Meghaldhatatlanul fontosnak tapasztaljuk a folyamatos emberi kapcsolatot.

hogy NEM vagy egyedül, NEM kell egyedül megold – hogy igenis itt vagyunk, tehát itt is legyünk egymásnak.

Ami pontosan ezért alapja az iskolánk világképét hasznosító Egológia módszernek.

 

Az Egológia egy az emberi utat válságok által tagolt korszakok sorozatában értő ön- és világismereti, sőt gyógyító módszer – mert azt tanultuk az életben, hogy az ember válaságai mögött mindig világkép válság is van, és ha az ilyen nézőpont-elakadásokban egymásnak segíteni tudunk, akkor ez által a legsúlyosabb válságok elhárításában vagyunk egymás támaszai.

 

Az egológia eszközrendszere

  1. káosz helyett korszakos rendet látó, magyarázatot adó világkép – világkép
  2. személyes kapcsolat olyan emberrel, aki maga is tapasztalt hasonlót – mentor
  3. a tipikus élethelyeztekre optimalizált feladatok, a mentor által csatornázva – EgoJóga 

Szeretettel ajánljuk, ha nem jó egyedül bóklászni!

Mert

  • segítünk magad az Úton elhelyezd
  • olyan emberrel kapcsolódhatsz, aki érti a helyzeted, mert átélt hasonlót
  • közösségünk összesített tapasztalatai alapján ajánlunk Neked továbbsegítő élményeket

 

Hatásmechanizmus

  1. világkép – érteni hatalom… amit az ember jobban ért, azt elfogadni is jobban tudja, egy csapásra szabadulunk vélekedésektől és szokásoktól meg, amint szembesülünk vele, hogy mennyire idjétmúlt, hogy a boldogulásunk legnagyobb akadálya tulajdonképpen MI magunk vagyunk
  2. a személyes élmények – katartikus azt megélni, hogy mást is csalatak meg, vált el, bukott nagyot, verték, diagnosztizálták, operálták, remélt, csalódott, és túlélte, sőt megerősödött, és nyuhodtan tud beszélgetni róla… NEM vagy egyedül, és VAN tovább, bármiben is vagy!
  3. EgoJóga – Megfigyelésünk, hogy egyfajta “lelki szabadulószobaként” is értelmezhető bármely élethelyezet, aminek akkor tehát megoldása is VAN, és mi ebben tapasztalatok alapján tudunk Neked segíteni. Az EgoJóga feladatokat jelent. Olyanokat, hogy ezt TEDD, és AZT pedig NE!

 

Így indulhatsz

Egyszerűen csak válaszd ki a Számodra legvonzóbb embert EBBŐL A LISTÁBÓL, ITT. Előre figyeleztetünk, hogy egyikőjük sem tökéletes, tehát a legvonzóbb és ne az eszményi mentort keresd! 😇

 

Lehetőség

… és igen, ezen az Úton indulva nem csak részletes magyarázatot kaphatsz az Általad választott személytől, hanem magad is kiállhatsz, előbb emberként, később egológusként, velünk közösségben, ha szeretnél!