Napjaink legnagyobb kihívása szerintünk a magány, tömegek boldogtalanságának legfőbb forrása releváns közösségek hiánya, hogy nem kapcsolódunk eleget és eléggé, mely okból cselekedni hívunk:

Vegyél részt!

Lenyűgözően fontos a közösség, ahol támasztasz és támogatva vagy. Női Körök mozgalma időszerű, az országban egyre több kell – érzésed szerint szerint: indíts vagy válassz!

 

Nagyon egyszerű: a barátaidat hívd össze! Vagy idegeneket, ha ahhoz van kedved… Legyen témája, ami Téged épp foglalkoztat, hirdesd így meg, és hasznos, ha fel is készülsz, gondolatokkal vagy szövegekkel, amiket felolvasol majd! Nos? Értem, hogy tartasz esetleg a csoportvezetéstől, de legkevésbé sem atomfizika. Sőt. Csinálod évek óta… 🙂

Segítünk is persze, ha szeretnéd, aminek feltétele, hogy partnerként regisztrálj nálunk (alább), hasonlítson a világképünk (reméljük, ez látszik), egyeztessük a témát (mi lelkesít?) és a szebályokat (mondjuk, ami bevált).

 

A folyamat

  1. Regisztrálsz – Képviselő Program ITT
  2. Kapcsolatba lépünk – telefonon hívunk
  3. Témaválasztás – mi foglalkoztat?
  4. Szövegezés – ahogy kikerül az esemény
  5. Meghívsz – embereket, akik jelentkeznek
  6. Megtartod – elmegyünk, ha tudunk, de enélkül is jó lesz
  7. Ismétlés – havi vagy kétheti rendszerességgel, segítünk, amiben kéred

FONTOS, hogy konkrét témát válassz, ami Neked ma érdekes! Ugyanis azt figyeltük meg, hogy csak ez működik – az ember abban hiteles, amiben őszinte, felvállalt lelkesedése van. Továbbá az is FONTOS, hogy olyat hirdess, amire szívesen hívsz saját ismerősöket is meg! Ne ránk számíts, hogy a csoportot megtöltjük… Segítünk, de jól ez csak akkor megy, ha Te magad mersz embereknek szólni, ha tehát büszke vagy arra, ami készül, és örömmel, izgatottan beszélsz róla!

 

Keretek

A találkozók hétköznap délután szoktak lenni, két óra az átlag időtartam, általában 6-8, létszám legfeljebb 12 fő. 

Helyszín: magánlakás, kávézó, kultúrház, könyvtár.
Gyakoriság havi vagy kéthetente.

Ajánlott részvételi díj 0 – 3000 Ft – magabiztosságod szerint.

 

Ajánlás

A Női Út egyik legelhanyagoltabb kihívása megtalálni a tapasztaltabb, Téged segíteni képes nőket, és a velük való rendszeres kapcsolódás. Ugyanis a modern nőt az édesanyja ritkán érti igazán, barátnők is legfeljebb ugyanott tartanak csak – “vak vezet világtalant” –, míg a média és a női magazinok leginkább visszafelé húznak. Felelősséged nem csak az, hogy Te hol támaszkodsz, hanem, hogy rendelkezésére is állj másoknak. Ha csoportindítás gondolata foglalkoztat, akkor vágj bele, magad miatt is ajánlom, mert az ember idővel muszáj átadásba váltson. Tudsz már eleget, hidd el, felkészült vagy, JÓ lesz!

Szeretettel,
Joós István