Baksáné Bábity Viktória (Aura-Soma terapeuta)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-BV Kategória:

Leírás

Minden emberben él egy természetes bölcsesség, amely képes saját, egyedi megoldásokat találni. A hivatásos segítő dolga ennek a felébresztése.”

 

bemutatkozás

Vidéki kislányként nagycsaládban, nagyszülők és nagynénik vigyázó szeme alatt nőttem föl. Senki nem volt körülöttem tökéletes, de mivel sokan voltunk, a különbözőségeket nagyrészt elfedte a nők közösségének a sokszínűsége. Felnőtt koromig senki nem is vált el, így abban a szerencsében volt részem, hogy láttam házasságokat működni, így volt hova hazamennem kérdezni. Bár akkor még csak az asszonyok nézőpontját ismerhettem.

A hosszú évek során voltam szingli, majd tűzoltó feleség, anya, aztán megint szingli, amazon, később Hölgy. Mígnem találkoztam Joós István írásaival, ő volt az első épkézláb Férfi, aki segített megérteni, hogy miért is tartok ott ahol tartok, hogy mi az, amit anyáim és a sok-sok pszichológia tanárnő nem mondott el, mert ők sem tudták. Kellett a férfi nézőpont, mert enélkül csak egyedül táncolunk. Érteni azt a történetet és mesét, aminek csak a felét ismertem, de a másik felét is szükséges integrálni.

Újrakezdés kisgyerekkel, mozaikcsalád működtetése. És elindult az új kör, más minőségben, új korszakot együtt tovább lépni, együtt táncolni, magháznak lenni, igazán jól lenni, nem elfelejteni, kinek mi a lépése ebben az együttességben. És ezzel körbeért 20 év, innen nézve milyen más lett az élet. Ma házasságban, gyerekeket nevelve, stabilan vezetem az úton azokat, akik most lépnek rá. És minden egyes történet emlékeztet arra, milyen nagy utat jártam be magam is.

A segítői hivatás mellet elég korán elköteleződtem, tehetség és szenvedély vitt ebbe az irányba, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy nőként a gondoskodás képességét segítői profizmussal vegyíthetem.

Életünk boldogságának elsődleges forrása az emberi kapcsolatok, azon belül is a családban élés, ezért a munkám 90%-a párkapcsolati téma körül mozog, és akik nem ezzel jönnek (pl. szorongás, depresszió, betegség), azoknál is kiderül, hogy van a párkapcsolati témában mit rendbe tenni bőven.

Még sok-sok év van előttem, de már egy ideje a tapasztalatom továbbadása is a munkám része. A Magyar Aura-Soma csapat vezetőjeként feladatom jó szakembereket útjukra bocsájtani, hogy azok segítőként a tudásunk legjavát adják.

 

így segít

Mentorálás – telefonos gyorssegély:

Szükség van a világban olyan asszonyokra, anyákra, akik sok mindenen átmentek, sok mindent láttak és tapasztaltak, és akiknek még van kapcsolódásuk a vérvonalukhoz, az öregek bölcsességéhez. Ez a támogató női bölcsesség. Ez nem a fejből jön, mélyebbről, zsigerekből, öreg-asszonyok tudásából. Ha elakadtál, hívj, segítek. Néha kell egy tapasztalt nagynéni, hogy hangosan gondolkodhassunk.


Aura-Soma Színterápia – személyes konzultáció:

Ez egy színterápiás rendszer, ahol gyönyörű fényes folyadékkal teli színes üvegeket használunk, és mindegyikhez egy érzelmi állapot, krízis, válság, örökölt sors kapcsolódik. 117 üveg közül mindegyiknek megvan a maga jelentése. Ezekből kell választanod 4 üveget, ami megmutatja, hogy a problémád honnan ered, melyik vérvonalon hoztad, mibe vagy te valójában elakadva, és merre lehet innen tovább lépni. Én csak az üvegekről mesélek. A többi dolog mind benned van. Te hozod magaddal a feladatokat, amiket erre az életre megoldani választottál. És igen, a megoldásban is segítek, kísérlek az úton, ha szükséged van rá.


Mélyrelaxációs szimbólumterápia – személyes konzultáció:           

Szakmai életem második tíz éve, annak a felfedezése volt, hogy tudatalatti mintáinkat, örökölt sorsunkat milyen gyönyörűen tudjuk újrarendezni megváltozott tudatállapotban, szimbólumokon keresztül. Nem kell regresszióba menni, nem szükséges tudni az ősökkel mi történt, elég megengedni saját belső világunknak, hogy a hívóképekre saját szimbólumaival válaszoljon. Olyan, mintha együtt sétálnánk egy szép természeti környezetben, ott az elfogadó szeretet, és te belül változol. Az én feladatom, hogy ebbe a relaxált pihentető állapotba vigyelek, és a megfelelő belső képeket hívjuk elő. A módszer hasonló a hipnózishoz, itt azonban a fókusz az együttességünkön van.

 

módszerek

 • Mélyrelaxációs szimbólumterápia – egészségtan tanár
 • Aura-Soma terapeuta – konzulensi és tanári végzettség

 

kiemelt területek

 • féltékenység/bizalom
 • szexualitás/aszexualitás
 • függőség/alkoholizmus/pornó
 • szorongás/depresszió
 • kapcsolatjavítás/válás
 • hűtlenség/szeretői viszony
 • társkeresés/ismerkedés/magány

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. babityviktoria@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Viki hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baksáné Bábity Viktória (Aura-Soma terapeuta)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük