Lenyűgözően sok időt töltünk azzal, hogy munkát, társat, válaszokat, célt, iránymutatást keresünk – holott magunkat őszintén megmutatni, tehát Bízni sokkal hatékonyabb.

Ki vagy? Ki IGAZÁN?

… a világ automatikusan rendeződik az ember köré, ha egyszerűen csak magát meri mutatni – “Az erő velem van, én és az erő egy vagyunk.” – Bátorság!

 

A változás első lépése MAGUNKAT merni mutatni. Mi tehát itt a facebook inverzét építjük itt, és az őszintére vagyunk Belőled kíváncsiak – akár álnéven is, de ide az őszintét hozd! Mert teljesen rendben van, ha esetleg még nem megy névvel és arccal…

Nos?

Négy okból is érdemes:

KARRIER – munkát keresni szerintünk ostobaság, hanem a lelkesdésünket kell mind megtaláljuk, hogy valóban azzal foglalkozhassunk, ami nekünk való, mert igazán sikeresek csakis abban lehetünk, amivel Lelkesen foglalkozunk… tudom, hogy tudod ezt, sőt, legbelül szerintem minden ember tudja azt is, hogy a titkolózás nem működik, hanem sikeres ügye, projektje, élete csakis annak lesz, aki magát és az ötleteit őszintén vállalni meri

MAGÁNÉLET – tapasztalatunk szerint párt keresni is időpocsékolás, hanem a zenét kell mind megtaláljuk, magunkban, és kimutatni azt, hogy a másik érkezhessék ahhoz az élményhez, hogy nahát, a mi zenénk közös… igazi tánc, működő férfi-nő egység szerintünk csakis így lesz, mely okból a Férfiak felelőssége az Ügyüket merni vállalni, lásd első pont, és a nők felelőssége bicepsz, pénztárca, sármos mosoly, biztonság ígérete helyett a Számodra Lelkesítő férfi “elé vetni magad”

EGÉSZSÉG – megfigyelésünk, hogy az egészség az ember életvezetésének okozata, mely okból gyógyulni próbálni külön tevékenységként szintén értelmetlen szerintünk, hanem az életén KELL változtasson, akinek a szervezete jelez. Ezt látjuk. Hogy tehát NINCS a helyén, aki beteg, egyrészt, és másrészt, hogy aki tartósan nincs a helyén, az beteg lesz. Ügy és Funkció. Mi a számodra VALÓBAN lekesitő Ügy, és mi a tevékenység, amit VALÓBAN szeretsz csinálni… Fel kell fedezze, aki élni akar – amihez magad őszintén mutatni fontos kezdő lépés!

KÖZÖSSÉG – az első három pont magunkról szólt, a negyedik, hogy nem működünk egymás nélkül jól. Hanem lenyűgözően nagy szükségünk van egymás, az Úton előttünk ÉS mögöttünk járók tapasztalatira. Mert akik előttünk járnak, azoktól tanulhatunk, ha elmondják nekünk, és mert akik utánunk jönnek, azok által is tanulhatunk, ha mi kimondjuk nekik. Meghatározóan fontos a közösség, és nem titkolt célunk közösséget építeni.

 

MUTASD MAGAD!

 

Nem erőszak, persze, de lenyűgözően megtisztelő, ha úgy döntesz, hogy részt veszel ebben az önfelvállaló mozgalomban. Én pedig ígérem, hogy a magukat immár mutató emberek közötti kapcsolódás előmozdítására profibb rendszert készítünk, amint az első 100 ember megérkezik! Bővebben erről itt olvashatsz.

A magány egyetlen lehetséges ellenszere szerintem az emberi kapcsolatok újjászületése, a működő közösség, aminek csakis őszinteség lehet az alapja.

 

JELENTKEZÉS ITT
(google form, egyelőre még)

 

… továbbá szólj kérünk másoknak is!

Tudom, hogy magas labda, hogy nem feltétlen magától értetődően könnyű, de bizonyosan vannak nyitott, pozitív és bátor emberek a Te környezetedben is – szólj nekik, fogd fel játéknak! 🙂

 

Ajánlás

Magánnyal kezdődött, tíz évvel ezelőtt ez az egész, egy internetes társkereső fórumába név és arc nélkül írva fedeztem fel az önfelvállalás mágikus erejét. Hogy a világ automatikusan vonzódik az emberhez, ha magát meri mutatni. Sok víz folyt a Dunán azóta le, szivesseg.net indult, majd mentorálás és ELmondó oldal, blog és tréningek, amik nyomán a világban helyet, sőt asszonyt találtam és “valaki lettem”, pusztán csak ez által, hogy önző mertem lenni magam mutatásában – míg aztán az utóbbi években azt is összereaktam, hogy a Küldetésem ebben másoknak segíteni. Közösséget építek tehát. Az önfelvállalók, avagy bátrak, avagy úton járók közösségét, aminek fedőneve, hogy ÉNAKADÉMIA, mert sok Én-ből áll, akik egymás által fejlődünk. Neked is szól, Öröm, ha résztveszel. Remélem, magad miatt! Ugyanis szilárd meggyőződésem, hogy az egyetlen lehetséges Út végül az, hogy az ember önző MER lenni, mert ÖNmagához, tehát a Helyéhez és a Kapcsolódáshoz, tehát az igazi önzetlenséghez és Boldogsághoz csakis így juthat el.

Barátsággal,
Joós István