inspiráló erő, amihez csatlakozni tudok immár szakmai és személyes szinten is. Szinte automatikusan jött a lehetőség, hogy ökopszichológiát tanuljak és része legyek a világ (újra)ébredésének arra, hogy a természettel való kapcsolatunk legalább annyi figyelmet érdemel, mint kapcsolatunk önmagunkkal és másokkal. A természettel való kapcsolatunk ápolása, gyógyítása egy járható önismereti út, ami elvezet saját természetünkhöz.

Egy ideje felelősséget érzek a bennem lakozó erő, tudás és érzések megosztására és kamatoztatására különböző módszerek ötvözése által. Az elmúlt év saját természetem megéléséről és elfogadásáról szólt. Végre egyesült bennem a Tudós és a Boszorka. Természetesen még kihívás vállalni a felelősséget a hasznosulni vágyó erőért és elfogadni, hogy ember vagyok, tehát hibázni is fogok, talán sokszor bukok még hasra is. Ugyanúgy haladok az élet útján, mint bárki más, hasonló áldások és átkok esélyeivel. Mindig segített a tudat, hogy soha nem vagyok egyedül és hogy végül mertem kapcsolódni emberekkel, vállalva esendőségem.

 

amiért itt van

Segítségért jelentkeztem a közösségbe, majd felfedeztem a kölcsönös támasztás örömét egy olyan közösségben, ahol hasznosult a tapasztalatom. A korszakos rendszert négy éve ismerem, ami hihetetlen egyszerűséggel rendszerezte eddigi életemet. Kifejezetten szeretem a gyógyító történeteket, nagy beszélgetéseket és a természet erejével összekapcsoló rituálékat és meséket. Az önismereti utamon sok irányzattal, tanítóval és módszerrel találkoztam míg rájöttem, hogy egyik sem helyesebb, mint a másik. Egyedüli fontos dolog, ha én képes vagyok megengedni az átalakulásokat, az élet természetes ciklusait és megtalálni a megfelelő eszközöket és támogató közeget ehhez. Azért vagyok itt, hogy a közösség támogatását élvezzem és hozzájáruljak az emberek testi, lelki és szellemi jólétéhez legjobb tudásom és tapasztalatom szerint.

Legfrissebb felismeréseim, hogy túlságosan komolyan vettem magam, az életet és elfelejtettem játszani. Ezért most játszom, az a neve ÉLETESDI. Van benne néhány alapszabály, de a legjobb, hogy a váratlan fordulatokat nem lehet kiszámítani. Hihetetlen élmény a játékosok átalakulása egy-egy fordulat következtében, olyan igazi sírva-nevetős és nevetve-sírós élményeket nyújt. A jó benne, hogy korhatár nélkül játszható és soha nem ér véget. Játékra fel hát!

 

módszere

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

 

témái

  • párkapcsolat
  • önbizalom
  • szülő kapcsolat
  • karrier
  • egészség

 

mentorai

 

így léphetsz vele kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. balazsi.agnes86@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
  4. és röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.