“Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.”

 

bejárt út

Kétkeresős családi modellben kisebbik gyerekként nőttem fel. Szüleim később vállalkozók lettek, így megtapasztaltam ezt az életmódot is.

Azt tanultam akkor, hogy a család alapítás úgy működik, hogy összetesszük amink van, s együtt építjük fel a közös életünket.

S jött a királyfi, megpróbáltam, szerelem, közös fészek, közös célok, álmok… hittem. Elmentünk egymás mellett, más úton haladtunk, elengedtem. Megsínylettem, páncélt növesztettem, bezárkóztam.

Felkeltem a padlóról és elindultam. “Akkor majd megyek tovább egyedül”. Lett időm magamra. Életmódot váltottam, táplálkozás, sport, önismeret, spiritualitás. Rengeteget olvastam, ismerkedtem önmagammal, mit is akarok. Elindultam szó szerint a nagyvilágba. Országot váltottam az új, boldog élet reményében. Új munka, új emberek, új alap nyelv, új környezet. Szépen újraépítettem az életemet, egyedül. Nem volt egyszerű a kezdet, de belejöttem. Tovább folytattam az utamat, éreztem fejlődök, s megjelent a Herceg is, aki által lassan lekerült a páncél, újra hittem, és élveztem, hogy ketten vagyunk. Majd újabb elengedés…

Nem értettem, nekem miért nem úgy van, ahogy a nagy könyvben meg van írva… Újra felálltam és mentem, már próbálkoztam, tapasztaltam a férfiakkal. Kialakult az életem az új környezetben, barátaim lettek, közösség alakult. Kapcsolataim voltak, de nem az igaziak, folyton eltűntek mellőlem a férfiak. Furcsálltam akkor, nem értettem miért is? Megtanultam egyedül lenni, egyedül is jól érezni magam. Mentem az utamon, és éltem az életem.

Szenvedtem-tanultam-éltem, hagytam, hogy jöjjön aminek éppen jönnie kell. Engedtem, gyakoroltam, majd elengedtem. Szenvedtem. Magány volt, a szép magány.

Elég jól berendezkedtem…egyedül. Viszont megtanultam, hogy minden okkal történik. Elfogadom a történéseket, így könnyebben átlendülök az akadályokon.

Jött a felismerés, jól vagyok, de valami hiányzik. Megtanultam szeretettel nézni az emberekre. Megtanultam szeretni és tanulom a szeretet elfogadását! Szívesen adok és tanulom, hogy engedjek kapni is. Észrevettem, hogy a férfiak most már nem menekülnek, szívesen maradnak, s lelkükbe engednek. Próbálom támogatni őket az útjukon, s adni amit tudok. Ezáltal folyamatosan tanulok és tapasztalok a férfiakról, és magamról is egyaránt. Lelkes voltam minden egyes alkalommal, hogy adhatok, és segíthetek. Végre érzem nőiességem kibontakozását.

Közösségbe járok, és élvezem. Lelkesít, hogy hasznos lehetek.

Jó úton vagyok…

 

amiért itt vagyok

Tapasztalom, hogy az Énakadémia irány működik, s ezt szívesen viszem tovább a megszerzett saját tapasztalataimmal és tudásommal segítve. Szívesen segítek, ha elakadtál, ha nem találod a helyed a világban, s megnézzük együtt, hogy igenis van tovább.

 

módszerek

  • Egológia

 

elérhető

  • skype
  • email
  • személyesen – Bécsben
  • telefonon

 

díjazási igény

  • képviselőként az Egológus konzultáció ingyenes

 

kapcsolat

  • majorbea@gmail.com

 

mentoraim

  • Reiki mesterem – aki megtanított más szemmel nézni a világra
  • Gálné Berényi Adrienn – aki mindig minden helyzetben megmutatja az irányt, amikor elakadok