„Csupán egy apró változás ma, és egészen mássá lesz a holnap.” (taoista mondás)

 

korszak

Hölgy

 

státusz

Egológus jelölt

 

bejárt út

Általános iskolában kitűnő tanuló voltam. Vidékről egy nagyvárosba kerülve a speciális kémia-biológia tagozatos gimnázium elvégzése viszont már nem volt könnyű, mert már elsőben tudtam, hogy nem ott van a helyem, de végigcsináltam, mert ez volt a dolgom és ezt várták el tőlem. Az ének és a zene vonzott, mégis – a szülői szónak engedve – polgári foglalkozást választottam. A kreativitás szavát követve továbbtanulásként a tájépítész mérnöki kurzust választottam. Ebben az időszakban találkoztam az első szerelmemmel, aki minden külső elvárásnak megfelelt, tökéletes partner volt és házasság lehetett volna a kapcsolatból, de sajnos nem voltak ambíciói, így – mivel nőként nem volt mi mögé beállni – három év próbálkozást követően szakítottunk.

Friss diplomásként rövid idő alatt több helyen is megfordultam, kerestem a helyem, hol lehetne nekem jó. Közben elkezdett foglalkoztatni az a kérdés, hogy belelássak abba, mi működteti a világot. Elkezdtem tehát a spirituális utamat járni, melybe egy olyan férfi vezetett be, aki inkább a barátom volt, de melyből mégis több évig tartó kapcsolat lett. A módszerrel együtt fejlődtünk, rengeteget változtak nézőpontjaim, világképem és nagyon megváltozott az életem is. A technikával és rendszerrel azonban nem tudtam maradéktalanul azonosulni, nem tudtam a fejlődési úton megfelelően haladni, így ennek a kapcsolatnak is vége lett.

Végül kitűztem egy irányt és eldöntöttem, miként tudnám szakmai tapasztalataimat és személyes, a társadalomban hasznosuló céljaimat érvényesíteni. Magyarországon ekkor indultak az Európai Uniós pályázatok, így jó ötletnek bizonyult, hogy a fejlesztések területén próbáljam ki magam. Kiválasztottam a szakmailag legmegfelelőbb helyet, ahol mindent beletettem a munkába magamból. Lelkesedésem, szorgalmam, tudásom vezetővé tett, a munka lett az első az életemben. Először élveztem a kihívásokat, megtapasztaltam, hogyan hasznosul a munkám, ami aztán annyira felőrölt, hogy munkahelyet váltottam.

Közben megtaláltam azt a Férfit, aki Nőként szeretett. Mindent megtettem azért, hogy együtt lehessünk, hogy közös világot építsünk. Sajnos azonban elveszítettem őt. Halála betölthetetlennek tűnő űrt hagyott maga után. Csak a munka jelentette a napi túlélést, a sikeres projektek. Közben kerestem a gyógyulási lehetőségeket, mindenféle alternatív terápiát kipróbáltam, hogy továbblépjek, hogy újra teljesnek érezzem az életemet. Szerencsére sok barátom is mellettem állt. A munkahelyem állandóan átszerveződött, újabb és újabb vezetésnek és kihívásnak kellett megfelelnem, magasabb vezetői pozíció, nehezebb feladatok találtak meg. Beleálltam, de nem éreztem az életemet teljesnek.

Kerestem a szellemi-lelki fejlődési lehetőségeket, mert hittem, hogy így megtalálhatom a Férfit, aki mellett Nő lehetek. Nagyon meg akartam találni, így mindenféle úton-módon kerestem a páromat.

Ha úgy találtam, hogy akár minimális esély is van arra, hogy működik egy kapcsolat, akkor megadtam a lehetőséget, de valamelyik részről valami mindig hiányzott. Testi-lelki-szellemi harmóniát kerestem a férfiakkal, amely meglehetősen nehéz feladatnak bizonyult.

1998 óta törekszem arra, hogy minél jobban átlássam, hogy a tudatosan megtapasztalható, fizikai síkon megélt életünket milyen szabályrendszerek, törvényszerűségek mozgatják, hogyan befolyásolják életünket hitrendszereink, tudattalan énünk és hogyan tudunk ezen javítani.

Több szellemi-lelki fejlődési módszerbe, technikába is belekóstoltam, több rendszerbe is beleláttam, melyben sok használható, saját életembe beépíthető kincset találtam.

2015. év végén vezetői munkámnak vége lett, így már több időm, energiám és szabad kapacitásom van arra, hogy magamra figyeljek, beteljesítsem elmaradt kívánságaimat és figyeljek a Férfira. Törekszem arra, hogy derűs nyugalom járja át az életem és azok életét, akikkel kapcsolatban vagyok.

 

amiért itt vagyok

2015. decemberében kaptam a kezembe az Út-Mutató c. könyvet és hirtelen világossá vált számomra, hogyan működik a férfi-női kapcsolatok bonyolult rendszere. Kiderült, hogy nem elég a sokszintű harmónia, de a női-férfi minőségeknek és kapcsolódásoknak pontosan meghatározott idejük, helyük, szerepük van az élet különböző szakaszaiban. Értelmet nyertek a viselkedési minták, helyükre kerültek a tapasztalatok. Azt gondolom, ha nekem segített, másnak is segíteni fog.

 

elérhető

személyesen, telefonon, e-mailben

 

díjazási igény

jelöltként még ingyenes

 

kapcsolat

  • +36203707649
  • nandrea2103@gmail.com

 

mentoraim

  • Sándor Anna – konzulensem és barátnőm, egyfajta párhuzamosság van az életünkben, mely közös útra hívott bennünket
  • Neogrády Judit – kolléganő, barátnő, tyúkanyó és kedves házigazda, aki mindig elérhető és bölcsességével átlátja a helyzeteket
  • Joós István – az egológia rendszerének elsődleges tapasztalója, a rendszer átlátója, ismerője és a felismerések papírra vetője