A TAN-FOLYAM heti feladatok sora, ami egy saját tapasztalatok által bejárható ösvényt mutat. Amolyan önmegvalósító zarándoklat tehát.

Továbblépni segít.
Bármiben is vagy…

 

Hét év kísérletezgetés és több száz életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

A TAN-FOLYAM 88 ilyen lépés.

A válságok által kikényszerített magányos ébredezéstől indul, és a nyugodt, derűs, helyét, Dolgát, közösségét ismerő, maga körül felelősséget vállaló hasznos, erős, boldog férfi-nő egységhez vezet. Feladatok, tehát saját új tapasztalatokból fakadó megértések által. 

Joós István

 

Mi ez?

A TAN-FOLYAM egy 88 lépéses, korszakokra bontott feladatsor, amiben emberek ott kapcsolódhatnak be, ahol ma épp tartanak. A résztvevők így saját új tapasztalatok által haladhatnak az emberi úton gyorsabban és boldogabban – már ha el tudják fogadni, hogy annak igenis lehet, hogy van Rendje, tehát “törvényszerűségei“.

 

Bővebben

A TAN-FOLYAM-ot legegyszerűbben heti feladatokra építkező beavatási útnak képzelheted el, aminek célja a Helyén stabilan álló, boldog, kiegyensúlyozott, magával és környezetével immár tisztánban lévő, tehát ön- és környezettudatos Férfiak és Nők támasztása.

Felépítése elmélet és gyakorlat.

Hangsúly az utóbbin. A rendszer gerince feladatok sora, amiket meg kell csinálni. Mármint érdemes. Mert ebből lesznek az új tapasztalások – megfigyelésünk, amire az egész épül, hogy: az ember új tapasztalatok által szerez új élményeket, ezekből lesznek új megértések, amitől aztán a viselkedésünk változik, ami által a környezetünkre gyakorolt a hatásunk, tehát a helyzetünk is.

 

Csomagok

  • egyéni – a feladatokat e-mailben kapják a résztvevők, a feldolgozás önálló
  • intenzív – feladatok + online támogatás / írásos válaszok  
  • személyes – személyes vezető, egyéni tempó

 

Változatok

  1. A Férfi Útja
  2. A Nő Útja
  3. Partnereknek