Ügy, Dolog, következő Korszak – várunk, ha bizonytalan! Nem húzhatjuk a kardot helyetted ki, de tisztább képet garantálunk.

  

A Férfi lényege szerintünk, hogy dolga, Küldetése, ÜGYE van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből a magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy a végül a nőket sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le, hanem a Lelkes Céltudatosság.

A nehézség, hogy a “csillagszem” ritka – kevesen születnek úgy, hogy a Dolgukat eleve tudják.

… mi, átlag halandók tehát fokozatosan fedezzük fel, csinálva, tapasztalva, folyamatosan változunk így, miközben a világ is körülöttünk. Iránykorrekció olykor ezért fontos, normális, nélkülözhetetlen. Kiégni, megállni, elgondolkodni, váltani: szabad, jártunk ott, van segítség!

 

Az ügy-műhely két óra és havonta tartjuk.
Lényege kihívás és szembesítés.
Kell: Bizalom és Bátorság.

 

Az est témája: Ki vagy és mi a világban a Dolgod, akadályok, következő Lépés

  • Funkció – Mit SZERETSZ csinálni? Miben vagy JÓ?
  • Ügy – HOL csinálnád legszívesebben, amit SZERETSZ csinálni? Mi LELKESÍT?
  • Emberség – Mit TESZEL érte? Miért nem, ha nem? Legutóbbi BUKÁSOD értékei?

Mód: szembesítve csiszolódás, szigorúan, szinte keményen, biztos megvan az érzés, mikor tudod és hálás vagy, hogy valahol Érted haragszanak. No ez ilyen. Egymásra villanó tekintetek, zsigeri férfi-megérzések mentén, a személyes Igazságod nyomában – egyenes őszinteség.

Kiknek: ez a program akkor szól Neked, ha már TUDOD, hogy mit kellene csinálj! Szuper, ha épp most indultál, és az is rendben, ha még csak majdnem, a Lényeg, hogy akkor gyere, ha VAN lelkesitő projekted. Másrészt, ha most nem az “Ügy” foglalkoztat, hanem karrier és kapcsolat akad, válságban érzed magad, akkor az ERŐ-TÉR szól Neked. 

 

Bővebben

 

Adatok

Részletek: mindig az Esemény oldalán látszik
Gyakoriság: havonta 1 alkalmat tartunk

Vezeti: Joós István

Díja: 5 000 Ft
A létszám maximum 12 fő

 

Jelentkezés

 

Ajánlás

A megtalált Hely lényege szerintünk, hogy valahogy nagyobb nálam, tehát rajtam és az enyéimen kívül másoknak is ad. Nem világot megváltani a Cél, hanem “csak” hozzátenni. Megtalálni a Jót, amit én valóban Jól tudok. Kereskedelem vagy kézművesség, kicsi vagy nagy, vállalkozás vagy multi, mindegy, az Ügy bármi lehet. Pontosabban nem. Az Ügy végül személyes és konkrét. Ami Lelkesít. Téged. Ami most legjobban. Arra kell menni, még ha irracionális is!