Ügy, Dolog, következő Korszak – várunk, ha szeretnéd, Vágyod, formálódik!

Nem húzhatjuk a kardot helyetted ki, de azt ígérjük, hogy a találkozó végére tisztábban látod a helyzeted, az Utad és az akadályokat.

  

A Férfi lényege szerintünk, hogy dolga, Küldetése, ÜGYE van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből a magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy végül a nőket sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le… hanem a Lelkes Céltudatosság.

A nehézség, hogy a “csillagszem” ritka – kevesen születnek úgy, hogy a Dolgukat eleve tudják.

Mi, átlag halandók fokozatosan fedezzük a Helyünket fel, csinálva, tapasztalva, változva, miközben a világ is változik körülöttünk. A “válság” iránykorrekció csak. Fontos, normális, nélkülözhetetlen – kiégni, megállni, elgondolkodni, váltani: szabad, jártunk ott, ismerjük, VAN tovább!

 

Az Ügy-Műhely két óra és kéthetente tartjuk.
Fegyverünk: kihívás és szembesítés.
Kell: Bizalom és Bátorság.

Téma: Ki vagy, és mi a világban a Dolgod?!

  • Funkció – Mit SZERETSZ csinálni? Miben vagy JÓ? 
  • Ügy – HOVA adod legszívesebben, amit SZERETSZ csinálni? Mi LELKESÍT?
  • Emberség Tökéletlenségek és hiányok vállalása nélkül Siker és Társ sincs!

 

Így működik 

Szembesítve csiszolódás a lényeg, szigorúan, szinte keményen – biztos megvan az érzés, mikor tudod és hálás vagy, hogy itt most Érted haragszanak. No ez ilyen. Egymásra villanó tekintetek, zsigeri férfi-megérzések mentén, a személyes Igazságod nyomában… egyenes őszinteség.

Ez a program akkor szól Neked, ha már ÉRTED, hogy KELL legyen Ügyed! Szuper, ha épp most indultál, és az is rendben, ha még csak majdnem, a Lényeg, hogy akkor gyere, ha van lelkesitő projekted – vagy már nagyon szeretnéd, hogy végre legyen.

Másrészt: ha férfi-nő kapcsolatok, szeretői viszony vagy válás foglalkoztat – és az sem biztos, hogy szólni akarsz egyáltalán –, akkor a TT szól Neked, ami egy vegyes csoport, tehát ott nők is vannak. Szintén István vezet.

Végül: az ÜGY-MŰHELY egyben előszoba is. Ha látszik, hogy megvan az Ügy, és bele is vágtál, akkor az ERŐ-TÉR-be kaphatsz meghívást itt, ami az Útjukon járó férfiak zártkörű Klubja. Havonta találkozik.

 

Adatok

Vezeti: Joós István
Díja: 5 000 Ft
A létszám maximum 9 fő

 

Jelentkezés

Az ESEMÉNYT kiválasztva regisztrálhatsz.

 

Ajánlás

A megtalált Hely lényege szerintünk, hogy valahogy nagyobb nálam, tehát rajtam és az enyéimen kívül másoknak is ad. Nem világot megváltani a Cél, hanem “csak” hozzátenni. Megtalálni a Jót, amit én valóban Jól tudok. Kereskedelem vagy kézművesség, kicsi vagy nagy, vállalkozás vagy multi, mindegy, az Ügy bármi lehet. Pontosabban nem. Az Ügy végül személyes és konkrét. Ami Lelkesít. Téged. Ami most legjobban. Arra kell menni, még ha irracionális is! 

Várlak, ha:  VÁGYOD, KERESED, SZERETNÉD az Ügyet, és egyenes és őszinte véleménynek, inspirációnak, sőt akár “pofonoknak” örülnél hozzá olyan férfiaktól, akik maguk is Dolgoznak a sajátjukon.

Barátsággal,
Joós István