Nem tökéletesnek születtünk, hanem csodálatosnak

 

bejárt út

Gyerekkoromban tanár, író vagy színész szerettem volna lenni, kamaszkoromban pedig Elvis Presley felesége. Látszik,hogy már akkor is a számomra leglelkesítőbb férfi mögé szerettem volna beállni.
Az utam hullámos volt, egyszer fent egyszer lent és sokáig meggyőződésem volt, hogy azért, mert elrontok valamit. Most már pontosan tudom, hogy ez nem így van!

Két királyfim is volt: hozzámentem az első komoly barátomhoz feleségül. Öt évig tartott a házasságunk, vállalkozásba fogtunk, majd fiatalságunknak és tapasztalatlanságunknak köszönhetően annak rendje és módja szerint bele is buktunk.
Alig, hogy elváltam, egy forró nyár kellős közepén Siófokon összefutottam egy ott nyaraló hatalmas nagy német fiúval. Amikor szeptember első napjaiban búcsúztunk, ő azt ígérte: visszajövök majd!….Hát….Próbáltam hinni neki, de ahogy kigördült a vonat az állomásról, és ő a piros baseballsapkájával integetett utánam…meggyőződésem volt, hogy akkor láttam őt utoljára….
Legnagyobb meglepetésemre három hét elteltével már itt volt…onnantól folyamatosan ingáztunk a két ország között egészen addig, amíg nekem már akkora nem lett a pocakom, hogy nem volt komfortos az utazás…Gyönyörű, életerős kisfiúnak adtam életet. Öt évet éltünk együtt hol itt, hol ott, de rengeteget külön…

Békében szakítottunk, és utána következett 8 vad és boldog évem. Tanulni kezdtem….Felsőfokon. Először főiskolát végeztem Pécsett majd egyetemet Szegeden. Imádtam minden pillanatát. Kitaláltam, hogy szexológus leszek, találtam is kurzust, az oktatóim és környezetem legnagyobb örömére minden egyes dolgozatomat, sőt a szakdolgozatomat is a szexualitásról írtam. Életemet a gyermekem, a tanulás, a barátok és a szerelem töltötte ki, ami akkor még ugyanolyan tüzes, vad és tetovált volt, mint a rock and roll és rockabilly zene, ami örök kedvencem.
Ez volt az a korszak, amikor úgy éreztem, enyém a világ, minden rendben, sínen vagyok!! Vannak még ugyan megoldandó feladatok, de olyan nagy baj velem már nem történhet! Van egy gyönyörű gyerekem, fiatal vagyok, csinos, teli barátokkal, bulival és diplomával!
Akkor esett szét minden….

Most már tudom, hogy nem az én hibám…sorsszerű volt…De ezt akkor nem tudtam….
Kétségbeesésemben és talajvesztettségemben belekapaszkodtam egy férfiba, aki kedves volt, segítőkész, házias, érzékeny, szorgalmas…csak megtépázta az élet szegényt…Akkor még csak fél füllel hallottam az érzelmileg bántalmazó kapcsolatokról, és olyan elképzelésem volt, hogy ilyesmibe csak gyenge és áldozattípusú emberek sétálhatnak bele…
Nagyon nem így van.

Várandós lettem és onnantól, hogy a gyerekkel biztos „tulajdona” lettem, elszabadult a pokol. Már nem tudta és nem is akarta visszafogni magát. Az én erős énem a porban hevert, sehol nem volt már bennem az a Nő, aki voltam…Egy senkinek, egy árnyéknak éreztem magam…Ráadásul szakmai kudarc is volt ez a számomra…hisz párkapcsolatokkal szerettem volna foglalkozni…Ezek után hogyan…???!!!
A pozitív gondolkodás, a vizualizáció és az egyéb személyiségfejlesztő módszerek nem működtek.
Ellenben megismerkedtem az Access Consciousness módszerével, aminek hatására elkezdett változni minden. Jó volna most azt mondani, hogy varázsütésre, de nem…lassan, de javult. Kitörtem a kapcsolatomból, sikerült lefogynom 40 kilót, amiből az első 25 mindössze két és fél hónap alatt ment le….erőfeszítés és szenvedés nélkül. Kezdtem ragyogni….

 

amiért itt vagyok

A párkapcsolataim kudarcát azonban még mindig nem értettem… …A női oldalt éltem persze, bár önféltésből nem mindig mertem teljesen adni magam. A férfiak működése azonban rejtély volt. Láttam, hogy a párkapcsolatok romokban hevernek (az enyéimmel együtt) és nem értettem, hogy a tanult módszerek miért nem működnek, vagy miért csak ideiglenesen hoznak enyhülést. Ekkor találtam meg Joós István egyik videóját, ami villámcsapásszerűen helyretette bennem a dolgokat. Azonnal tudtam, hogy itt a helyem, ezt kell képviseljem….mert MŰKÖDIK.

 

módszerek

  • Access Consciousness
  • Egológia

 

elérhető

  • személyesen Pécsett,
  • online

 

díjazási igény

  • képviselőként még ingyenes

 

kapcsolat

  • varszegireka11@gmail.com
  • +36 30 605 6786

 

mentoraim

  • Palacskó András (Access Consciusness), aki megtanította a tudatosságot egy más nézőpontból nézni.
  • Joós István, Joós Dóra, Berényi Adrienn, akik a gyakorlatban, tudásukkal, példájukkal és őszinte emberségükkel vezetnek új, választott utamon.