“Minden tökéletes“, de mégsem vagy boldog? / “Semmi nem jó“, és tenni kellene valamit?!

INGYENES online mini-képzés, ha nem vagy maradéktalanul boldog

Videó lejátszása

Ezzel az e-mail-tréninggel abban kaphatsz segítséget, hogy ne kelljen tovább a lappangó feszültséggel élned. Tényleg négy nap, és tényleg változást hoz, négy nap alatt, ha csak esélyt adsz erre… Van tovább, örömmel (és ingyenesen) mutatjuk, hogy hogyan!

ingyenes

4 nap

4 feladat

Négy napon át minden nap küldünk egy e-mail leckét. A te feladatod csak annyi, hogy szánj rá fél órát! 🙂

Add meg az e-mail címedet, és máris indul a sorozat.

Jó Munkát!

[Ha már sok éve foglalkozol önismerettel is ajánljuk ezt a folyamatot, de kevésbé lesz átütő. Akkor a Tagság szól Neked!]

Az Énakadémia egy online önismereti platform, ami az EgoYoga korszakos önismereti rendszeren alapuló kurzusokat és támogató közösséget nyújt mindazok számára, akik továbblépnének az életükben.

A rendszer az emberiség ősi hagyományain és több mint 1000 kapcsolati és/vagy karrierválságban való sikeres részvétlen alapul. Gyakorlati segítséget ad, hogy 1) megtaláld a kulcsot, 2) használd is azt. 

A kurzusok elemei egymásra épülnek, 100% online végezhetőek, a bennük megszerzett tudás azonnal átültethető a gyakorlatba. Az Énakadémia Közösség több mint 500 tagja és 22 mentora pedig stabil támaszt, inspirációt és lendületet ad a gyorsabb fejlődéshez.

10 év
tapasztalat

100%
online

Egymásra épülő KURZUSOK

Támogató közösség

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!