Várunk, ha nem jó a jelen.

Különösen, ha már sejted, hogy talán válságban vagy, és férfi-nő kihívásokról szeretnél másokkal őszintén beszélni…

NEM vagy egyedül, jártunk hasonló helyen, tudunk segíteni!

 

Jó lenne bizonyos témákról saját hasonló élményekkel rendelkező emberekkel beszélni? Akkor Neked szól a Tökéletlenek Találkozója, ahol nem csak érdekes és értékes férfiakkal és nőkkel cserélhetsz tapasztalatokat, de közben ígérjük, hogy magadhoz is közelebb jutsz.

 

Mi ez?

2 órás klubest, ahol önmagunk vagyunk. Nincs minden rendben az életünkben. A TT alapja a felvállalt emberség és az anonimitás. Vállaljuk, hogy nem vagyunk tökéletesek. Sőt. Esendők vagyunk, akiknek kihívások is akadnak az életbében… amikkel őszintén nézünk szembe, és bátor részvétel által teszünk a továbblépésért. A TT estek hangulata testvéries, a hibáinkat elfogadva törekszünk férfi-nő szerepeinkben fejlődni, egymást saját tapasztalatokkal támasztjuk.

 

Így működik

A TT olyasmi, mint az AA, csak az életközepi kihívások erdejében továbblépni akaró embereknek szól. Értő figyelem és releváns reakciók tere, ahol barátságos vadidegenek segítjük egymást. A találkozót az ÉNAKADÉMIA képviselője vezeti, kisebb csoportokban gyűlünk (5-12 fő), és személyes megosztásokon alapuló őszinte beszélgetéssel töltjük az időt.

 

Ezért jó

  1. Először is, mert vadidgenek vesznek rajta részt, akiket ha nem akarsz, nem látsz többet soha. Kimondás által súlyos lelki témákat is letehetsz akár… Aki mer, általában jó tanácsot kap! 
  2. A programon csak olyanok vesznek részt, akik számára mi hitelesek vagyunk, tehát akik osztják a világképünket, vagy legalább nyitottak rá, ami nagyon hatékony szűrő, “akárki” ide nem jön.
  3. A beszélgetés felszínes még soha nem volt, és másrészt egyszerű “szabályok” által biztosítjuk, hogy el se tévedjen, a csoportvezető egyik fő feladata, hogy folyamatosan őrködik ezen.
  4. Elfogadunk annak, aki ma vagy, beérjük azzal, amit ma adni tudsz. A találkozón a Neked komfortos módon vehetsz részt, óvatos megfigyelőtől az aktív útkeresőig – védett térben vagy.
  5. Rajtad múlik a hatékonysága, bátorság kell csak hozzá. Ha őszinte mersz lenni, akkor bizonyosan találsz magadban és másokban is kincseket az együtt töltött idő során… de persze hallgatni is ér. 

 

Díjak

 

Részvétel

  1. Válaszd ki a számodra szimpatikus csoportot az események között!
  2. A vezető személye meghatározó, olvasd el a bemutatkozását!
  3. Regisztrálj az e-mail címeddel az esemény oldalán!

 

Ajánlás

Megfigyelésem, hogy aki őszintén keres, az talál. Másrészt az életben nem csak az talál, aki keres, mert találni bóklászva-botorkálva-orraesve is lehet… de keresve sokkal “kellemesebb”. Mert keresve gyorsabb, és kevésbé fájdalmas. Várunk, ha új életre vágysz! Magunkat megújítani a világon a legnehezebb feladat, ami egyedül NEM megy, fontos, kell, MUSZÁJ kapcsolódjunk hozzá.

Együttérzéssel,
Joós István

 

 

Szervezz!

TT-t szervezni könnyebb, mint gondolnád, ugyanis a csoport egyensúlya elsősorban nem a vezető felkészültségén, hanem egyszerű szabályok betartásán múlik. Gyere el közénk, vagy a Partner Program által jelezd az érdeklődésedet!