Szeretősegítő

Reménytelen a szerelmed, mert felesége van?

A kurzusunk segít Neked megérteni miért nem tud dönteni a férfi, és ezáltal előremozdítani a kapcsolatot! Ne várj tovább, vedd kezedbe a dolgot mielőtt elszállnak a legszebb éveid!

A kurzus elemei:

A) ez áll a szeretői viszony hátterében,
B) ezért nem volt eddig még változás,
C) ettől lesz

Láss tisztán! Neked mit ad? Te miért vagy benne?

Mi működik és mi nem – mi fűzi szorosabbra a kapcsolat és mi távolít?!

Így viszonyulj a házasságához / múltjához.

SZERETŐSEGÍTŐ

online kurzus szeretőknek

1 video

10 feladat

11 nap

Szeretőnek lenni embert próbáló dolog, mert egy nagyon kiszolgáltatott helyzet. De tapasztalatunk, hogy van megoldás, bármi is feszít – mi láttunk már hasonlót. Joós István és az Énakadémia csapata 10 év tapasztalatát és több mint ezer ember személyes történetének tanulságát sűrítette bele kurzusaiba, mely lehetőséget ad a továbblépésre. Neked szól ez a kurzus, ha tudni akarod hogyan lehet előremozdítani a kapcsolatot, és min csúszhat el a reménye is annak, hogy igazi pár legyetek. De önmagában a tudás nem lesz elég a sikerhez. A kurzus azok számára a leghasznosabb, akik már készen állnak egy igazán komoly, mély változásra.

Te készen állsz a változásra? Ha igen:

3 részes, ingyenes videósorozat

Ha úgy érzed, hogy mielőtt belevágnál a kurzusba, szeretnél még jobban elmélyülni a témában, akkor iratkozz fel a 3 rövid videóból álló INGYENES Szeretősegítő sorozatotunkra:

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Garantáljuk, hogy e kurzus által:

100% pénzvisszafizetési garanciát adunk

ha nem leszel elégedett a kurzussal. A folyamat során bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a kurzus díját vissza.

Csupán azért mert szereted, nem fog választani… az akarásod sem lesz önmagában elég.
Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a viszonyok „érnek kapcsolattá”, ahol a nő helyes alapokon képes jelen lenni.
Tehát nem a „döntenie kell végre” működik. Sőt, bizonyossággal merem mondani, hogy az ultimátum nem fog működni. Hanem, az működik, hogy Te felelősséget vállalsz, és a győzelemhez szükséges (sok!) munkát a kockázatot vállalva önként beleteszed.

Joós István

Énakadémia Alapító

Nehéz kimozdulni ebből a helyzetből, de hálás leszel magadnak, ha belevágsz! Kurzusunk lépései biztonságot adnak, hogy tudd, jó úton jársz.

Az online kurzus díja:

29 900 Ft

Mit tartalmaz az ár?

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk az Énakadémia “Kosár” oldalára, ahol bankkártyával vagy utalással vásárolhatsz hozzáférést az online kurzushoz.

Ezt követően az anyag Joós István videó magyarázatával kezdődik el, amit a Fókodban, a “Kurzusaim” menüpont alatt találsz, és azonnal hozzá is láthatsz. 

– – –

Énakadémia Garancia 

A folyamat során bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a kurzus díját vissza, ha nem voltál vele elégedett.

– – –

Közösségi Támogatás

Az Énakadémia zárt és anonim közösségi oldalán folyamatos beszélgetés folyik, egyebek között szeretői viszonyokról is. Bármire válaszolunk, ha kérdésed van. 

[A közösségbe a kurzus megvásárlása után lesz érdemes regisztrálni.]

KINEK SZÓL?

Ez az online kurzus az önismereti folyamatokra nyitott, a szeretői viszonyból tovább lépni vágyó nők számára alkottunk meg.

MIRE JÓ?

Az anyag segít jobban érteni a férfit (hogy miért halogat) és magadat (hogy miért hagyod)Olyan konkrét kapaszkodókat tudunk adni, melyek által kiegyensúlyozatabban leszel jelen, sőt változtatni is tudsz a kapcsolat jellegén.

MIBŐL ÁLL?

Joós István videó magyarázata átfogó képet ad a szeretői kapcsolatok hátteréről, ami által nagyon világos lesz, hogy miért van minden most még így, ahogy van, és mit kell tegyél, hogy változzék a helyzet. A feladatok ezután konkrét instrukciókat adnak, hogy valóban legyen is változás.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Iratkozz fel 3 részes, ingyenes Szeretősegítő videósorozatunkra

ha úgy érzed, hogy mielőtt belevágnál a kurzusba, szeretnél még jobban elmélyülni a témában:

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!