A TAN-ANYAG heti feladatok korszakokra osztott sorozata, ami egy saját tapasztalatok által bejárható ösvényt mutat. Amolyan ön- és világismereti zarándoklat tehát.

Továbblépni segít, férfiaknak és nőknek.
Veled / Veletek.

 

Hét év kísérletezgetés és több száz életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátunk mögött merjük kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

A TAN-ANYAG 88 ilyen lépés. Sőt. Olyan 88 lépés, amivel nem csak mi, de akár Te segíthetsz a Hozzád kapcsolódóknak. Egyéni vagy csoportos módon… 

 

Mi ez?

A TAN-ANYAG 88 lépéses TAN-FOLYAM feladatsorunk partnereknek szóló változata, amibe a Hozzád kapcsolódó emberek (közösség, csoport, egyéni folyamat, barátság) aszerint kapcsolódhatnak be, ahol ma épp tartanak. A résztvevők így saját új tapasztalatok által haladhatnak az emberi úton gyorsabban és boldogabban – már ha el tudják fogadni, hogy annak igenis lehet, hogy van Rendje, tehát “törvényszerűségei“… Segítünk, hogy jobban segíthesd Őket!

Tartalomról bővebben lásd: TAN-FOLYAM

 

Partnerség

A TAN-ANYAG-ot abban a reményben indítjuk, hogy értéket találsz a Hozzád kapcsolódó emberek számára – tehát együttműködés A célja. Keress minket bizalommal, ha bármilyen közösség vagy csoport vagy módszer képviselőjeként érdekesnek érzed magatok számára!

Szívesen adjuk.

Lényege, hogy az emberek így nem kell hozzánk, egy újabb csoportba járjanak, hanem megmaradhatnak az általuk már megismert közegben, Nálad és Veled, és mi a Ti kapcsolatotokat tudjuk olyan élményekkel és értékekkel gazdagítani, amikről tudjuk, hogy segítik az Utat.

Kiegészítőnek ajánjluk tehát!

A rendszer működésének lényege, hogy legyen az egyéni vagy csoportos találkozásoknak valamilyen rendszere – folyamat –, mely alkalmak között a résztvevők az online kiküldött heti feladatokkal haladhatnak, és aztán a tapasztalatokat együtt dolgozzátok fel.

Lehetőségek közül:

 • jóga csoport
 • baráti társaság
 • terápiás folyamat
 • vallási közösségek
 • férfi vagy női körök
 • alternatív gyógyászat

 

Így működik

Megfigyelésünk szerint az emberi út korszakok sorozataként is értelmezhetőábra erről itt –, amik között az ember, hogy az életében haladhasson, ahhoz mindig kell átállás is történjék. Bennünk. Néhány évente. Csakhogy az emberek nagy része ennek ellenáll. Ami a válság.

Másképp mondva: a válság is a sikerhez hasonló csúcs, csak épp negatív, amin át kell az ember menjen – és mi ebben tudunk segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tehát tudjuk mi használ.

A TAN-ANYAG sorozat elemeit a Korszakokat elválasztó válságokra kidolgozott több lépéses ösvényként, avagy “negatív csúcskísérletként” is lehet értelmezni – ahol “serpaként” a Te csoportodba tartozó embereknek ebben Te segíthetsz.

 

Az együttműködés feltételei

 1. korszakos ábra ismerete, világkép-közelség
 2. a résztvevőkkel legalább havonta találkozzatok
 3. a feladatokra való előfizetés – résztvevőnként 

 

Amit ezen felül szívesen adunk

 

Változatok

 1. A Férfi Útja
 2. A Nő Útja

 

Nos?