Válság? Ismerős. Magánélet vagy karrier, sőt gyakran egészség terén jelentkezik, és a jelentése mindig azonos: változás időszerű.

Ajánljuk ezt a feladatsort, ha már eléggé aggaszt a helyzet ahhoz, hogy magaddal szembenézni merj!

 

Egyeseket elbocsátanak, mások egy munkatársukba szeretnek bele és megint mások egyszerűen csak rettenetesen egyedül érzik magukat, miközben sokakat betegségek kényszerítenek önvizsgálatra. Ismerjük. Voltunk ott. Sok férfi tapasztal kihívásokat karrier, magánélet, egészség és/vagy anyagi biztonság terén, amik bár látszólag külön témák, de a mi megfigyelésünk, hogy mégsem. Sőt nagyon nem. A folyamat célja szembesíteni, mert aki szembesülni mer, az garantáltan tisztábban is fog látni.

 

Mi ez?

Az ÖNAZONOSÍTÓ egy gyakorlatias – mert heti feladatok köré épülő – tréning-folyamat azoknak, akik válságban, vagy esetleg összeomlás szélén érzik magukat.

Kizárólagos célja, hogy tisztábban láss, megfigyelésünk ugyanis, hogy az ember életében a helyes döntések végül nem mérlegelés által születnek, hanem maguktól, mintegy érett gyümölcsként hullanak le, amikor eléggé értjük a helyezetünket.

 

Az ÖNAZONSÍTÓ tréning A Férfi Útja folyamat első eleme. Előzménye álmodozás, majd szenvedés, következő lépés pedig a MEGVILÁGOSÍTÓ, ha a válságon bár már túlvagy, de még nem egészen érted.  

 

Így működik

A folyamat alapja a helyes kérdések vizsgálata, valamint az alábbi, a döntéseket befolyásoló erők megértése, és az ezeken való tudatos változtatás.

IGY MUKODUNK

Célunk, hogy a magad tempójában haladva nézhess a helyzettel, amiben vagy szembe, ahogy és amikor készen vagy rá.

VAN tovább bármi is történik épp, nem kell emiatt aggódj, azonban a JÓ döntést végül nem meghozni lehet, hanem az megszületik, mintegy magától, ld. fenn, amihez mi kérdésekkel és egy célzott tapasztalás-folyammal tudunk valóságosan segíteni.

 

Eszközök

 • világkép – a folyamat gerince azon vélekedésünk, hogy férfiak és nők különbözük, magunkat, tehát igazi helyünket és boldogulásunkat korszakokon át, válságról válságra haladva fedezzük fel, amit immár egy a korszakokat bemutató ábrába (Királyfi, Vándor, Lovag, Harcos, Király) és egy ezt kibontó könyvbe is összefoglalt István;
 • feladatok – valódi kihívást jelentő heti (házi)faladatok várnak, amiknek célja saját új tapasztalás. Neked. Élményünk ugyanis, hogy a konkrét feladatok konkrétan szembesítenek, aminek okozata a konkrét változás. Nem mert mások Rajtad változtatnak, hanem mert az új tapasztalásból fakadó valódi megértés által automatikusan változik az ember;
 • személyesség – találkozunk, megosztunk, kapcsolódunk, tanulunk, feldolgozunk, elfogadunk. Megfigyelésünk, hogy NAGYON sokat tudunk egymásnak adni, aminek egyetlen feltétele, hogy merjünk nem tökéletesek lenni. Hanem emberek. A világban való boldoguláshoz fontos a gyakorlás, de igazán kitanulni tapasztatokat megosztva lehet. [opció]

 

Változatok

 • ALAP – a feladatokat e-mailben kapod, heti ritmusban
  [optimális, ha egyedül indulnál vagy már van vezetőd, aki segít az Úton]
 • INTENZÍV – feladatok + egyéni tempó + írásos reakciók + előadások
  [ha ráér a személyesség, illetve vidéki résztvevők figyelmébe – Egológus online segít]
 • SZEMÉLYES – feladatok + egyéni tempó + írásos reakciók + előadások + személyes Vezető
  [ha érzed a személyes kapcsolódás többlet értékét, hasonlók közössége szerintünk fontos]

Bővebb áttekintés és árak: A Férfi Útja oldalon.

 

Várunk,

 • HA most már boldogulni Akarsz!
 • HA elég Bátor vagy Bízni!
 • HA szenvedsz…

 

További részletek és jelentkezés: ITT