Balatoni Brigi (intimitás szakértő)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Leírás

Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.” Paulo Coelho

 

bemutatkozó

Kislányként sok minden akartam lenni, színésznő, állatorvos, tanító néni, pszichológus, – hogy csak a legfontosabbakat említsem. Nem igazán tudtam mi az, ami a leginkább én vagyok. Egy dolog azonban közös volt mindegyikben, a vágy arra, hogy segítsek, adjak és valamivel hozzájáruljak a világ – vagy legalább a közvetlen környezetem  – jobbá tételéhez.

Természetesen ezt akkor még nem tudtam volna így megfogalmazni. Minden életszakaszomban a nőiesség megjelenésén, annak megélésén, valamint a szexualitáson volt a hangsúly, ezért az életutam folyamán ezen a területen kaptam a legtöbb és legnagyobb életleckéket is. Sokáig nem értettem, hogy miért ez a témakör kapja a főszerepet az életemben…

Hosszú és kanyarokkal tűzdelt utat tettem meg az önismeret és önfejlesztés útvesztőiben mire kibontakozott előttem, hogy azzal tudok a legtöbbet adni, ha ezt – a mostanra már kiforrott – nőiességet tanítom, ébresztem és továbbítom azoknak a hölgyeknek, akiknek erre az energiára van igényük, illetve akiknek szükségük van iránymutatásra ahhoz, hogy teljes valójukban meg tudják élni a bennük lakó Istennői minőséget.

Inspiráló női energiával fordulok a férfiak felé, mert hiszem azt, hogy a férfiakat a nőkben meglévő finom energiák tudják inspirálni, gyógyítani és segíteni abban, hogy kiteljesedjenek az élet minden területén.

Sokat tanultam és fejlesztettem magam az évek során és úgy érzem, hogy a Női minőség megélése és megébresztése az, amit a leghitelesebben tudok átadni minden nőnek és ezzel segíteni minden férfinak.

 

módszerei

A Szent István Egyetem Szociálpedagógiai szakán végeztem, ahol meghatározó volt számomra, hogy pszichológiából szigorlatoztam. Később a Best Work pszichológiai képzésén szexuálpszichológiát tanultam, valamint alternatív szexuálterapeuta végzettséget szereztem.

 • Beavatások által sajátítottam el az egyes energetikai gyógyítások technikáit (reiki, prana nadi, munay ki, Sananda Fénypontok, Access Bars), majd megtanultam a Shiatsu masszázs használatát.
 • Ezt követően megkaphattam a Theta Healing konzulenssé avatást
 • Merkaba Szellemi Szabadegyetemen a szellemgyógyászat alapjaira épülő Merkabával gyógyító pszichotronikába kaptam betekintést.
 • Tanultam epigenetikus transzgenerációs kineziológiát.
 • Részt vettem egy tranzakcióanalízis elméletén alapuló párkapcsolati coach képzésen.
 • Elsajátítottam a stresszkezelésre kiválóan alkalmazott illóolajos Aromatouch masszázs használatát.
 • Az eltelt idő alatt a Tantrikus szemlélet által elsajátított értékek végig kísérték az életem.
 • Jelenleg a tanult technikákat integrálva dolgozom.

 

kiemelt területek

 • szexualitás
 • intimitás

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. brigi@intimter.hu címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Brigi hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balatoni Brigi (intimitás szakértő)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük