Wake up, Neo…
The Matrix has you.

Érteni és ebben feszülni kevés, hanem a jól működő élethez végül Dönteni kell, amihez fontos, nélkülözhetetlen, muszáj az igaz Irányt, a valódi Képességeket és a helyes Szerepet felfedezni.

Ki vagy, Ki Igazán?
Sőt: Mi LELKESÍT?

 

Sok férfi tapasztal kihívásokat a karrier, a magánélet, vezetői szerep, anyagi biztonság terén, és bár látszólag ezek külön témák, de a mi megfigyelésünk, hogy mégsem azok. Sőt nagyon nem. A tréning célja szembesíteni, mert aki szembesülni mer, az garantáltan tisztábban is fog látni.

 

A FÉRFI TÜKÖR egy hét lépéses folyamatJoós István állította össze, kizárólagos célja, hogy tisztábban lásd a helyzetedet, megfigyelésünk ugyanis, hogy az ember életében a helyes döntések végül nem mérlegelés által születnek, hanem maguktól, mintegy érett gyümölcsként hullanak le, amikor eléggé értjük a helyzetünket.

 

A folyamat alapja a helyes kérdések vizsgálata, valamint az alábbi, a döntéseket befolyásoló erők megértése, és az ezeken való tudatos változtatás.

IGY MUKODUNK

 

VAN tovább, bármiben is vagy épp, nem kell emiatt aggódj, azonban a JÓ döntést végül nem meghozni lehet, hanem az megszületik, mintegy magától, ld. fenn, amit mi helyes kérdésekkel és egy célzott folyamattal tudunk gyorsítani.

 

Lehetőségek:

  • alap  – 7 lépéses kérdőív  3 000 Ft
  • re.akció – kérdőív + írásos tanács – 9 000 Ft
  • inter.akció – kérdőív + skype beszélgetés – 12 000 Ft

Időtartama: egyéni tempóban, kb egy hét
A Skype beszélgetés időtartama legfeljebb 30 perc

 

Indulás

  • a díj bankkártyás befizetésével az oldal alján

SIKERES BEFIZETÉS – Isten hozott. 

 

Az Út hét állomása alább látszik, kérdőívekre mutatnak a linkek, javalsatunk, hogy NE nyisd meg őket előre, mert a folyamatot megzavarja, ha idejekorán látod a következő kérdést, hanem egyesével haladj – és lehetőleg aludj is mindegyikre!

Feltétlen ajánljuk, hogy ne csak átgondold a válaszokat, hanem írd őket le! Segít tisztázni. Sokat.

 

Tehát a lépések:

 

Jó Utat!

Szeretettel,
István